Aspirante optimiste > 20 ani (703)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

katy, de unde atata optimism...

bob, asa bine te inteleg
i-am zis sotului sa facem ceva ca ajung la nebuni
nu ma mai suport, simt ca am devenit diabolica pt ca le invidiez pe femeile care sunt insarcinate sau au deja un bebe, lucru care nu-mi sta in caracter, ma simt mizera, stearpa, bolnava, nebuna, ratata...de toate.....dar na.....tu ma intelegi.....cred ca toate ma intelegeti....

inca nu stiu daca sa-mi fac hsg sau laparoscopie direct
am vb cu medicul de familie sa-mi dea trimitere sa fac gratuit aici la spital si mi-a zis ca el nu imi da asa ceva pt ca risc foarte multe ca nu se lucreaza bine si ca sa merg la particular daca vreau sa nu am probleme grave
la particular costa 300 ron iar la stat nu as ajunge acolo dar nici prea departe rau....cu cat dai pe la dr si asistente....
acum nu ramane decat sa-mi fac programare si sa fac secretia

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Lary poate e sarcina prea mica si de aceea nu a iesit la test, daca tot nu vin rusii, mai fa unul peste 2 zile. Nu e totul pierdut, bafta!
Deny de ce dureaza atat de mult beta la lab ala, eu stiu ca in max 24 de ore ai rezultatul. Suna si fa-le o intrebare, poate deja e gata rezultatul. Te asteptam cu vesti bune.
Bob pana nu vin rusii mai ai sanse de graviduta luna asta, bafta!
Lore vrei bataita! Ce vorbe sunt astea, esti tanara, frumoasa, desteapta, ai un sot care te iubeste, ai sanse sa ai bebe. Incearca sa vezi partea plina a paharului. Intr-adevar, poate lucrurile nu merg totcmai cum ne-am dori dar prin gandirea noastra negativa s-ar putea sa atragem lucruri si mai rele in viata noastra. Ne este dor de Lorena optimista!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

nu vezi ca ne-am cam 'fumat' toate?
ne-am 'pesimizat'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Fetelor , nu trebuie sa devenim pesimiste. Nu ne ajuta la nimic acesta stare, ci din contra.

Eu va spun sincer, pana acum 2 ani nici nu ma gandeam la bebe. Desi stiu de PCOS de mai bine de 10 ani, nu am facut nimic sa tratez, in afara de anticonceptionale care este oarecum o forma de tratament doar cat sa mi vina menstra.

In moemntul in care ne-am decis ca este timpul sa incercam, toate gandurile negre erau in capul meu. Nici nu ma puteam bucura de decizie, nici nu puteam sa o simt pe ca eu vedeam numai greutate.

Este o loterie dureroasa cand pierzi insa infinit de fericita atunci cand vezi doi ochisori care te privesc.

Cu cat vedem ca o finalitate lucrurile pozitive cu atat ne apropiem de ele mai mult.

Eu stiu ca voi ramane insarcinata atunci cand va vrea Dzeu. insa totusi imi joc si biletul de loterie cu tratamentele:)

Va pup

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

katy, de unde atata optimism...

bob, asa bine te inteleg
i-am zis sotului sa facem ceva ca ajung la nebuni
nu ma mai suport, simt ca am devenit diabolica pt ca le invidiez pe femeile care sunt insarcinate sau au deja un bebe, lucru care nu-mi sta in caracter, ma simt mizera, stearpa, bolnava, nebuna, ratata...de toate.....dar na.....tu ma intelegi.....cred ca toate ma intelegeti....

inca nu stiu daca sa-mi fac hsg sau laparoscopie direct
am vb cu medicul de familie sa-mi dea trimitere sa fac gratuit aici la spital si mi-a zis ca el nu imi da asa ceva pt ca risc foarte multe ca nu se lucreaza bine si ca sa merg la particular daca vreau sa nu am probleme grave
la particular costa 300 ron iar la stat nu as ajunge acolo dar nici prea departe rau....cu cat dai pe la dr si asistente....
acum nu ramane decat sa-mi fac programare si sa fac secretia

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

lore si io in spatele tau mie mi sa pus pata pe cumnata ca ia din prima trosc, poc asa a vrut DD sa ramana gravi, ca stii noi nu vroiam, dar sunt foarte bucurosi ca este gravi, pai cum sa nu ma apuce spumele ca la ea asa usor si la mine nimic de 3 ani, pai cata rabdare sa ai, eu ce am? cu ce am gresit?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Mai aveam ceva de zis, ca tot vazusem pe aici niste discutii legate de PCOS. Stiu o fata cu PCOS care era angrenata in valtoarea analizelor, deprimarea diagnosticului de PCOS, se pregatea sa faca si laparo si surpriza : e graviduta. Acum e deja in trim 2, bb e bine, ea e fericita etc, happy end.
Si mai stiu o fata cu endometrioza care a reusit 2 sarcini: una oprita la 6 saptamani in octombrie si apoi guess what!! Da, ati ghicit : o a doua sarcina in ianuarie din care a rezultat un baiat tare frumusel. revin la ideea mea ca tot acest proces este de fapt o loterie

Eu in cautarile mele pe diverse forumuri am gasit foarte multe povesti de succes in ceea ce priveste PCOS.

Sanse sa ramai insarcinata sunt pana in momemtul in care ramai fara uter , pana atunci , totul este posibil:).

Vrem liniute multe multe:)

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele,

declar Z1
Nu ma asteptam la cine stie ce luna asta, dar stiti voi ca speranta moare ultima, din pacate, mai am inca 2 luni de asteptat pana sa pot face o stimulare. Asa ca eu pana in oct ies din joc, poate o sa raman tocmai acum cand nu ma astept, desi .... greu de crezut.

Imi pare rau ca nu va pot ridica moralul si eu sunt la butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Fetelor eu luna asta imi iau gandul de la vreo sansa de bebe... Am o infectie la masea. Probabil ca o sa mi se dea antibiotic, radiografii si apoi scos nerv... aflu exact vineri ce si cum.

inca o luna pierduta

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Atat antibioticul cat si radiografiile dentare nu sunt periculoase pt o eventuala sarcina.
Asa ca nu te descuraja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Gaby imi pare rau pt Z1. Legat de radiografii eu stiu ca sunt f. periculoase pt bebe. Nici antibiotic nu e de preferat sa iei in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele va pe toate ca sa va molipsesc cu optimismul meu.

Mergi la inceput