Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 15
ungaras spune:
La multi ani Ilinca! Bine ai venit! Sa ai o viata frumoasa alaturi de minunata ta familie!
Refacere rapida Noce! Felicitari!
Hei hei! multumesc pentru ceaiul de musestel fetelor. Of ca am scapat si ce dureri a avut micuta.
Maine seara merg pentru RMN , rezultatul mi-l citeste dupa o saptamana. azi m a gasit sotul la munca in genunchi pe podea. asa de tare ma durea. A sunat medicul si dupa crize la telefon mi a prescris si diazepam. Tare as vrea sa stiu cum se termina treaba asta. Acum nu ma doare.La cate bomboane am inghitit...
M-C a inceput sa ceara la pipi asa ca sunt sperante sa ascapam de pampers. Maine la gradi nu ii mai pun 'cotii de iitie'-chilotii de hartie'; sa vedem cum se descurca. Uda nu o sa stea ca spune imediat si fetele o schimba. Sunt curioasa cum se descurca.
Noapte buna!
mickaella spune:
Felicitari, Noce!
Refacere grabnica, iar Ilinca sa fie sanatoasa, mancacioasa si necolicioasa! Sa aveti o viata binecuvantata!
Ungaras, ma bucur ca ati rezolvat cu ceaiul de musetel si sper ca a fost doar un episod trecator. Mult noroc la RMN in seara asta, sa se rezolve totul cu bine. Si mama mea are hernie de disc, si-a cumparat de curand un kosmodisk, spune ca i-a mai ameliorat durerea, dar nu stiu cat de mult. Oricum, daca ai asa dureri mari, asta nu e o solutie.
Voi ce le mai dati de papa zmeuricilor?
Andrei a fost mereu un mofturos la mancare, acum si-a mai revenit cu pofta, e ceva mai bine. Faptul ca a mers la cresa a fost benefic pt el din pct asta de vedere.
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)
blanca000 spune:
Aaaa..o mofturoasa am si eu si ma " sparge" la masa de seara cand nu stiu ce sa ii mai dau.
La micul dejun papa : ousor fiert moale/omleta, paine prajita cu unt, sunculita, castravete/srdei gras/masline, cascaval/telemea.
Pe la 11 : suc de portocala
La pranz 13:30 cca : un castronel plin de ciorbita de pui/periosoare/ a la grec/ supa crema de brocolli/supa galuste etc..daca vrea si desert bine, apoi 200-250 de lapte
La trezire o gustarica : fructe, prajitura,iaurt (rar) danone cu bicuiti-singurul acceptat),prostioare.
La cina (19:00-20:00) : spanac, pilaf, pui la cuptor, cartofi/morcovi/brocolii sote cu ficatel tras la tigaie, paste cu branza si ou la cuptor, spaghete cu sos rosu, musaca, peste (mai rar), sandvis...
La culcare 330 lapte.
Dimineata (6-7) 250 lapte- vad ca de o perioada il sare.
Mai vreau si eu idei..si pofta de mancareeee. Are Eva 13.5 kg si vreo 95 cm.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna ziua fetelor! Tocmai am ajuns de la controlul de medicina muncii , e totul ok si tare ma bucur ca ati mai scris , am si eu ce citi , intrucat pe FB de la serviciu nu am cum sa intru , iar de acasa chiar nu pot, nu am nici timp!
Blanca Eva mananca super bine , Laura e in continuare mofturoasa rau , parca , parca a mai inceput sa mai manance cate ceva , insa Eva mananca bine de tot ! Sarcina usoara in continuare !
Pupam dulce toata tufa ! Mami si Laura Maria (16.07.2009)
blanca000 spune:
Ei manaca bine de tot, mananca multumitor..masa de seara e jale, ma rog de ea sa mestece ca tine mancarea la falci ca hamsterii..unele feluri ii sunt preferate altele asa si asa...are zile si zile...
Oricum eu nu o vad slaba, e bine, dezbracata e chiar ok, chiar daca cand se intinde i se vad costitele, insa are falcute si pulpite.
Ar manca toata ziua bomboaneeeee..ca mama a invata-o si degeaba ii zic eu sa le piteasca.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor!
Ungarastocmai mi-am amintit ceva ce ar putea sa te ajute mult si anume: reflexoterapia, ajuta enorm ! Si eu mi-am rezolvat problemele cu nervul sciatic tot cu reflexoterapia . Bineinteles trebuie facut si RMN sa vezi cum stai , dar poate te ajuta si reflexoterapia.
Mami de copilas cu energie maxima Laura Maria( 16.07.2009)
andreea_1979 spune:
Fetelor va trimit si eu pagina mea de pe net http://www.andreealaurita.blogspot.com/
Accesati-o va rog si dati click si pe reclama din stanga
G_I_O spune:
Neatza!
Noi bine, Edi papa super bine, nu ma pot plange.
- dimineata lapticul 250 ml
- micul dejun la gradi
- fructele sau sucul de la 10:30
- pranzul constand in felul 1 si 2. acasa papa doar un fel, dar mai mult cantitativ decat la gradi. +sticla de lapte 250 ml, atat la gradi cat si acasa.
- la 15:30 au gustarea ( sufle de ceva, clatite, prajituri, chec)
- la ora 18 mananca ori sandis, ori ceva gatit, depinde ce am.
- ora 20 un iaurtel (si ai mei sunt fani de cel cu biscuiti de la danone, acum au si cu cars, asa ca ma innebunesc cu el). dar vad ca ii prostesc si cu iaurt simplu.
- ora 22 330 ml lapte cu cereale.
Andreea am deschis blogul tau dar nu gasesc reclama, nu apare nimic. Pt ce e? primesti bani pt cat mai multe accesari a reclamei?
pe miki_miki din pacate nu mi-o mai amintesc.
Blanca dupa cum vezi si noi suntem fani iaurt cu biscuiti de la danone...inainte luam cu Mickey Mouse, acum am trecut la cars.
Ungaras ma bucur ca s-a rezolvat cu constipatia.
of draga de tine, bafta cu RMN_ul, mai bine asa ca se vede exact ce ai. ma gandesc ce dureri mari ai, sanatate!
Mickaella eu le mai dau seara mamaligutza cu lapte, sau branza, gris cu lapte, spanac. La pranz o ciorbitza de legume, sau de perisoare, sau supa, sau spua crema de rosii, broccolli, praz....
tocanite cu carne, de cartofi, pilaf cu carnitza.
andreea_1979 spune:
Da Gio . Iti mai trimit o data , blogul, iar in arhiva blog in partea stanga sub februatie 2012 scris http.forum.desprecopii.com , acolo este . Dar sa dai o singura data pentru ca s-ar putea bloca site-ul. Multumesc
P.S. Mai trmit o data blogul
http://www.andreealaurita.blogspot.com/
mickaella spune:
Hello, tufa! Pe la voi se simte un aer de primavara? Pe aici(Onesti) e frumos afara, soare, s-a mai topit o parte din zapada si asteptam cu nerabdare primavara.
Legat de mancare noi mai avem o problema, Andrei a fost alergic la laptele de vaca inca de mic, acum i-a mai trecut, adica poate bea o canita de lapte sau taitei cu lapte fara sa aiba reactii adverse, dar nu o cantitate prea mare. Asa ca nu folosim prea multe retete cu lactate. Printre mancarurile preferate sunt supele/ciorbele, pilaful, pastele, pestele cu mamaliguta, mazarea, oulete dimineata, dar partea cea mai proasta este ca nu-i plac deloc fructele, cu exceptia bananei din cand in cand. Nu stiu cum sa-l fac sa manance fructe, cat a fost bebe i le faceam rase cu cereale, dar acum nu vrea sub nici o forma.
Giova ce fel de cereale mancati seara?
Noi am fost "abonati" pana de curand la cerealele de la humana gris fara lapte si la ovaz integral de la topfer pe care i le faceam cu lapte praf de soia de la humana, dar am trecut treptat la mancare obisnuita.
Ce mai stiti de Noce, ce face Ilincuta?
Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)