Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetelor. Ce mai faceti? Deschid mereu, insa constat ca nu ati mai scris nimic si nu mai am ce sa citesc . Asa ca dau startul la scris!
Blanca000ce mai faci?
Ungarascum iti mai este , ai facut operatia?
Noi suntem in general bine, sunt cam suparata pentru ca mama mea are o colica renala provocata de pietre la ambii rinichi, insa incercam sa scapam de ele !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare,

eu va citesc din cand cand...am si eu un baietel nascut in august 2009...va auzeam de vitamine...si vroiam sa va intreb daca ati dat la pitici singulare...noi suntem de 6 luni pe tratamentul asta...

bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna fetelor. Tot in asteptare sunt, tot pe jos ma tavalesc. Am vorbit acum 2 zile cu anestezistulFoarte scurta conversatia. "pt hernie? aveti intrebari? Ok ne vedem atunci' totul se afla din brosuri. Am aflat ca dr meu e bolnav asa ca sunt pe lista de asteptare, care s-o indura de mine mai repede. Sunt 3 neurochirurgi in tot spitalul. Am si racit si doua nopti am avut febra si frisoane, noroc cu fata ca mi a facut machiaj 'macar sa fii frumoasa daca esti bolnava mami'
M-C a primit un laxativ de la dr., pe care l am folosit de 2 ori pe zi/ 1sapt. si a iesit afara moale in fiecare zi. Apoi i-am dat o data pe zi cum a zis dr. si hop, azi e a treia zi de cand nu am mai vazut kk. Dar nu se mai plange de burtica. O sa cer sa ne vada un pediatru. Aici s-a incalzit, avem 17 grade, fata merge pe bicicleta mare, ma iubeste mult, mult, mult, ma trezeste la 6 dimineata, inca mananca foarte putin la cina si inca e pitica. dar desteaptaaaaaaaaa.
Mi a aranjat sotul balconul cu flori de tot felul, narcisele miros superb, parcul e plin de brebenei.Parca vremea astea iti mai ridica moralul un pic. Daca scap si eu de problema mea ne gandim la vacanta. Avem un contract cu cineva in Franta 10 zile, sa predam cursuri de lucrat cu sticla turistilor care vin acolo in vacanta. La malul marii. Pai sa nu ma repar eu de hernie pana atunci?. Astept si raspuns de la mamaie poate o sa vina la noi sa ne ajute dupa operatie cand o fii.
M-C ii dau de ieri Echinaforce junior cu vit c, ca la gradi sunt toti cobza. trebuia sa-i fi dat eu din iarna ceva de imunitate dar.... sa zicem ca si acum e bine.
Atat, sper sa vin cu vesti bune.Oricum dupa operatie a doua zi vin acasa. Stau decat o zi in spital. o sa scriu.
Va si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ungaras tin pumnii sa scapi mai repede cu operatia si sa fie usoara. Nasol ca te tot chinui cu hernia asta. MC e smechera rau.
Dar iar aveti probleme cu constipatia? Incearca multe fructe, sucuri de fructe, paine cu seminte, brocolli..din astea moi.

Lasa ca si a me ala masa de seara e cea mai mofturoasa, micul dejun si pranzul le mananca bine dar seara daca nu are mancare preferata abia inghite. Azi fac pulpe la cuptor+catofi prajiti/piure/cuptor (ma mai gandesc)+ salata verde si sper sa o tentez cu ceva. Altfel daca ar fi dupa ea numai paste ar manca.

Andreea dar lasa fata in paca daca asa e ea , o tot indopi cu vitmainte. Are kg bune, e vioaie..lasa-o sa manance in ritmul ei. Mereu aud ca ii dai vitmaine. Tu cum mai esti?

Sandy eu vitaminte nu prea i-am dat Evei, acum as vrea sa incep o cura cu Colostru cu Probiotice sa vedem ce rezultate da.

Mikaella raspund mai tarziu dar la botez a fost bine, j. sa descurcat perfect doar era a 5a oara pentru noi. Dupa botez insa am racit cobza, am luat cred de la copii de acolo caci venisera trei fetite racita rau cu febra pe ele, tuseau si muceau..rau de tot..am luat si eu si Eva..inca ma resimt..tusea nu ne lasa si behaim de zor. Eu medicatie nu pot lua si o trag asa dupa mine. Am baut ceai de ceapa, de tei, de musetel, miere, paracetamol si oscillo insa ma tot tine vad.

Vroiam de saptamana trecuta sa reinceapa Eva piscina dar daca a racit si ea mai amanam si ma oftic ca tare vrea, e pe trecute insa mai are muci si nu as vrea sa ii intorc acum. Poate din aprilie daca ne trec muci si tusea asta nesuferita.

Eu cu burtica sunt bine, crestem crestem..sunt in saptamana 30 si mergem inainte, sper sa se nasca la termen ca si Eva, insist tot pe natural. Ne rugma sa fie totul bine. Eva abia o asteapta pe micuta, vorbeste si pupa burtica la greu.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Andreea sanatate mamei, e nasol, cu pietrele la rinchi, am auzit ca doare.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 29s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

BlancaOOOsunt in general bine, am fost azi la ecograf cu mama si a scapat de pietre, dupa ce am tras o spaima aseara ca nu mai putea urina si am ajuns in urgenta, insa nu s-a uitat nimeni la noi, dee... asa e in Craiova!Din fericire dupa ce a ajuns acasa s inceput sa urineze !
Maine ii duc un sumar de urina si apoi o urocultura sa vedem daca nu e cumva o infectie.
Cu vitaminele ,ce sa spun, ai dreptate, insa mi le-a recomandat pediatra pentru ca se hraneste deloc cum trebuie( legume nu, fructe nu ... moffturoasa rau!)
Bebita din burtica ce mai face?
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Sandy, nici eu nu i-am dat vitamine lui Andrei, desi padiatra ne-a recomandat de mai multe ori, in schimb i-am dat Colostru cu probiotice, in acelasi timp cu tratamentul homeopat si nu stiu exact care i-a facut bine, poate amandoua, cert e ca de atunci nu a mai racit, decat f putin niste mucisori care au trecut repede si nu a mai facut otita - cel mai important, si are si o mai mare pofta de mancare.
In tratamentul dat de homeopat, pe langa granulele respective, am mai luat si imunorezistan junior, extract de coacaz negru si ulei de ficat de cod.
Blanca, ma bucur ca e bine burtica si va doresc sanatate tie si Evei, sa va reveniti repede! Sigur va fi bine pana la termen, Clara e o cuminte si ascultatoare.
Andreea, sanatate mamei!
Ungaras, Doamne ajuta sa scapi repede de operatie si sa iti revii la fel de repede.

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor...nu am mai intrat pe forum...de foarte mult timp.Si vad ca se scrie mai greu aici. Ne-am mutat pe facebook
am vazut ca vorbeati de vitamine. Nici eu nu i-am dat Maiei pana acum. O sa ma interesez si eu ce anume sa-i dau. Sa-i fac o cura primaara asta de imunizare.
Fetelor am un motiv pentru care am intrat aici. De obicei scriu pe facebook, dar de data aceasta am preferat sa va dau vestea aici, unde nu are acces toata lumea. Am facut un test si mi-a aparut 2liniute dragute pentru Care ne bucuram foaRTE MULT. Inca nu am anuntat la lucru si nici familia de aceea am preferat sa va spun aici. Pe facebook are si seful meu cont
Suntem asa bucurosi...Maya nu intelege notiune de farte sau surioara dar toaTA ZIUA spune ca vrea bebe. o prietena are bebe de 4 luni si maya e innebunita dupa el.
Va las acum ca vad ca imi fae probleme calcc.
Mai vorbim!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Lorelay, ce bucurieeeee!! Felicitari pentru liniute, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara. Ma bucur tare mult, mult de tot, pentru voi, pentru Maia. O sa ii explici tu cand o sa fie burtica mare si aproape timpul. Daca ii spui acum ca o sa primeasca un fratior sau o surioara o sa te intrebe 'cand maine?"Si atunci ai incurcat-o.
Asa e cu M-C, daca ii spun ceva ce se v-a intampla peste 3 zile incepe'acum mami, dar cand mai tarziu nu? dar acum.'
Cu 'fara scutec' merge f bine la noi. La gradi mai scapa cate un pipi dar e ok. Azinoapte pe la 4, a fost prima data cand m-a trezit si a spus; MAMIIII repede pipi'. A fost f mandra de ea.
A venit si mamaie sa ma ajute pt cand ma opereaza(cand ma opereaza???) si are mari probleme cu fata. ea nu vrea sa vb romana. Ii spune lui mamaie in olandeza ca vrea repede la pipi, mamaie intelege altceva , o ia de mana si o duce la bucatarie, ea trage inapoi , incepe sa planga, se uita urat la mamaie, ce sa zic. Greu. Eu nu pot sa-i cer fetei sa vb romana. Intelege tot dar raspunde in limba ei. Asta e , ghinionul lui mamaie dar e pacat ca nu se inteleg si se supara mult.
Ma gandeam ca daca tot nu m-au sunat sapt asta de la spital sa ma anunte poate maine seara iau dublu pastile si ies si eu cu sotul la un film. Parca as vrea si eu doar cu el undeva.
Altfel iau multe pastile si astept sa ma sune. Imi sare inima de cate ori aud telefonul. Parca vad ca pleaca mama acasa pana sa ma opereze astia si cand se va intampla iar nu o sa am ajutor.
Lorelay, ma bucur enorm pentru voi. Cum spunem noi aici 'Goed gedaan'(treaba bine facuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Felicitari, Lorelay pt cele doua liniute! Sa ai o sarcina usoara pana la 40 de sapt.

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput