Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, bati 2 oo ca la omleta? Adica, galbenush + albush?
Ca io ma chinui de bat albushele spuma prima data etc etc si tot degeaba!
Musai o sa incerc reteta ta ce pare simplissima.

Iuca, multzam fain si tie
Iaca cum punem de-o carte de bucate! Apoi o publicam si facem chef mare!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

DA, Anaan, alea-i plac si lui Ian! De cite ori alimentam la OMV sau Petrom, merge si se autoserveste. Ii drept ca si le si insira, parcheaza, ametzeste de cap; deci, investitia nu-i rea dar parca as vrea sa dam dovada de mai multa imaginatie eu cu ficiorashu' asta al meu!!!

Multumesc ca pui poze

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, m-ai facut sa pling .

Poate cu atit mai mult cu cit trec printr-o pasa foarte proasta de duminica, de cind mi-a fost rau, si cind mi-a fost o frica ingrozitoare de moarte. Si mi-am dat seama in acel moment ca am ramas fara teorii, credinte si convingeri legate de asta, si ca viata este oribil de grea daca te gindesti mereu ca ne indreptam cu totii in aceeasi directie, care duce...nu se stie unde.
Ma simt ca intr-o capcana. Nu mai rezonez cu nici una dintre teoriile in care am crezut de-a lungul timpului, referitoare la ce se intimpla dupa moarte, si pe de alta parte nici nu pot sa cred ca nu mai e nimic dincolo.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gina, m-ai facut sa pling .

Poate cu atit mai mult cu cit trec printr-o pasa foarte proasta de duminica, de cind mi-a fost rau, si cind mi-a fost o frica ingrozitoare de moarte. Si mi-am dat seama in acel moment ca am ramas fara teorii, credinte si convingeri legate de asta, si ca viata este oribil de grea daca te gindesti mereu ca ne indreptam cu totii in aceeasi directie, care duce...nu se stie unde.
Ma simt ca intr-o capcana. Nu mai rezonez cu nici una dintre teoriile in care am crezut de-a lungul timpului, referitoare la ce se intimpla dupa moarte, si pe de alta parte nici nu pot sa cred ca nu mai e nimic dincolo.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Pisigri, eu am inteles, intr-un sfirsit, ca -cel putin in cazul meu- ratiunea e neputincioasa cind e vorba despre "dincolo". Eu acum STIU -poate par putin deraiata de pe sine- ca exista "dincolo". Nu conteaza ce CREDEAM inainte; pur si simplu, nu mai sint "Toma Necredinciosul".
O sa vi se para cel putin "suspect" ce-o sa va povestesc. Cind mama mea a...plecat, am vrut sa plec si eu. Sentimentul si dorinta asta erau mai mari decit orice rationament sau sentiment pentru cei ramasi linga mine. Credeam ca ei aici se descurca pentru ca sint "mai multi" si o vor scoate cumva la capat. Dar stiam ca mama mea e singura si ca nu poate TRAI fara mine. Nici eu fara ea. M-a tinut faptul aici credinta -fara a fi fost o persoana religioasa- ca cei care "isi iau singuri viata in miini" merg in alta parte si nu se mai intilnesc niciodata cu cei dragi. Pur si simplu, n-as fi putut trai in moarte fara ea. Stiu acum ca ne vom intilni cindva. Nici macar nu conteaza daca intr-o alta viata aici dau aiurea. Altfel, nimic n-ar avea vreun sens.

Nu cred ca am fost coerenta.
Pisigri, si mie mi-a fost frica de moarte cind Ian avea 9 luni si m-am operat pentru tumorile la sin. L-am pus pe doctor sa-mi jure ca ma trezesc. Acum, nu mai mi-e frica de moarte dar as vrea sa fiu linga Ian cit mai mult posibil.
Ai fost la medic?
Cum esti acum?
Stii ce baiuri ai/ai avut?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Chato, bati 2 oo ca la omleta? Adica, galbenush + albush?
Ca io ma chinui de bat albushele spuma prima data etc etc si tot degeaba!
Musai o sa incerc reteta ta ce pare simplissima.

Iuca, multzam fain si tie
Iaca cum punem de-o carte de bucate! Apoi o publicam si facem chef mare!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

exact asa fac :)
cred ca nu le strica si putin ulei, e de incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Multumesc, novus, credeam ca mai sunt ceva...traditii, ce stiu eu...
Ati citit subiectul asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895 ?
Ramona, tu esti din Bacau, nu-i o gradinita pe care o aveai si tu in vizor?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Salut!
Fereasca Dumnezeu de asa nenorocire...saracutza, vai de sufletelul ei...
sper si ma rog sa-i traga la raspundere pe cei raspunzatori de astfel de accidente. naspa naspa...
eu-s in C.O. se vede nu? nu mai am timp...la sv era ok, o presa blla-bla-bla.
La greutate suntem 13,500 g si am trecut la 25 la incaltaminte sau 24...depinde de cine face sandaluta.inaltime nu- stiu.parca 95 cm.
am vazut ca vb de galuste.(mie imi ies, pun apa rece jumatate de ceasca si apoi compozitia de gris cu oua batute cu lingurita)..copii(ma apuc din ianuarie cred.. vreua sa fiu nasa ne embarasada macar ultima data) etc si pomeni(prescura si coliva musai covrigi vin si haine, asa e pe la noi si multi bani la preot ca ridica si spune pomelnicul, dascal ).
azi urcaram pe deal, am facut sport-poze, sper sa la pun si pe FB, am vazut Gazele ca niste bijuuri, superbeeeeeeee
Ah veste buna a iesit copro bun, n-are niciun crocobaur Ari, deci ma declar satisfacuta.
astept s aplatesc odata biletele pt mare sa ma declar listinita sa ma gandesc la bagajele....dar sistemul romanesc ne d apalpitatii, clarooo.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

desigur gris cu oua si olekutza sare..fara ulei, insa am scapat decat ouale mai sus

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

izia are 13.500 kg si 91cm, poarta 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, v-am citit, m-a emotionat eu n-am trait niciodata o durere atat de mare si mi-e greu sa va inteleg, dar va imbratisez asa, de departe, virtual

PISIGRI nush la ce criza m-am gandit si eu la moarte si mi-am dat seama cat de important e timpul petrecut impreuna si cum nu merita pierdut cu rahatisuri si suparari. Sper ca te remontasi.

Acum mi s-a pus pata pe o gradi de stat, noua, fix langa casa. Si nu gasesc pe nimeni acolooooo sa vaz daca imi ia copilul.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dimensiuni: nu l-am mai masurat in inaltime, banuiesc un 95 or more, iar la cantar arata undeva intre 13,5 si 14. La chicior oscilam intre 24 si 25.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput