Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda NOVUS: pliiiiiiiiiz, pliz help me: vrem sa mergem in week-end la o pensiune APROAPE de Bistrita si...nu stim unde Ai vreo idee??? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
M-ai dat gata cu solicitarea ta , aveam ceva salvate cand am cautat atunci pt intalneala nordica, sa vad daca le am si la birou sau doar acasa, te anunt cum gasesc ceva !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gina, asta l-am salvat recent http://fishermans.ro/
are recomadari ff bune si entertaiment, plus ca daca vreti au doua vile pe insula de inchiriat,
e la 50 km de Bsitrta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Salutare tufete
vad o gramada de subiecte dezbatute pe-aci:
_ linie de hainute copii facute si vindute pe net.. io zic Nu, pt ca sint sute de vinzatori de asa ceva, numai aici pe DC. Mult mai buna mi se pare ideea Arisului, cu haine de gravi, de care ar fi nevoie si aici, ca-s asa de putine si urite si scumpe toate... eu nu am luat decit pantaloni, in rest m-am imbracat la "femei normale" dar cu marimi mai mari, gen am trecut de la 38 la 42 (sau de la S-M la L).
_ antibiotic in sarcina, habar nu am, dar cred ca medicul stie ce spune si mai cred ca nu trebuie sa ai febra pe tiompul sarcinii pt ca dauneaza fatului
_ copiii care fug de linga mami ... a mea pleaca nu numai in magazine (va amintiti cind am pierdut-o acum un an si ceva?).. azi eram la o prietena, palavrageam cu spor. La un moment dat am zis ca plecam, ne-am luat la revedere si apoi iar am mai ramas umpic la vorba pe canapea. Fie-mea dispare si... unde credeti voi ca era? Deschisese usa de la intrare si plecase pe scari in jos, ca ea si-a luat ramas bun, deci acum pleca
_ cu pomana si cimitirul.. eu sint chiar un contra exemplu, nu dau cu anii pe la cimitir, e drept ca am doar bunicii acolo si chiar ii simt acolo, oale si ulcele... ca-s de peste 20 de ani. Pomana la noi se facea la biserica, dupa slujba, pachete sau de mincare pentru saraci (mincare gatita, calda) si beutura, popii i se dadeau bani pe slujba de pomenire. Parca la aniversari mai importante se facea o masa si acasa, cu dat oamenilor blidul si lingura cu care mincau.
Ilinca_M. spune:
Asa e, ti se face pielea de gaina cand vezi si auzi asa ceva:((( Iuca, poate ar trebui sa-i scrii un pm mamicii fetitei respective, despre cum se numeste gelul ala cu silicon, poate ar putea sa-si faca si ea rost de undeva, daca e asa bun.
Va multumesc pentru raspunsuri la "dilema" mea. Simonapro, la noi in zona nu "se poarta" coliva, eu nici nu stiu cum arata...cum e, ca un colac? Eu cu neamurile nu tin legatura decat strict cu ale maica-mii, fratele ei si fiica lui, vara-mea pe care au crescut-o ai mei cam de cand avea 1 an si-a parasit-o ma-sa, deci practic si eu am avut sora, hehe, mai mare cu 6 ani...ah, cat ne mai cafteam:)))
Ai mei au mormant acoperit cu placa de-aia de beton, asa a vrut maica-mea, frate'-so zicea ca e mai frumos cu gazon si vai, ce s-a enervat maica-mea, ca ce, sa-i lase de lucru copilului (io), ca cine sa se-ngrijeasca, sa pliveasca etc?!
Mi-am amintit o faza tare cu maica-mea, cred ca v-am zis-o si la vremea respectiva. Eram la cumparaturi in Real, eram deja la casa. Eu eram ditamai bortzoasa in 8 luni. Cand facea aia de la casa bonu' ochesc o ciocolata de-acolo si-i zic maica-mii ca as vrea. La care ea, disperata, catre aia ce se pregatea sa-nchida bonul, cu glas taare:"stati ca mai vrea fetitza o ciocolata!!" Ha, ce rushine mi-a fost, io femeioaca peste 30 de ani, cu burta la gura, eram "fetitza care vrea o ciocolata":)))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan In ceea ce priveste problemele mai lumesti: - zama a iesit buuuna; am mancat eu, ca Andrei mai mult si-a decorat imbracamintea si freza decat a mancat - in procesul de productie a galustelor nu pot sa te consiliez corespunzator, ca mie nu mi-au iesit niciodata |
se pun doo oo intr-un castronel si se bat; se pune un virf de cutit de sare si gris cit incape, dar sa nu fie aluatul tare. Se arunca in oala cu ajutorul unei lingurite, se asteapta sa se ridice, dupa care se pune o cana cu apa rece peste ele si apoi se da iar un clocot. reteta garantata si patentata
ramona7575 spune:
Eu citesc si ce scrie pe topicul care l-au deschis fetele in legatura cu Gradinita, si acum ma gandesc : daca Doamne fereste s-ar fi intamplat ceva cu Stefan , ei nici nu ar fi recunoscut ca il duceam acolo, nu mi-au dat nici o chitanta pentru orele petrecute de Stefan acolo, nici o evidenta, nik... Doamne cat pot fi si eu de idioata .
Interesant este ca tatal si bunica fetei tocmai vizitase gradinita (cred ca erau prin zona, sau chiar in curte daca eumada a zis ca erau la "10 m de gradinitza")
Sper sa reuseasca in Instanta toate demersurile facute
Anaan spune:
Ina, o sa aplic garantat procedeul neortodox al galustelii!
Jucarii: mai nou, Andrei e preocupat de masinute - ii plac, in special, cele mici, metalice: le aranjeaza, le parcheaza etc. Azi i-am luat un fel de balansoar, nici nu stiu cum sa-i zic, si un fel de circuit cu bile (m-am gandit eu ca i-ar placea si n-am dat gres - de data asta!). Le pozez mai pe-nserat, sa-ti dai mai bine seama la ce ma refer.
iuca spune:
Eu cand fac supa cu galuste amestec intr-un castron 2 oua, 8 linguri cu gris, 3 linguri cu ulei si un praf de sare. Aceasta compozitie o fac exact in momentul in care trebuie puse in oala.
Opresc focul la oala in momentul in care ma apuc sa fac compozitia de galuste pentru ca din cate stiu eu nu trebuie sa clocoteasca apa atunci cand pui galustele.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
M-ai dat gata cu solicitarea ta , aveam ceva salvate cand am cautat atunci pt intalneala nordica, sa vad daca le am si la birou sau doar acasa, te anunt cum gasesc ceva ! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ma gindeam io ca sta mitza-n coada cind aude ce debitez
Ideea e ca ne-am hotarit tirziu, acu o jumate de ora, mai exact si nu mai e prea mult timp de cautari si tocmeli. Sotul sora-mii locuieste in Anglia si-i venit in concediu. Au fost la mare si acum musai vor sa mergem un week-end impreuna. Si mie imi place ideea; nu-mi convine ca noi vom merge doar simbata dar asta e! Verisorii de vreo 2 saptamini se inteleg suuuuuuuuuper. Chiar dimi am fost toti la o terasa cu loc de joaca si s-au distrat teribil de crestea mindria-n mine. Si de mama si de matusha!!!!
Vom vedea; eu as prefera ceva si cu loc de joaca pentru copii; am gasit una ce are si o mini-zoo (strutz, lupi, caprioara si nu mai stiu ce).
Merci, Munica
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani