Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 17
ungaras spune:
Ziua buna mini tufa!
Citeam pe aici pe undeva si hop vad ca maine-i martisorul. Am primit si eu din tara o punga de martisoare ca mama asa le trimite la kg., dar am uitat ca maine e. La cum a inceput anul asta numai de martisor nu imi arde. Daca nu-i spun sotului el nu stie iar daca ii spun imi cumpara flori. De capul lui mai greu la ocazii. El cumpara cand nu sunt ocazii.
Azi am primit rezultatul de la RMN. O programare la neurochirurg pt a discuta despre operatie. Am super hernie si mi a spus sa fiu atenta daca nu mi mai simt piciorul sa sun repede la spital. Poza era ingrozitoare. Am vazut multe pe net dar hernie ca a mea nu mai are nimeni. Super mare.
Am plans toata ziua si ma gandesc cum sa trec peste.Am citit ca trebuie sa stau 4 zile in spital dupa operatie si apoi fac fizioterapie la domiciliu si o sa ma viziteze si o asistenta. Nu cred eu ca intra toate astea in asigurarea mea. Daca dupa operatie pot sa merg e ok ca altceva nu mi trebuie. Nu o sa ridic muntii doar sa pot merge un pic, ca fata le face ea pe ale ei singura.
Acum iar astept sa ma invite la spital ca aici asa e, inveti sa urmaresti boala si sa astepti. O sa ma fac detectiv de cate ori mi-au spus sa urmaresc si sa vad ce se intampla. Vad ca am si inceput sa slabesc. Un kg intr-o sapt. Poate ceva bun iese din chestia asta . Ajung la kg dinainte de sarcina cu atata stres pe cap. Stiu ca nu e mare lucru o operatie de hernie si ca ma plang atata dar cand esti singur(ma refer fara familie langa tine) e greu. Mai stiu si ca o sa fie un succes operatia ca doar nu ma omoara dar Doamne ce bine era daca nu se intampla.Eu ma gandeam la bebe 2 si uite ce capat in schimb.
Un martisor frumos sa aveti maine!
blanca000 spune:
Ungaras trebuie sa fii optimista, operatie tot trebuie sa o faci ca nu cred sa poti scapa altfel de hernia asta. Si mai bine cat esti tanara si in putere si organismul isi revine mai repede.
E greu cand fasmilia nu este aproape da ro poti chema pe mama ta la tine sa te ajute, ai sotul aproape..trebuie sa fie bine. Vine primavara-vara si vei putea iesii repede din casa si sa mergi.
Tinem stransi pumnii..
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
mickaella spune:
LA MULTI ANI! O primavara frumoasa tuturor plina de bucurii!
Ungaras, gandeste-te ca o sa fie bine dupa operatie si o sa reintre totul in normal! E doar o incercare prin care treci si nu trebuie sa-ti pierzi optimismul! Dumnezeu e mare, trebuie doar sa-l rogi sa-ti dea putere si sa treci cu bine peste asta, si apoi va veni si fratiorul sau surioara pt. Maria-Catalina. Te pup!
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)
G_I_O spune:
O primavara frumoasa sa aveti mamici!
Mickaella in cls. 1 va mergem Marco...pt asta am optat de la inceput, acum 2 zile mi-a venit un dubiu si am inceput sa stresez lumea din jurul meu. am primit o groaza de sfaturi si cele mai multe inclina spre cls.1.
Edi e ok la gradi, doar e si frate-su prin preajma. bine, se vad doar la MD si dupa ce se trezesc, pana vin eu sa-i iau...in rest sunt fiecare in grupa lui.
Ungaras mami, stai linistita ca va fii ok operatie, eu ma gandesc ca mai greu iti va fi dupa...recuperarea dureaza si musai ore de gimnastica, fizioterapeut si altele....cel putin asa e aici la noi. Fina mea s-a operat cu laser si si-a bagat ceva suruburi parca....si a mai mers la recuperari vreo 6 luni dupa interventie. alta amica face injectii cu acid hialuronic, caci nici acum de la 1 an dupa interventie nu-si misca piciorul cum trebuie.
Mai bine cheama pe mama ta, sau oricine va putea sa vinA si sa stea un timp la voi, vei avea nevoie si tu si MC.
un weekend frumos si relaxant sa aveti!
ungaras spune:
Multumesc fetelor. Din pacate nu are cine sa vina sa ma ajute pentru ca ei au grija de cei batrani. Asta e. Sunt pe lista de asteptare, mai am doua saptamani.
M-C a fost ieri toata ziua la gradi si cand am mers sa o iau am primit o sacosa plina cu pipilici si kk. ^6 randuri de hainute a udat. Nu stiu ce a fost cu ea. Sper ca a fost asa, doar pt o zi.
Pupici. Un sfarsit de saptamana frumos!
andreea_1979 spune:
Buna fetelor. Ce mai faceti! Eu sunt un picut speriata din cauza faptului ca luna aceasta mi-a venit menstruatia ff abundenta cu cheaguri multe , dar , de , am spus ca asa este dupa o sarcina pierduta . Sper sa-mi revin!
Vreau sa urez tuturor mamicilor de zmeurici La multi ani de 8 martie si o primavara frumoasa!
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! MAMICI DRAGI,O PRIMAVARA MINUNATA VA DORIM,MELISSA MEA A ZIS: ANATATE SI UBILE (SANATATE SI IUBIRE):D
blanca000 spune:
LA MULTI ANI! chiar daca putin intarziat..insa sa ne fie de bine daca am petrecut ieri, sa fim sanatoase, frumoase si vesele mereu!
Eu sunt bine, burtica creste, loveste si impinge.
Maine sunt nasa de botez a cincea oara si ma pregatesc intens, de fapt J. va fi nas pricipal ca eu nu cred sa mai fiu in stare sa tin bebelina de 4.5 luni in brate..dar sunt acolo la imbracat, dezbracat etc...Eva abia asteapta.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 27s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna fetelor!
Ungaras ce mai faci, nu mai stim nimic de tine , esti mai bine ?
Blanca sarcina usoara in continuare!
Noi suntem in continuare mofturoasa , i-am dat ceva vitamine caci asa mi-a recomandat pediatra , fara insa prea mare efect, dar de... nu a fost ea niciodata o mancacioasa !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
mickaella spune:
Hello, tufa!
Blanca, cum a fost la botez, s-a descurcat J. cu finuta? Eva a dat si ea o mana de ajutor? Poate ne arati niste poze.
Ungaras, asteptam vesti despre tine si M-C, sper ca sunteti bine.
Andreea si eu am un mofturos acasa, dar important e sa fie sanatosi, chiar daca isi pastreaza silueta.
O zi buna va doresc!
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)