Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fete ! Intr-adevar nu mai suntem deloc active, dar piticii nostri ne tin ocupate si de abia mai acem putin timp si pt noi .
Felicitari pentru bebelina Rallu , sa fie sanatoasa !
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

fetele!
Prima zi de toamna. sper sa mai fie vreme frumoasa si luna asta.

Alessia si Patricia! sa cresteti mari si sanatoase printeselor si numai bucurii sa aduceti parintilor!

Bine ai venit pe lume bbelina de Rallu! refacere rapida mamico si mult laptic! o bb-lina cuminte si necolicoasa!

Blanca, Andreea eu mai intru pe aici, cand vad ca nu scrie nimeni, nu-mi vine nici mie. Ar trebui sa reinviem subiectul.....din pacate se scrie mai mult pe FB.

si sper sa avem ce citi de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

L noi prima zi de toamna s a lasat cu o ploaie serioasa, inca asa ceva de cand sunt aiic n-am vazut, abia prin noiembrie incepeau ploile.
Felicitari Rallu, bebica cumintica si refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Bine ai venit bebelina de Ralu! Felicitari si refacere rapida Ralu! Felicitari fratelui mai mare !

La multi ani Mariilor!

Chiar ati dezertat.

Vladimir ar fi trebuit sa inceapa cresa de luni, dar... de joia trecuta este bolnav. Am avut un concediu "de neuitat" in care am ajuns la urgent ala Sibiu cu Stefan si Vladimir (pe rand, bineinteles ), am bolit cu totii mai mult sau mai putin si continuam. Vladimir le-a avut pe toate: febra, varsaturi, scaune moi, muci, tuse, iar acum o eruptie oribila pe tot corpul. Se pare ca e o viroza eruptiva combinata cu o alergie.

Asa ca tot bolim (intre tip s-a imbolnavit si Maria) si cam asta a fost activitatea mea in concediu .

In rest, Vladimir e un simpatic, a renuntat in sfarsit la iubirea lui suzeta, a renuntat la scutece partial si vorbeste foarte, foarte mult, la concurenta cu Maria.

Tot concediul nostru a fostt marcat (pe langa boli ) de intrebarea: cine a spart oglinda (era un pic ciobita). Pana nu a "recunoscut" tati ca a spart-o el, nu s-a lasat, dar a urmat apoi inebunitoarea intrebare, repetata iar si iar, zi de zi: "de ce a spart tati oglinda???" .

E foarte manierat si saluta pe toata lumea, spune multumesc cand primeste ceva si intraba mereu [oliticos: "pot sa ....?" Ca nu conteza in final dac ai se da voie sau nu sa fac aceva, important e ca intreaba .

Hai, mai scrieti si voi cate ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Bine v-am gasit fetelor. Am ajuns in sfarsit acasa dupa o foarte lunga vacanta in Romania. Am fost la mare, la tara si am petrecut mult timp in frumoasa Bucovina. A fost suuuuuperb.
Maria-Catalina a facut laringita combinata cu alergie la iarba,ne a dat mare bataie de cap. Nu ca a durat mult dar ne-a speriat tare. Am scapat cu antibiotic. Acum e fericita ca-i acasa, merge iar la gradinita unde vorbeste numai romana. Mananca foarte bine, spala dintisorii foarte bine dar fuge cand trebuie sa spalam parul. E speriata tare.
Este foaaarte frumoasa(am voie nu?) si ne minunam de ea in fiecare zi.
Felicitari pentru bebelusi veniti pe lume de curand! Sa fiti sanatosi!
La multi ani sanatosi doresc celor ce poarta numele sfant Maria.
Eu acum am vazut ca a fost sarbatoare, oricum fata mea a avut o zi frumoasa, nu mai era nevoie sa o sarbatoresc.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fete ! Ce mai faceti ? Eu sunt la birou si ma uit ca nu prea e prezenta pe aici mai deloc . Inainte terminam imediat un capitol , acum abia daca mai scriem unul pe luna ! Au crescut bebeii si avem din ce in ce mai putin timp , dar as vrea totusi sa mai vb din cand in cand.
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

... si a mai trecut o vara ...

Va salutam si noi cu drag si va uram o toamna frumoasa si bogata.

Noi duminica trecuta ne-am intors din concediu si am avut o saptamana cu rosu in gat, afta si ultima maseluta iesita. Au trecut ...

Vara am stat mai mult la tara si Doamne ce bine a fost ...

Pupicei si nopti linistite!

Mergi la inceput

dragelor!
ce ma bucur ca s-a mai scris si pe aici. pe FB e mare activitate, dar as vrea sa se mai scrie si aici cateva randuri. s anu moara chiar de tot subiectul asta.

Cornelia of ce ati mai tras-o. pe cand pui poze cu piticii?
A inceput cresa vladimir?
Ungaras asadar ati fost in Ro si v-a placut. Ma bucur ca ati avut o vara frumoasa.
Nu cred ca e asa frumoasa MC....pune poze sa demonstrezi asta.
Andreea sper sa se mai scrie pe aici...e trist cand vezi ca nu apare nici o postare zile la rand.
Tanimi unde ati fost in concediu? Iarina merge la cresa? ceva poze?

Noi suntem bine... E. la cresa, s-a acomodat super bine, dar la pranz il iau acasa. sa vedem cum va reactiona din 1 oct. cand va ramane sa doarma acolo.
Are 14 kg si s-a lungit...nu l-am masurat sa vad cat.
A inceput sa vorbeasca tot mai multe, de multe ori nu il inteleg nici eu. Fredoneaza cantecelele de la gradi, au pictat frunze, au lipit marul...e asa dulce cand imi povesteste si imi arata ce fac la gradi.... .
Avem copii mari, gata cu bebelushii.

poze mai recente am pus aici:
http://www.dropshots.com/smecherasii_2011

si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gio, ma faci sa imi reactivez contul pe FB, dar oricum nu stiu sa il folosesc .

Cred ca joi il duc pe Vladimir la cresa ca abia acum i-a trecut eruptia (de fapt, mai are niste pete palide). A fost foarte rau, doar pe internet am mai vazut asa "minunatii" pe piele.

Ma bucur ca Edi s-a acomodat la cresa.

Poze din concediu (de fapt aprox. doua zile in care am fost cat de cat bine ): https://picasaweb.google.com/108247104423272680881/2011Septembrie?authkey=Gv1sRgCJqnxcnKaa0gE

Mergi la inceput

cornelia l-ai dus la cresa azi?
Super pozele, tare frumosi sunteti. Stefan a intrat in cls.1?

Mergi la inceput