Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 7
G_I_O spune:
Andreea pai tu nu ai FB? ti-am cerut prietenia, dar nu m-ai acceptat inca. pe urma te introduc eu in grup.
Pony ma bucur ca sunteti bine. bb2 nu vine?
Cand mai pui poze cu frumosul de raducu?
Noi suntem bine, am avut un weekend agitat: dus copii in Alba, mers la nunta in Brasov,luat copil, caci Marco a vrut sa ramana in alba si intors acasa.
Edi e cam marait si ii e dor de frate-su', in rest totul bine.
Cred ca in weekend plecam sa aducem spiridusul acasa.
pe toata lumea.
andreea_1979 spune:
Buna fete . Ce mai faceti? Noi suntem mai bine , Laurei i-a mai trecut raceala si speram sa nici nu mai racim!
Gio eu te-am confirmat ca prietena, cel putin asa imi apare . Sper sa vb pe FB.
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
G_I_O spune:
Andreea tare ciudat. Nu te am in lista si acum nici nu te mai gasesc. ce naiba s-a intamplat?
andreea_1979 spune:
Gio mie imi apari in lista de prieteni confirmati. Nici eu nu stiu ce se intampla! Poate se rezolva problema
G_I_O spune:
acum te-am gasit, dar tot nu te pot adauga la grup. nu esti nici in lista mea. Imi zice ca ti-am trimis cerea de prietenie si astept sa ma accepti .
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fete ! Noi suntem tot rau , ne-a intors raceala si colac peste pupaza am facut di diaree cu varsaturi . Acum suntem putin mai bine , i-am dat laptic aptamil HN pentru reglare digestie si suntem putin mai bine , sper sa scapam cat mai repede , caci de 2 saptamani ne chinuie virushi pacatosi.
Gio eu ti-am dat accept de cand mi-ai trimis cererea . Cand poti mai trimite-mi o data cererea de prietenie .
Mami de bebelina scumpa Laura Maria ( 16.07.2009)
G_I_O spune:
Andreea imi pare tare rau, refacere rapida micutei.
si Edi e de vineri dupa amiaza cu scaun moale, sambata dim primul , tot weekendul a tinut-o cu scaune apoase...de abia de luni si-a mai revenit, cand am trecut pe Sumetrolim si Imodium.
de ieri a inceput din nou sa pape si sa prinda viata.
azi a mers si la gradi, unde a pocnit cu jucaria 2 colegi, o schimbare brusca de comportament.
Ti-am retrimis cererea de prietenie.
ungaras spune:
La multi ani fericiti celor ce poarta nume sfant de Mihail si Gavril, mamici, tatici si zmeurici!
blanca000 spune:
Fetele, nu mai da nimeni pe aici?..mi-ar parea rau sa lasa subiectul sa se inactiveze...hai sa mai scriem si pe aici.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo