Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si-o cafea !! Nu dau mai mult, ca astept sarbatorita sa ne serveasca cu una-alta .

La multi ani, Roxana !! Sarcina usoara, fara probleme, bb sanatos si mancacios!! Pupici!!

carola - da, nu l-am mai auzit ... Carla, Clara, da, dar Carola, nu. SI imi place.
Ce minunatii faci tu acolo!! Ma refer la decoratii, picturi etc. Imi plac mult "maruntisurile" astea homemade. E munca ta sau doar hobby?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Roxana, la multi ani, nastere usoara si bb perfect!

ce vreme.. cica ar fi august sambata si duminica mergem la un gratar la Rucar, la niste prieteni, sper sa nu ne ploua..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

buna dimineata

Roxana La multi ani!! sarcina frumoasa in continuare

n-am mai apucat sa intru ca am avut musafiri din Ro zilele astea si la servici a fost extrem de aglomerat (2 tentative de suicid sapt trecuta, plus altele de genu')...

altminteri sunt ingrijorata. Am avut o noapte alba, de cosmar, prima de genu asta de cand sunt gravida. Mai astept putin sa treaca timpul si il sun pe dr meu. Fata mea a miscat non-stop de aseara pana cum! Ma tot intreb daca ii e bine acolo, daca ii lipseste ceva, etc etc? de ce sa fie in halul asta de agitata dintr-o data ca pana acum era mai calma decat media?

ma rog, ce ti-e si cu gravidele astea??!! ba misca copilul prea mult, ba nu misca! Diumnezeu sa ne mai inteleaga!

24+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

multumim mult pt urari pe toate.
acum am ajuns acasa de a spital,am mers sa imi fac analizele.
tensiunea e 10/5 si pulsul 94.....deci e bine.
am avut o noapte linistita,fara contractii,bebe a dormit si el si de pe la ora 2 am dormit si eu pana la 6.30 cand am plecat la spital.
deci vin cu sampanie fara alcoolsi cu ceva bun de mancat pentru azi......
am vorbit cu Lia aseara, e bine, dar e mufata la perfuzii non stop....
intra azi daca poate ,oricum va pe toate.
revin mai tarziu un pic.... merg sa ii dau sa pape lui Bianca....

Roxana24 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Roxana nastere usoara, bebe sanatos si mancacios

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Neata fetelor.

Roxana, la multi ani, nastere usoara si bb perfect!
Ma bucur ca esti bine cu tensiunea si ca bebe e ok.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Bedro, stiam de rate, e ff tare. Nu stiam ca au semnat cu CAS-ul, am intrebat acum vreo luna ultima data si inca nu se stia nimic, stii sigur?? ar fi fantastic! pe 18 mai ajung p-acolo sa vorbesc si eu clar ce si cum..

Mai, eu am inteles ca e sigur si cu cei 1000 lei decontati, ca tipa (Surlea) mi-a prezentat toata situatia ca fiind sigura, cu exceptia conditiilor de acordare a celor 12 rate, care se va stabili dupa 1 septembrie (ma gandesc ca poate totusi va fi si o dobanda, ceva).
Eu i-am spus clar ca vreau sa stiu o suma finala cat mai aproape de realitate, ca finantele nu-mi permit mari variatii si mi s-a parut convinsa de ce zice. De exemplu, mie mi-a spus ca pentru medic intern si camera dubla, suma finala la pachet Silver va fi 6000 lei (plus, eventual, cum stii si tu, analize sau alte chestii de urgenta).

Te rog mult, cand mai afli ceva, da de veste si pe aici, sa nu-mi fac sperante degeaba .

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Bramburico, multam de cafei

Baby, brava ca esti mai bine si cu tensiunile si cu contractiile!

Bianca, sa stii ca si eu am o fifita miscacioasa, e adevarat ca in jur de 22-27 saptamani a miscat mult mai mult decit acum, nu dormea noaptea si avea nopti cind nu dormea chiar deloc. Acu' spre 28 saptamani s'a mai calmat, doarme ca purcica de ajunge sa se trezeasca dupa mine si nu mai e la fel de nervoasa cind ma duc la culcare si ma asez pe stanga sau pe deapta.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Roxana, la multi ani cu sanatate si sarcina usoara mai departe!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna dimineata fetelor:)

Babyr7-LA CAT MAI MULTI ANI fericiti,sanatate maxima si sa mearga totul struna cu nasterea si cu bebe!Pupici multi si multe imbratisari. Multumim de tratatie

Luny-te pup fata draga iti multumesc pt reteta.Am vazut-o ,ca v-am citit dar n-am mai scris intre timp pt ca am fost super busy.Imi vine sa sar in castron de pofta-daca n-am leustean si bors aici..off..dar reusesc sa incropesc eu ceva cu lamai ca n-am reusit weekendul trecut sa mergem la piata pt peste.
Mi-a placut mult strachina de pamant-mi-a adus aminte de bunica mea,Dumnezeu s-o odihneasca, cum mereu ma lasa de Mosi sa aleg strachina si o lingura de lemn.Si bucatele erau delicioase,parca mai bune decat din farfuria de portelan.

Intre timp am facut insa marmelada de lamaie.Am primit lamai multe,bio,si am avut niste zahar brun(tot bio) si am facut circa 1300 grame de marmelada.Am zis sa nu le las sa moara degeaba...si am purces la drum.Ma bucur ca a iesit bine..poate ma incumet sa bag si o poza,daca tot m-am laudat.

Ooka-buna discutia despre uscator.Ma intereseaza subiectul si pe mine-desi aici in general e bine si se usuca rufele peste zi-chiar si iarna cand e soare.Dar mai sunt si zile cand ploua si nu se usuca nimic.Plus avantajul ca nu trebuie sa le calc sau sa le intind.
Carola-ma bucur ca n-ai diabet si ca bebe e bine.Ai grija de tine!
Lia si Arleza-va pup fetelor dragi.Usurel usurel...ne apropiem de Septembrie.Apoi chiar ca nu mai e mult.Sanatate multa!
Ivanca-bine ai venit.
Ramonzca-ti-am vazut pozele- foarte frumoasa burtica.
Bianca-asa au si ei zile si zile,precum si noi.Si pe mine m-a caftit intr-o zi,toata ziua.De n-am stiut ce-i cu mine.Stresul si oboseala acumulata nu ajuta si nici daca papi dulciuri,bei soft drinks(cel putin in cazul meu),daca mai adaugi si o cafea te-ai scos
Pica-superbe pozele.Ce curte frumoasa si mare-mi-a placut si tortul si toboganul dar cel mai mult piciul tau LA MULTI ANI inca o data pt el-sa va bucure si sa va fie aproape mereu!
Fetele ce au venit din vacanta-Ela,Matza ,Madabout si parca mai era cineva -iertati-ma ca am uitat cine.Bine ati revenit si asteptam poze
Alinuk-vacanta placuta!
Simo-sanatate si tie!Stai cat mai mult in casa acum ca asta e...desi in toamna s-ar putea sa fie si mai greu cu greutatea acumulta sa te misti in voie.Dar mai bine asa decat sa lesini prin oras!

Va pup cu drag.Poate ma avant si fac un chec cu lamaie.

Mergi la inceput