Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 6

Cornelia spune:
Giova, pentru ca ati fugit toate , adauga-ma si pe mine, te rog, la grupul de pe FB.
Am inceput cresa, e tare greu . Stefan e la gradi inca, la anul va fi cls. I.

laura.s spune:
Hello, tufa!
Nici nu stiu cu ce sa incep, ca am cam tras chiulul...
Pai, sa incep cu Sara, ca doar e subiect de zmeurici, nu?
Sara merge la cresa de la 16 august. A fost super incantata din prima zi si nu a plans. Nici nu ma gandeam ca se va adapta atat de usor, eu ma asteptam sa dureze ceva pana sa se deprinda cu programul. No problem! O recupereaza tati la 16.30, vine acasa sa pape ceva, apoi in parc, sa profite de vremea frumoasa cat se mai poate. Canta si danseaza toata ziua (aseara a adormit cantand "oac, oac, ... unde te-ai dus..." cam asta am reusit sa descifrez), mai apare cu cate un cuvant nou, e jucausa si dragastoasa. Ba aproape renuntasem la pampers in timpul zilei, dar cred ca a afectat-o absenta mea (am stat 6 zile in spital cu pitica) si nu mai cere olita. Isi revine ea, ca si la inceput a fost tare usor. A stat pe olita inca din prima zi de cresa, desi acasa nici nu se uita la ea. Dupa o saptamana, deja cerea sa-i dau pampers-ul jos si facea pishu' la olita.
Cam atat imi vine acum in cap sa va zic. Am mai intrat pe aici sa va citesc si imi pare tare rau ca nu prea se mai scrie. Inteleg ca v-ati mutat pe FB. Poate reusesc sa-mi fac si eu cont, ca nu mai stiu de voi.
Aaaaa, avem si noutati! Sara are o surioara, Ema Raisa, pe care o alinta "Emi". Am venit luni acasa si inca incerc sa ma reobisnuiesc cu "viata de noapte". Bebelina e cumintica, aseara a avut un pic de colici, dar am rezolvat cu Infacol. In rest, doarme si papa tzitzi.
Va pupam si promitem sa mai dam cate un semn!

eumada spune:
Buna fetelor....
Ca sa stati linistite am anulat cererea de pe facebook.....
Va doresc multa sanatate la puii vostri ...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

G_I_O spune:
Laura felicitari mami! Refacere rapida si mult laptic. Sa nu aveti parte de multi colici.
Chiar intreba o mamica de aici de tine.
O iubeste zmeurica pe surioara ei mai mica?
mada imi pare rau .
Weekend frumos fetele!

andreea_1979 spune:
Buna dimineata . Eu ce sa va spun , am avut o saptamana nasoala , Laura are laringita , a facut febra 40 , am intrat intr-o panica de nedescris ,acum este putin mai bine , suntem sub tratament cu hexoralleten, ketof, sumetrolim, nurofen ...
Sper sa ne refacem repede ,de , bolile copilariei si trecerea de la vara la toamna ! Asta este ... si eu care o credeam pe Laura rezistenta la virusi
Fete sa ma adaugati si pe mine pe FB sa mai discutam si noi .
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)

G_I_O spune:
Andreea sananate maxima Laurei!
da-mi numele tau sa te pot adauga in lista mea de prieteni, dupa care la grup.

pony spune:
Buna zmeurici,
Am intrat si eu sa mai sterg praful pe aici.Nu mai am acces la mailul zmeuricilor...nici la facebookul zmeuricilor...la nimic.
Mi-e dor de vremea cand scriati pe aici.
Raducu meu, daca va mai amintiti de el a crescut, acum a inceput sa vorbeasca dar unele le mai zici pe limba lui, i-am luat o tablita de desenat si isi face de lucru cu ea.Inca nu merge la gradi, e un rasfatat si are personalitate.
La mancare este tot mofturos, vrea sa fie suplu, are 12 kg
Andreea sa va faceti bine
Laura ce fain ca zmeurica s-a acomodat la cresaFeliciatri si mult laptic.Cum e cu doua fete frumoase?
Gio sa stii ca in tine a ramas baza sa mai stergi praful pe aici
Cornelia succes cu cresa
Pup zmeuricile si mamicutzele