Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 5
Bettercy spune:
DenyAnd, faptul ca iei progesteron oral explica si mai mult simptomele tale. Tu ai zis ca ai luat progesteronul din ziua 14( nu mai stiu exact). L-ai luat pentru ca ai avut un test de ovulatie pozitiv sau pentru ca doctorul a zis sa-l iei in ziua respectiva? Doctorul meu zice ca progesteronul se ia dupa ce stii ca ai ovulatie, de obicei la 3 zile dupa ce testul de ovulatie e pozitiv.
Lary74,Gabyv imi pare rau pentru ziua unu.
Azi declar testul de ovulatie pozitiv. Mucusul este slippery, sanii sensibili la atingere. Am toate semnele de ovulatie. Problema e ca sunt asa de stresata la serviciu ca-mi sta inima in gat cu atatea proiecte...nu stiu daca se prinde ceva luna asta dar noi vom incerca.
gabyv spune:
Katy Eu am facut o panoramica si inainte sa fac am vb cu dr ginecolog, care mi-a zis ca atat timp cat NU sunt insarcinata nu este nici o problema. A zis ca abia dupa testul pozitiv sa nu mai fac radiografii.
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Gaby imi pare rau pt Z1. Legat de radiografii eu stiu ca sunt f. periculoase pt bebe. Nici antibiotic nu e de preferat sa iei in sarcina. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Mihaelafalt spune:
Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd
Multumesc MeAlex
Scurgerea e mai putina s-a inchis la culoare spre maro.
Am asa niste simptome ciudate(si sincer ma starui sa nu le induc eu dar mi se intampla fara sa ma gandesc ca am bebe): nu pot merge repede, daca merg repede ma doare burtica. Si ca sa nu ma doara burtica merg incet si "dreapta de spate"(vorba iubitului ca radea de mine si zicea ca voi avea o burtica maaaaare).
In transport nu suport sa stau prea mult timp ca ma sufoc, nu am aer. Am sensibilitate la unele mirosuri.
Altceva, ce prea a batut la ochi: eu ca de obicei nu suport sa beau laptele de vaca, mai ales cel de la tara de la mama. Rar beam doar cel cumparat din magazin ca e pasteurizat. Acuma sa ma vedeti cum tanjesc numai dupa laptele de la mama de acasa de la tara! Ma trezesc si ma culc numai cu gandul la lapte.
Ooooo da' cand vad rosiile, ma scap la ele de parca nu am mancat ani intregi rosii. Nici carnea nu prea o mancam, acuma nu ma abtin de la ea.
Inghetata, de orice fel, preferata mea, mancam si cate 2 inghetate una dupa alta si nu ma saturam, dar acuma de inghetata. Pur si simplu nu o mai pot inghiti!
Am si un gust ciudat in gura, parca e metalic.
Sa nu mai zic de ca cer des la wc, mii somn mereu, obosita, uneori dau si de ameteli. Un pic si constipata.
Ma simt un pic si balonata jos la burtica, ma gandesc ca asta o fi de la constipatia mea.
Nush' ce sa mai zic, fetele, de aceste simptome pe care le am. O fi chiar ca e de la bebe?
In gluma il intrebam pe tati, "iti plac rosiile asa de mult? vad ca bebicul nu se satura de rosii"
Va tin pumnii celor care se testeaza
Sa ne auzim cu II !!
pe toate
4+ neconfirmata inca
Buna fetele.
Nu cred ca mai ai nevoie de teste si beta cu atatea simptome.
Eu iti spun de pe acum felicitari, sarcina usoara si la termen si bebel sanatos.
Eu astazi nu m-am mai dus nici la beta, nici la doctor ca aseara am fost la fratele meu si sotul a baut un pic, am venit foarte tarziu acasa ne-am apucat de prostii si azi dimineata nu m-am putut trezi la 6 asa ca am amanat vizita la medic, de suntem si noi doriti un pic dupa atata pauza dar culmea e ca in ultimele 3 zile nu am mai avut relatii si aseara ne-a mancat nu am mai putut sa ne abtinem.Of Doamne acum imi pare rau ca trebuia sa ma duc sa imi iau de grija.
Pupici.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Lore imi pare asa rau pentru tine, nici nu stiu ce sa iti mai zic, si eu sunt foarte suparata am noroc de fratele meu ca este acasa si langa el am putere dar deja am inceput sa ma gandesc ca saptamana viitoare pleaca si raman singura, am sotul si familia mea langa mine dar am o siguranta mult mai mare cand e el langa mine.
Deja incep nervii si parca nu mai am putere sa fac nimic.
Deny la sinevio rezultatele se dau la 2 ore de la recoltare, suna si mai intreaba poate este gata sa nu stai sa astepti in stres.
Celelalte fete imi pare rau pentru dezamagirile voastre.
Va pup pe toate.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Gaby imi pare rau pt Z1. Legat de radiografii eu stiu ca sunt f. periculoase pt bebe. Nici antibiotic nu e de preferat sa iei in sarcina. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
si eu stiu ca sutn periculoase. te si intreaba cand te duci sa-ti faci radiografii, daca esti insarcinata. pentru ca nu e indicat
gabyv spune:
ok, vad ca nu ati inteles ce am vrut sa zic:
radiografiile dentare, atunci cand vrei sa faci un bebe, nu afeacteaza la conceptie. Adica daca esti inainte de ovulatie nu are nimic.
Acum fiecare face ce crede
DenyAnd spune:
Bettercy eu am luat utrogstan din ziua 15 cand a inceput sa mi sa ridice TB, si am inceput s-o iau vaginal. Am mutat la oral din ziua 32 cand a inceput sa-mi curga mai mult maroniu, si ziua 33 la ora 11 incepuse sa-mi curga rosu-maroniu.
In viata mea nu am avut asa intarziere si apoi de pete maronii. Si cu ceva resturi stranii
Subliniez ca simptomele care le-am descris deja mai ales cele legat alimentatie(laptele de la tara, rosiile, inghetata, carnea) le am DINAINTE SA IAU utrogestanul ORAL!
Racheel ce ma bucur ca esti bine cu bebita! Am prins si eu un de molipsire de la tine. Cat despre Kitty eu nu stiu ce mai face, ca am absentat cateva luni de la aspirante, cam de cand ai aflat tu vestea cea mare. Iti doresc SANATATE la bebita si sarcina la termen!
Lorena si Bob, si eu va inteleg perfect suferinta prin care treceti, voi o aveti pe soacra, dar la mine e o veche prietena care am devenit dusmance, cand a aflat ea ca vreau bebe si ma chinui sa-l fac parca eram la intrecere cu ea, cine din noi doua ramane prima gravida. S-o fi vazut pe ea ce ranjet imi arata cand auzea ca imi veneau rusii. Uffff, parca chiar eram la loterie. Apoi m-am detasat cu adevarat de gandul de a mai face bebe si incepusem sa am pace sufleteasca si ma bucuram de celelalte placeri ale vietii. Chiar incepusem sa ma rog sincer si fara resentimente pt ea(dusmanul meu) "sa ramana ea gravida! Lasa ca eu nu ma mai lupt sa-l am pe al meu bebe." Ma impacasem cu ideea ca eu nu voi avea bebe, si gata, nu mi-l mai doream. Si daca ar veni, atunci va fi primit cu muuuuuuuuuulta love. Si uite asa am uitat de bebe.
Dar iaca luna asta chiar nu m-am asteptat sa intru iar in griji cu... bebicul meu daca este sau nu.
Sa vedem ce va fi maine, ca incep si eu sa ma duc tot mai la fund.
Eu va multumesc pt sustinere fetelor
Mihaelafalt sper sa fie adevarat si peste 9 luni chiar sa am puiutzul in brate
Lary, Gaby, irmaria imi pare rau pt testele negative si ziua1.
Dar nu va pierdeti speranta fetelor. Cineva, o gravidutza foarte fericita, spunea ca cand te detasezi cu adevarat de ideea de a face bebe(adica chiar nu-l mai astepti), sa vedeti cum el vine singur la tine! Cu cat mai mult il astepti si disperi dupa bebe(sa ramai gravida), cu atat mai greu ramai gravida si mai greu vine bebe. Ea a ramas gravida atunci cand chiar nu-l mai astepta pe bebe.
Va si hai prindeti la optimism. Ca bebeii au nevoie de voi pline de viata si zambet!!! Mult soare sa fie in viata voastra
Despre HCG:
Testul de sange am dat-o la privat(renumit) care rezulatul se da dupa 48 ore. Ce ma enervasem ieri acolo la ei, am cerut B-HCG, si aflu cu stupoare ca la ei asa ceva nu se face si am dat la ceea ce au, adica HCG, numai sa aflu odata daca este bebe sau nu.
Alta clinica privata nu stiam unde sa mai gasesc atunci, si sa intreb daca la ei se fac b-HCG, ca eram grabita.
Stiu ca rezultatul b-HCG se afla in aceeasi zi, sau cel tarziu a doua zi. De aia si m-am enervat la ei ca nu au bHCG. Dar lasa, ca ziua de maine e aproape. Maine aflu rezultatul.
Dar parca incep sa cred ca nu-i nici de data asta
Sa stiti ca e adevarat, daca va ganditi pesimist, asta si atrageti. De ceea ce te temi, nu scapi!
Va temeti ca vor venii monstrii, rusii... apoi ei bat la usa
Recunosc ca si eu fac greseala asta
Haideti fetelor sa ne inarmam cu muuult optimism!
Ca barza (bebeii nostri) nu mai vine la noi daca stam la fundul butoiului!
V-am pe toate
4+ neconfirmata inca
alina_loca spune:
Buna fetelor.
Joana ma regasesc in cuvintele tale O singura data am facut progesteronul si anume in ziua 23 parca, pentru ca la mine cm este mai lung, si a iesit putin sub limita din grafic pentru perioada luteala, deci pot avea si o posibila problema cu progesteronul.
Cred ca mie nu mi-a dat duphaston pentru ca imi vine cm luna de luna, la parioade mai mari cum am mai zis dar vine singur fara a lua ceva.
Acum sunt in ziua 33 si pentru mine nu e nimic deosebit, poate veni, poate nu, sa speram ca nu mai vine 9 luni.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
Mihaelafalt spune:
Deny ce dreptate ai cu la ce te gandesti aia atragi, uite eu cand am aflat ca sunt insarcinata tot timpul ma gandeam sa nu fie extrauterina, dar nu stiu ce pitici aveam pe creier ca asta era singura mea teama si uite de ce m-am temut de aia nu am scapat.
Stiu de legea atractiei si incerc sa nu ma gandesc dar na sunt om si sunt asa incapatanata ca tot fac ce fac si ma gandesc si acum la ziua de dinainte de a sangera cand am fost la eco si am intrebat e bine sarcina sigur nu e extrauterina si doctorita de acolo mi-a zis ca nu se vede nimic ca e prea mica dar sa nu imi fac griji ca uterul e marit, nu se vede nimic pe trompa deci e bine.De ce m-a mancat atunci limba sa intreb daca nu e extra? Ca sunt proasta si ma gandesc la rele.
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Deny ce dreptate ai cu la ce te gandesti aia atragi, uite eu cand am aflat ca sunt insarcinata tot timpul ma gandeam sa nu fie extrauterina, dar nu stiu ce pitici aveam pe creier ca asta era singura mea teama si uite de ce m-am temut de aia nu am scapat. Stiu de legea atractiei si incerc sa nu ma gandesc dar na sunt om si sunt asa incapatanata ca tot fac ce fac si ma gandesc si acum la ziua de dinainte de a sangera cand am fost la eco si am intrebat e bine sarcina sigur nu e extrauterina si doctorita de acolo mi-a zis ca nu se vede nimic ca e prea mica dar sa nu imi fac griji ca uterul e marit, nu se vede nimic pe trompa deci e bine.De ce m-a mancat atunci limba sa intreb daca nu e extra? Ca sunt proasta si ma gandesc la rele. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Hei, Mihaelo, nu fi asa de rea cu tine!
Nu esti singura care si-a facut griji pana la primul eco, mai ales ca nu cumva sa fie extrauterina. Cine nu s-a gandit la asta cand a aflat ca e gravi? Si eu am avut asa ganduri, dar am ales sa le "dau in bot"(scuze de expresie) la gandurile negre si imi repetam zilnic "totul e bine, totul e bine" si asa uitam de cele rele si eram optimista. Adica am ales sa fiu langa BINE ci nu langa RAU.
Hai capul sus si nu te mai gandi la trecut!
Si pe viitor fii cat aproape de BINE
4+ neconfirmata inca