Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea_1979 spune:
http://www.andreealaurita.blogspot.com/2012/02/matisoare-si-lucrusoare-copii.html
va trimit si eu cateva imagini cu lucrusoare de fetite si martisoare
ungaras spune:
Buna fetelor. Scriu si eu scurt ca sunt pe fuga. Am renuntat la pampers pe timpul zilei. Prima zi s-a scapat o data la gradi apoi gata. Merge super. De doua zile am observat ca are o secretie galben verzui si parca si miroase un pic.
Ati avut asa problema?
G_I_O spune:
Noi suntem agitati cu cls. 1...trebuie evaluat, nu trebuie evaluat, facut flotant, s-ar putea sa nu-l ia in considerare...si tot asa...asta e minunatul nostru guvern, care scot legi pe banda si cum l;e taie capul.
Mickaella eu ii bag in bibe cu lapte cereale de la nestle pt somn usor cu tei..
Ungaras felicitari pt scapatul de pampers de peste zi. Secretie galbui/verzuie? trebuie intrebat medicul sa nu fie ceva candida sau mai stiu eu ce....a luat antibiotic de curand?
Tu cum esti?
Andreea frumoase lucrusoare si martisoare. spor la treaba mamei tale!
Noce si copiii sunt bine, s-au repatriat in Bucuresti...poate intra ea sa ne dea mai multe detalii.
si o zi frumoasa!
ungaras spune:
Andreea ce lucruri frumoase faci!! floricelele sunt brose? de prins in piept? E bine ca ai timp, foarte important.
Eu sunt un picut mai bine pentru ca fac gimnastica de doua ori pe zi. Inca ma doare foarte tare dar pot sa merg pe strada. Maine dimineata imi iau sotul si mergem sa ne citeasca RMN-ul. Nu imi place neurologul asa ca imi iau sotul cu mine.
Blanca si eu ma tot gandesc la nume pentru printesica ta Clara. Mie imi plac Iulia, Stefana, Sofia(La noi e Sophia). Si sunt toate in calendar.
Giova, am sunat medicul de fam si mi a spus ca poate sa fie alergie la crema, sapun, spuma de baie; infectie dar sa o urmaresc cateva zile, sa nu ii mai fac baie in cadita, doar dus si sa vedem. chilotei de bumbac calcati igiena. Igiena e cea mai mare grija a mea ca stiu cum sunt fetitele dar uite ca tot capatam de toate.
Sa va spun si eu cum mananca fata mea de ceva vreme.
7dim un castronel mic musli cu lapte
9:30- mandarina, banana, mar,-o cana lapte sau apa(gradi)
12- paine cu miere sau cu branza topita sau cu gem, un pahar lapte sau suc sau apa(gradi)
De la ora 13 e acasa si ii dau un covrigel sau asa ceva si bea multa apa(dupa cat zahar mananca la pranz la gradi....)
17:30- 18:00 aproape nimic.Asta fiind cina, masa noasta principala. Mananca doua trei linguri din ce gatesc si alea cu 'Te rog sa deschizi gura acum' Ieri a mancat un pic de supa de pui dar asa de 'un pic'ca la 6 luni cand am inceput diversif. manca de 3 ori mai mult. Lapte ea nu pre mai bea de cand i-am scos biberonul, adica de mult. cere din cand in cand dar o cescuta mica si ala mai mult ca sa inmoaie un biscuite in el.
Pai cum sa nu se constipe fata mea, de la ce sa faca daca nu mananca nimic. Ea ar vrea paste dar goale fara legume sau altceva, paste ar mai manca si daca s-ar putea sa ii dau tot timpul paste.
Si ii fac si eu de toate, supe de toate felurile, piureuri, budinci, placinte. nic. ...si am in cap imaginea lui Marco cu castronul cu salata in brate.
Dar ma iubeste si spune ca mama e tare buna.
Va
G_I_O spune:
ungaras doamne ajuta sa scapati cu bine de secretie.
si bafta pe maine la citirea RMN-ului.
uauuu ce "bine" mananca MC. cum stati cu kg?
referiutor la marco si bolul de salata...doar cu imaginea aia am ramas, caci nu a mai mancat de atunci. sper sa mai tina figura macar odata/luna, mai des n-am nicio sansa.
andreea_1979 spune:
Da, Ungaras sunt brose de pus in piept. Mama mea le face , caci dupa mine nu as mai avea nici un pic de timp!Pupici la toata tufa
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
mickaella spune:
Ungaras felicitari pt renuntarea la pampers, pare ca a fost destul de usor! Si pt noi a fost destul de usor cu cel de noaptea, mai greu a fost pt mine de luat decizia, credeam ca e mai greu si am tot amanat. Acum e f bine, nu mai face deloc. Oricum avem protectie pe pat in caz de vreun accident. Cu secretia sper sa scapati repede, nu ma pricep ce ar putea fi. Bafta azi la RMN, sa veniti cu vesti bune.
Giova, Marco va intra in clasa 1 sau in clasa 0? Intr-adevar tare haotic ce se intampla in sistemul nostru de invatamant.
Ce mai face Edi? Cum e la camin?
Andreea foarte frumoase lucrurile facute de mama ta!
Blanca mie imi place f mult si Paula ca nume, daca mai vrei idei. Ce mai face Eva, cum se comporta cu surioara din burtica, e incantata?
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)
blanca000 spune:
Eu sunt bine, burtica misca din ce in ca mai tare. Ma rog bine...mi-a iesit un streptococ hemolititc de tip B la urocultura si ma cam stesez..sa vad ce zice maine dr., poate imi ia si cultura din col.
Eva abia astepta pe bebe dar ii zice ca mai are de crescut si de stat in burta, i-am zis ca iese cand vine caldura..si scum stie "te duci la doctor, scoti pe bebe"..ba mai zice si "iti taie burta"..eu aici vreau sa o contrazic
Imi zice ca o sa o plimbe ea, sa o imbrace, sa o tina in brate..eu sa ii dau doar laptic de tzitzic.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 26s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo