Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ungaras dar ce diagnostic ai? cu oli trebuie perseverat insa mai bine astept sa se mai indrepte vremea (de fapt nu stiu cum e la voi) sau sa iti mai revii tu.

Doina multa sanatate puiului si tot de bine sa auzim.

Noce hai ca in fiecare zi stau cu sufletul la gura sa aflu daca ai nascut. Mia scot odata cateva agitate
. nastere usoara.

Andreea sa fie cum iti doresti si sa vina bebe2 repede.

Eu pe aici, cu burtica. se pare ca Eva a ales deja numele pentru surioara..ii tot zice CLARA si nu ma lasa deloc sa zic bebe ..asa ca ne gandim serios la numele asta, mai vreau si un al doilea nume si iar e dificil.

Eva e super jucausa, draguta, iti vine sa o manaci, de fapt in fiecare zi o musc de pe unde pot si ea radeeee....si e atat de dragastoasa de lesin de placere. Seara la culcare ma imbratiseaza tare tare, ma mangaie pe obraz pana adoarme, adorm si eu cu ea..ma trezesc pe la ora 1-2 si ma mut la mine in pat.
Abia astept sa raman acasa cam dupa Paste si sa stau cu ea.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 24s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Mersi Ungaras.
ce probleme ai de iei codeina si e nevoie de RMN?
in legatura cu olita, mai incearca....poate cu wc ai mai multe sanse...e tot acasa cu tine MC?
Mickaella bine ai venit in tufa! spune-ne mai multe despre tine si Andrei, te rog.
Blanca Eva ta e o fetita deosebita. gasiti rapid un al 2-lea prenume pana nu il gaseste ea.

Haide NOCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetelor! Ce mai faceti? Ma bucur mult ca ati mai scris, chair ieri citeam cu nostalgie primele pagini din Odiseea sarcinii si mi-am adus aminte cu placere fiecare moment trait impreuna ! Vreau sa ne mai amintim impreuna acele momente deosebite petrecute impreuna .
Off ... cred ca m-a apucat prea mult nostalgia , eu voiam doar sa vad ce mai faceti , dar nu m-am abtinut sa nu va spun acest aspect.
Noi suntem bine , nu reusim sa ne dezvatam de pampers , dar incercam , nu ma agit pentru ca am vazut ca nu numai eu ma confrunt cu problema asta, reusim noi pana la urma!
Ungarasmulta sanatate si sa te facci bine cat mai repede!
Nocenastere usoara! Scot si eu agitatele!majoreta]
Pupam dulce toata tufa Mami si Laura Maria( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Multumesc GIO de primire, Andrei merge la cresa si ne confruntam si noi cu problemele legate de colectivitate, adica raceli luate de acolo si tot tacamul, speram ca anul viitor, adica la camin sa fie mai bine, sa-si intareasca pana atunci imunitatea. A facut de cateva ori otita, asta de cand merge la cresa, adica din mai, anul trecut, iar luna trecuta am apelat si la homeopat pt. a rezolva problema asta si pt a-i intari imunitatea. De pampers am scapat in timpul zilei din vara anului trecut, iar pe timpul noptii scapasem de vreo luna de zile de el, dar de-o saptamana iar a inceput sa faca noaptea in pat si pe timpul somnului de amiaza la cresa, nu stiu care o fi cauza, sper sa fie ceva trecator.

Sper sa intre si aici mai multe mamici, stiu ca v-ati mutat pe fb, si sa mai povestiti de voi si zmeuricile voastre!

Scot si eu agitatele pt Noce

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput

Mickaella am avut si noi asa o perioada cand dupa ce am scos pampersul de tot sa faca noaptea in pat, a fost la inceputul toamnei s eu am pus pe seama faptului ca inca nu dadusem drumul la caldura in casa etc..de intors la pampers eu insa nu m-am mai intors, am pus protectii absorbante pe pat si m-am trezit noaptea s ao pun la olita, dupa 2 saptamani am scapat si de accidente..de atunci suntem super..ba chiar de descurca singura la pipi si kk, insa ne striga dupa ce face caci trebuie sa o sterg/spal dupa.
Sincer mi-ar fi si ciudat sa o vad cu pampers la fund acum, mai ales ca eu o vad asa maricica la cum vorbeste si se comporta..cand se poceste ca e bebe mic o intreb daca sa ii pun pamp si tipa clar ca NUUUUUU..:))..altfel o iau in brate ca pe bebelus si o alint si ii cant..e fericita..insa ii trece repede de bebelusala.

Sa vedem cum o fi cand vine sora-sa..

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna dimineata!
Andreea, Noce , multumim.
Dupa cateva nopti cu febra astazi parca ne simtim mai bine, noi fetele. Cu muci si tuse dar parca e mai bine. Maria-Catalina nu a facut caca de doua zile si nu vrea nici sa incerce pentru ca o doare. Spuneti-mi si mie ce sa i mai dau. Prune, portocale astea nu functioneaza. Supozitoare cu glicerina nu am unde sa cumpar. O sa mai astept si azi, poate poate.
Giova,Blanca, hernia am.Alt medicament pe care l-au testat pe mine a fost Oxycontin impotriva durerii. Asta e din grupa opioide(Asa cred ca se spune, nu stiu sigur). Stiti voi, morfina, opium.... Clar am pierdut 2 zile din viata pentru ca nu mi aduc aminte mai nimic ce am facut zilele alea. M au drogat astia rau de tot. Am sunat medicul de familie si mi a scos si med asta din fericire. Asta dupa ce am tras o burta de plans in fata lui. Nu mai puteam merge deloc.Joi dimineata a trebuit sa ma asez in genunchi pe trotuar cand am plecat de la gradinita. Asa durere am avut. Acum e mai bine. Iau diclofenac, trei pe zi. De ce nu mi-or fi dat asta de la inceput nu stiu. Oricum se pare ca la ce dureri am or sa ma opereze.RMN-ul il fac miercuri seara iar rezultatul o sa mi-l citeasca dupa o saptamana.
Giova, fata merge la gradi inca. Le-am invartit noi si poate sa mai mearga cred pana in vara.Vara normal noi suntem in tara daca imi permite sanatatea. Nu are rost sa platim gradinita.
La noi temp. sta peste 0 grade dar ploua si e intunecat.La usa am narcisele mai mari decat palma. S-a dus iarna. Azi or sa fie 8 grade.Iesim un picut, il vizitam pe tati la servici, cumparam mancarica si gata. In casa facem ceva felicitari pentru martisor.Fata picteaza cartonul(cu pensula,am trecut de nivelul pictat cu degetelele)lipeste tot felul de floricele si inimioare si eu ii fac o poza pe care o lipesc in mijloc. Asta o sa fie surpriza de martisor pentru mamaie.
Blanca, eu cand visez ca o sa mai avem un bebe, visez ca daca o sa fie fata o sa o cheme Clara iar daca o sa fie baiat Luca. Clara e un nume foarte frumos. Clara si Eva. Super.
Noce sper sa vina Ilinca inainte de 42 de sapt. Eu am nascut la 42 si ce lunga asteptare. Astept cu nerabdare sa vad o poza cu micuta. Cred ca este tare frumoasa.
Va pup
Noce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Blanca, foarte frumos nume a ales Eva pt surioara ei, daca vreti sa alegeti si voi unul tb sa va grabiti.

Si Andrei e foarte vorbaret, a inceput devreme sa vorbeasca si acum stie deja cantecele si poezii, ne intelegem f bine, asta cand nu-l apuca vreo criza de personalitate, mai rar, dar se intampla. Nu-i prea place la imbracat, nu i-a placut niciodata, de cand era bebe mic. In rest o prefera pe mami cam la orice, ca doar a stat cu ea 2 ani non-stop, zi si noapte, si a fost si alaptat pana la un an si jumatate.

Ungaras poti incerca si cu ceai de musetel caldut pt Maria-Catalina, la noi a functionat cateodata, am avut si noi o perioada cand a fost cam constipat Andrei, facea la 2-3 zile, de fapt nu voia sa faca, se abtinea, dar am rezolvat-o cu tratamentul homeopat. Multa sanatate amandurora!

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata fetelor. Eu sunt ca de obicei la serviciu si mi-e cam somn , caci e prea de dimineata , dar imi trece mie si starea asta ...
Mai fetelor mai stie cineva ceva de Miki_miki , caci nu stiu cum sa mai iau legatura cu ea! Voiam sa stiu ce mai face?
Ungarasce ai facut la RMN?
Noi suntem in general bine , ne luptam cu iarna asta care nu mai trece , dar de... e februarie !
Pupam dulec toata tufa mami si Laura Maria ( 16.07.2012)

Mergi la inceput

Ungaras, da incearca cu ceai de musetel indulcit cu miere...si pe noi ne-a ajutat cand facea Eva caca tare sau nu facea. Asa si mie imi zicea ca o doare, ba chiar a tipat saraca cand a reusit s afaca putin..eu langa ea ii spuneam sa incerce, sa impinga putin etc..saracuta..supozitoare nu i-am dat...mancare pt caca gen : brocoli, ciorba/supa, portocala, pere..ce e moale si usor..deloc orez, morocov, cartof.

Of saracuta de tine cu hernia dar decat sa te chinui asa mai bine operatie, unde e lombara sau de disc..sau cum se zice.

Multumesc pentru aprecierile de nume, si mie imi place si deja m-am obisnuit cu ideea, pentru al doilea tot in cautari sunt, vreau un nume de sfant dar nu clasic, asa cum pe Eva o cheama si Ilinca de la sf Ilie care desi e un sfant mare nu e chiar asa sarbatorit..sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Bine ai venit ILINCA!
Felicitari NOCE! refacere rapida si mult laptic!!!

Mergi la inceput