Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nici eu nu am primit nimic...merg pe varianta veche...sau sa mai astept pana in octombrie?
Ca atunci imi vine mie factura...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Noi am fost plecati de sambata pana dumninica la 150 km de Timisoara...nici nu stiam ce frumuseti avem aproape de noi...ravneam la Moeciu si avem unul la fel pe aici, doar ca e si lac....asadar am fost in Semenic, la Valiug-garana-3 ape...ne-am plimbat cu barca pe lac, au facut baietii baie in lac, ieri la piscina...a fost foarte frumos....o zona de vis, pensiuni/hoteluri misto, papa buna (cum zice picea meu).

Azi din nou la gradi....pot sa zic ca piticul s-a acomodat...fuge la Claudia, nu ma mai baga in seama.

sarbatoritilor de sapt. trecuta...am mari restante, asadar.....
Bryce, Ioana, Natalia, Maya, Marie, Clara, Victor si Iris
sa cresteti mari si sanatosi puilor si numai bucurii sa aduceti parintilor!

Clara! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!

Mada trebuie sa astepti plicul acasa, caci in functie de alegere, asa vei plati.
Ce face Eva? cum este?

si o sapt. racoaroasa.

Mergi la inceput

poze noi, de aici in jos:
http://www.dropshots.com/smecherasii2011#date/2011-07-23/16:13:32
si pe alta adresa, cele din weekend:
http://www.dropshots.com/smecherasii_2011#
Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

buna...

Mada, MULTA PUTERE pt voi si pt micuta Eva, multa sanatate , refacere rapida si fara semne.

La multi ani tuturor zmericilor!caci mai este putin si se incheie sezonul de sarbatorit zmeurici
Noi suntem bine,Alex a crescut si face nebunii, ne pregatim de gradi,sper sa fie bine....
Giova , ce baieti frumosi ai si ce mari au crescut!

Nu pot sa cred ca abia ce mi-am facut timp sa intru si se intampla ca a incercat cineva sa intre in curtea firmei ..neanuntat si neisotit si pac...l-a compostat un caine (care isi facea datoria saracul) revin

Mergi la inceput

Razvan si Elias! sa cresteti mari si sanatosi puilor!

Elena! sanatate si multa fericire alaturi de gemenutzii tai cei dragi si sot!

am primit pozele din tabara de la marco. daca vreti sa aruncati o privire o puteti face aici:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1482061988497.43103.1742275013&l=c122f4ecd8&type=1
pozele nu sunt puse in ordine, le-am primit d epe mai multe aparate.

Meleea esti ca sageata....cum ai aparut, asa-i disparut.
Ce mai faceti voi? Alex? te-ai intors la munca? cu cine sta zmeurica acasa? poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, suntem bine, da am inceput sa stau mai mult la firma, iar Alex sta cu bona de la 10-18.Am fost plecati toata vara la Costinesti, fara bona ,ca i-am lasat-o lui tati . Am facut aerosoli in fiecare dimineata si seara ,ca se trezea copilul la 5.30 dimineata si iesea direct in curte ,ca nu sta si el ca omu' 2-3 minute sa-si revina..nu frate jos direct, buimac,de nici nu mergea drept si nici mama-sa era mai mare rasul sa ne vezi....cum fugeam dupa el cu hainele in mana sa-l imbrac ca era racoare dimineata si el dormea in maieu, iar el isi verifica gramada de nisip ,masinile ,cadoul(o bici fara pedale care i-am luat-o de ziua lui), chema catelul,pe Fetita (o maidaneza care era prin cartier) sa manance cu el, verifica plasele de paianjeni sa vada daca sunt la locurile lor si multe aalte prostioare de genul asta care pt el erau f importante.Nu am avut pb cu el sa fuga in apa, el fugea doar la terase si restaurante , se plimba printre mese si se uita in farfuriile oamenilor , nu vrea sa stea f mult intr-un loc, trebuia sa te plimbi cat mai mult si racnea ca din gura de sarpe cand ajungeam acasa,ca el mai vrea "pimbae depate". AA si printre chestiile preferate era asteptarea masinii de gunoi sa-l plimbe nenea cu masina de gunoi ,care cica era alui

trimit mes asta si mai revin ...

Mergi la inceput

Patricia printesa de Bely! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!

Noi am fost in weekend la strandul din Arad. Nu am dormit acolo, am venit acasa in fiecare seara. Copiii s-au simtit minunat, e si bazin cu apa pt. pitici, asa ca e nemaipomenit. Strandul mare si frumos. Nu mai merita sa mergi pana la unguri, cand e aradul mai aproape.
Meleea ma bucur ca totul e ok cu voi. cand mai pui poze cu Alex?
tare haios zmeurica....ati facut aerosoli la greu vara asta. Lasa ca-i prind bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Gio si eu am vrut sa o duc la bazin sa invete sa inoate si sa se balaceasca dar dermatologul meu i-a interzis apa u clor timp de multe luni.... deci fara soare in continuare cateva luni si fara balaceala...
Acu` ne-am apucat ca sa-mi mai treaca deresia de camera evei...daramam,schimbam mutam.....ca la nebuni...si eva face ciorba cu chestia aia de facut glet...o duc la mama ca nu se poate asa...

Meleea si Eva mea era la fel dar acum..trebuie sa stea in casa nonstop.

va pup..

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Hello tufa, ce liniste sa asezat pe aici, noroc cu gio ca mai sterge praful
g i o multumim din suflet pt urari, asa sa fie, sa ne aduca numai bucurii zmeureii nostri.
Gata, am fetita mare 2 anisori impliniti si-o rebela pe cinste, cu o personalitate forte, si incapatanare pe masura dar pun seama pe "crizele" de 2 ani
Maine avem rutina de 2 ani, sa vedem ce va zice si pediatru, mie imi pare ca totul decurge normal, doamne ajuta sa fie bine si de acuma!

Alessia La multi ani frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Chiar ca se pune praful pe aici :(( din pacate si asa imi era drag acum ceva vreme sa intru aici si sa vb cu voi...

Picii ne tin ocupate, am inceput jobul, nu mai avem timp..mai fur pe FB ..

O sa incerc si eu sa intru mai des.

Aaaaa..mi-a spus o pasarica ca ieri a nascut Rallu o fetita frumusica...FELICITARI RALLU!!!

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput