Aspirante optimiste > 20 ani (703)
Raspunsuri - Pagina 6
cos_minutza spune:
Buna,
Denny atat timp cat iei progesteron normal ca nu o sa-ti vina ciclul.Nu vreu sa te descurajez,Doamne fereste dar la temperatura ta bazala,progesteronul si teste negative nu cred ca ar fi bebe.Spun pt castiu cum e sa-ti faci sperante si dupa sa te adacesti in butoi.Iti tin pumni totusi sa fie bebe
Pup veteranele mele si le transmit sa-si taraoe picioarele de aici pe la odiseei(se stiu ele)
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
ancadragoman spune:
Deny la temperatura aia nu cred ca este sarcina ,lunile trecute cat o aveai dupa ovulatie ?Temp o iei la aceasi ora dimineata?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
Buna dimineata fetelor!
va scriu sa va spun ca eu imi dau demisia din postul de 'aspiranta optimista'
voi divorta si nu voi mai fi o candidata potrivita pentru aceasta pozitie
probabil voi muri singura si neconsolata
dar asta este.....
motiv: m-am saturat sa lupt pentru 2. sa il atentionez la fiecare pas ce are de facut (ca fumeaza prea mult, ca bea bere cat nu trebuie, ca mananca foarte nesanatos, in conditiile in care are probleme (astenoteratospermie)
cam asta e
el zice ca eu il stresez si ca face suficient
eu zic ca nu intelege nimic si ca nu isi doreste la fel de mult un copil. eu ma chinui, el ma lasa sa ma chinui. deci nu ma respecta....
ancadragoman spune:
Monica imi pare rau si sunt alaturi de tine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
draguta spune:
neata
Moni ce rau imi pare, imi placea cand spuneai ca ai prestat cu drag si ca la sot s-a imbunatatit cate ceva de la tratament, la naiba..
poate ca chiar luna asta e cu noroc la tine
al meu sot nu stie ce sa imi faca atunci cand ma vede trista, acum pregatesc bagajele pentru la mare
camcris spune:
neata fetele
cosmi tu ce mai faci, cum mai esti?
Monique77 sunt alaturi de tine, orice decizie vei lua gandeste-te de 10 ori inainte sa spui ceva, daca consideri ca ai epuizat toate variantele atunci asa este cel mai bine,nu vreau sa te influentez cu nimic poate si el este afectat ca nu puteti avea bb dar eu zic ca, barbatii nu sunt la fel de constienti ca noi si nici nu stiu sa-si manifeste dorintele, supararile, poate gaseste un refugiu in tot ceea ce nu ar trebui sa faca
orice decizie vei luat noi toate vom fi alaturi de tine
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
mda...
cica sa ii mai dau 2 saptamani
fara sa il frec la cap cica
si ca daca dupa asta nu suntem ok si nu ajungem nicaieri sa fac ce vreau
si eu i-am zis ca 2 saptamani si dupa ce....o sa uite? cica nu
dar i-am zis ca imi notez ce ma deranjeaza
si-i zic dupa
vorbisem deja sa ma mut
gasisem la o prietena
sunt f hotarata
omul care nu se ridica la inaltimea asteptarilor mele nu e demn de mine
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!
Desi dupa cum vad nu la toata lumea e buna,printre care si mie imi merge destul de prost.Dupa ce ieri am trecut de la extaz la agonie in cateva ore,aseara am avut o discutie destul de urata cu sotul din cauza fratelui sau.Dorin(sotul)sea schimbat de curand nr. de telefon si il stia doar putina lume printre care si fratele lui(cornel).Cornel a binevoit sai dea ieri nr. unei foste prietene a lui Dorin,care vezi doamne se interesa de soarta sotului meu.Pe loc mau luat draci pe Cornel si de acolo o intreaga discutie pe tema asta .Dupa cum vezi in orice familie sunt certuri,discuti in contracdictoriu ,dar daca ne iubim si vrem sa fim impreuna trebuie sa gasim o cale sa trecem peste toate.
Monica la fel ca si tine ,acum 2 sapt., am avut o cearta urata ,urata cu sotul pe aceasi tema:tigari si bere.Mai era putin si ne desparteam,eu iam cerut sa plece ca mam saturat,dar apoi am regretat reactia mea urata de moment.3 zile nu ne-am vb dar apoi am cautat sa ajungem la o intelegere, la un compromis.Eu sunt sigura ca iti iubesti mult sotul si vei gasi o rezolvare problemelor voastre.Trebuie doar sa treaca putin timp sa te linistesti si vei vedea ca o sa privesti lucrurile dintro alta perspectiva si veti cauta solutii de rezolvare impreuna.Acum ai avut doar o reactie exagerata la suparare dar cand te vei linisti vei privi altfel lucrurile.Un pup maresi sunt sigura ca dracul nu e chiar atat de negru decat pare acum.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lary74 Buna dimineata fetelor! Desi dupa cum vad nu la toata lumea e buna,printre care si mie imi merge destul de prost.Dupa ce ieri am trecut de la extaz la agonie in cateva ore,aseara am avut o discutie destul de urata cu sotul din cauza fratelui sau.Dorin(sotul)sea schimbat de curand nr. de telefon si il stia doar putina lume printre care si fratele lui(cornel).Cornel a binevoit sai dea ieri nr. unei foste prietene a lui Dorin,care vezi doamne se interesa de soarta sotului meu.Pe loc mau luat draci pe Cornel si de acolo o intreaga discutie pe tema asta .Dupa cum vezi in orice familie sunt certuri,discuti in contracdictoriu ,dar daca ne iubim si vrem sa fim impreuna trebuie sa gasim o cale sa trecem peste toate. Monica la fel ca si tine ,acum 2 sapt., am avut o cearta urata ,urata cu sotul pe aceasi tema:tigari si bere.Mai era putin si ne desparteam,eu iam cerut sa plece ca mam saturat,dar apoi am regretat reactia mea urata de moment.3 zile nu ne-am vb dar apoi am cautat sa ajungem la o intelegere, la un compromis.Eu sunt sigura ca iti iubesti mult sotul si vei gasi o rezolvare problemelor voastre.Trebuie doar sa treaca putin timp sa te linistesti si vei vedea ca o sa privesti lucrurile dintro alta perspectiva si veti cauta solutii de rezolvare impreuna.Acum ai avut doar o reactie exagerata la suparare dar cand te vei linisti vei privi altfel lucrurile.Un pup maresi sunt sigura ca dracul nu e chiar atat de negru decat pare acum. |
Multumesc mult de vorbele frumoase,
dracul e mare....si a crescut in timp
dar sa vedem ce va fi in aceste 2 saptamani....
pupici
tinuta78 spune:
Hmmm, fetelor,... si mai ales monique77, e pacat sa lasam problema infertilitatii sa ne afecteze relatia cu persoana pe care am ales-o sa ne fie alaturi pentru toata viata. Incearca sa-l intelegi, sa nu-l stresezi, sa nu-i reprosezi ca el este cu probleme si sa te gandesti cum ai fi reactionat tu daca el ti-ar reprosa tie lipsa unui bb. De fapt trebuie ca intai tu sa nu te stresezi, pentru ca nu faci decat sa-ti inhibi partenerul. Iti spun asta pentru ca am trecut prin asa ceva. Incercam de 3-4 ani sa facem bb. In cazul nostru, problemele sunt la mine, iar la inceput, exact ca tine ii reprosam ca exact in perioada ovulatiei se gasea cate ceva care sa ne oboseasca si sa nu putem avea . Crede-ma ca de cand a constientizat problema,... acum mai ca-mi tine el calendarul si cat de obosit ar fi, daca seara adoarme, dimineata se trezeste cu grija sa-mi dea portia de .
Iar venirea unui bb, este atunci cand vrea Dumnezeu. Cred ca ai vazut si tu femei cu burta la gura cu tigara si cafea, sau femei obeze cu bebelisi, asa ca totul tine de Voia celui de Sus. Incearca sa nu-i schimbi pana la extrem obiceiurile si placerile. Sincer va citesc ocazional, pentru ca aici sunteti fete care in general nu aveti probleme foarte mari si in cateva luni dobanditi sarcina dorita. Din cauza asta nu stiu multe despre problema ta, dar crede-ma nu merita sa ti-l faci dusman pe partener. In lupta asta trebuie sa fiti o echipa. Incearca sa fii cat mai sexi si-ai sa vezi ca vine el singur la tratament ca sa te vada fericita.