Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Andreea, imi pare rau...

Blanca, am trimis si eu cerere pe FB, Doina Roman este numele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Ce mai faceti fetelor? Mai scrieti si voi pe aici cand mai puteti , eu deschid mereu site-ul, insa constat ca se scrie mult mai mult pe FB , iar mie imi pare tare rau pentru ca la lucru nu va pot citi , iar acasa nu am timp de citit decat ff putin .
Noi suntem bine , nu am reusit sub nici o forma sa scapam de pampers , mai incercam , poate, poate...
In rest eu am inceput un tratament cu antibiotic si antiinflamator pentru cinci zile , iar maine ma duc la eco sa va daca nu a mai ramas ceva pe acolo, am mai facut un test si imi apare o linie stearsa langa linia ed control, insa am auzit ca se mai mentine hormonul in corp cam o saptamana de la eliminarea sarcinii, deci nu imi fac probleme.
Blanca sa-ti traiasca zmeurica din burtica si sa te bucuri de ea , si eu imi doresc doua fetite , sper sa reusesc !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Andreea, toate se intampla la timpul lor. O sa vina si fetita daca asa iti doresti.

si pentru ca o surioara de zmeurica a ajuns la termen si de acum poate oricand sa vina pe lume
Nastere usoara!

Merci Blanca, deci mare lucru nu pot sa fac. stiu ca toate se intampla la timpul lor si cand sunt ei pregatiti. Apoi de acum e mare si vorbeste foarte bine. Daca vrea la WC poate sa spuna. Dar cu frigurile astea scutecul tine de cald. ieri fata a fost bolnavioara, m-au sunat de la gradi sa merg sa o iau iar cand a ajuns langa mama nu a mai avut nimic. Ce e si dragostea asta si cat de in siguranta se simt copii nostrii langa noi.
Acum am venit de la gradi mi-a facut machiaj si mi-a aranjat parul si a adormit. Eu incerc sa strang prin casa desi ma doare piciorul foarte tare.
Tare frumos ar fii daca pentru o zi toata lumea de pe FB ar scrie aici. Doar pentru o zi. Sa ne amintim de vremuri trecute.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Asa e Ungaras toate se intampla cand sunt pregatiti copii, insa trebuie sa ii si ajutam sa le poata face..asta cu cerutul la WC e mai incomod decat pamp si eu cred ca primeaza mereu comoditatea..zici tu c apamp tine cald pe frigul asta..chiar si ala ud?

Andreea sa fie cum vrei tu data viitoare..bafta multa.

Doina nu am primit nimic pe FB. Si nici nu t-eam gasit dupa nume :((

scot si eu agitatele pentru surioara de zmeurel blond...nastere usoaraaa........

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 23s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

GO ILINCUTZA
poate asa se indura sa iasa surioara lui Filip.

Doina te-am adaugat in lista mea de pe FB. dupa ce ma accepti, te adaug eu la grup.
ma bucur ca e ok Darius si cea fost in urma ramane un vis urat..... si uauuu....15 kg!!! super baiat!
Ungaras hai mai cum sa fie grasa MC? sunt unii medici......
Elena_adina esti o mamica tanara si frumoasa cu un copil superb. intra mai des si aici si pe FB.
Andreea fruntea sus mami, in curand ne vei da iarasi frumoasa veste a liniutelor rosii.

va si sper sa intre mai multe mamicute pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Multumesc pentru majorete! Ce surpriza frumoasa!
Ilincuta e inca la caldurica si nu da nici un semn. Inca n-am pierdut nici dopul, deci sigur mai dureaza macar cateva zile.

Unguras, ce frumusica e MC a ta! Mie nu mi se pare grasuta si Filip are in jur de 13 kg, dar avem zmeurei in tufa de 15-17 kg.
Cu olita, eu zic ca sunteti pe aproape, mai e nevoie doar de un mic efort din partea ta sa-i amintesti sau sa o duci din cand in cand ca sa nu se scape pe ea. Doar ca nu stiu cum e iarna, mai ales cu iesitul din casa, noi am facut trecerea pe caldura.

Blanca, felicitari pentru fetita si sarcina fericita mai departe! Ce frumos o sa fie cu 2 nascute vara, o s-o tineti numai in petreceri

Andreea, predau stafeta pentru o noua burtica. Te asteptam cu doua liniute

Doina, nu mai stiam nimic de tine. Ce mai faceti voi?

Parca imi lipsea odiseea noastra. Ar fi frumos daca ar intra toate burticile sa recream atmosfera de odinioara.

Mami de Filip 1 august 2009 si 40s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor,
si eu am intrat pentru ca imi era dor de povestit. Nu am fost noi super activi pe forum dar am citit mereu si am mai si scris din cand in cand.

Gio, multumesc

Noce, nastere usoara, recuperare rapida si BB sanatos!

Noi? Ce-am mai facut? Pai...am tot fost stresati pt ca Darius anul trecut a trebuit monitorizat la fiecare 3 luni pt ca aparuse o stenoza pulmonara (o ingustare a arterei pulmonare) si ni s-a spus ca este posibil sa ne indreptam spre o noua operatie. Din fericire, in Noiembrie am fost iarasi in Germania (fiind al 3-lea control) si am primit o veste f buna cum ca acea stenoza nu a avansat in decurs de 1 an. Am fost in culmea fericirii pt ca ne asteptam sa ni se spuna ca deja trebuie intervenit. Si toata aceasta fericire s-a revarsat in sacul lui Mos Craciun . Plus ca nu mai trebuie controlat decat la interval de 1 an ceea ce reprezinta o monitorizare normala a tuturor copiilor operati pe cord.

In alta ordine de idei, am infiintat o asociatie, a copiilor cu malformatii cardiace care este de fapt o asociatie a parintilor lor. www.acbcc.ro]
Daca nu aveti cui da 2%, exista pe siteul nostru Declaratia 230 cu datele noastre de identificare. O puteti completa si depune la Finante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mickaella spune:

Sunt si eu o mamica de zmeurel, care va citeste inca din sarcina si am intrat sa urez nastere usoara lui Noce si un bebe sanatos si sarcina usoara celorlalte burtici!

Mihaela, mami de Andrei (20.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu sa va salut si ma bucur mult ca ati mai scris!
Nocenastere usoara !
Sper ca peste cateva luni sa va anunt si eu de cele doua liniute. Oricum astept sa treaca zapada asta si gerul , caci nu suport iarna asta de nici o culoare.
Blancasarcina usoara in continuare!
Pupam dulce toata tufa!
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

La multi ani Gio! sa fii fericita!

Mdaa cu olita... Imi dau silinta, o intreb daca vrea la wc spune da, mergem, face. Urmatoarea data cand mergem are vreo 2, 3 pipi in chilotei. Am incercat si sa nu ii dau pampers ci chilotei dar schimb intr-una si tot nu cere inainte sa faca. Imi spune dupa ce face.
De doua nopti face febra38, 39. si are si muci.
Eu am fost la neurolog ieri si mi a schimbat med care il luam imp durerii, mi a dat codeina.daca ma apucam de droguri tot aia era. nu pot sa stau in picioare, se invarte casa cu mine , dau la boboci toata ziua si in plus am si durerea de picior. Nu pot sa merg pe bicicleta ca fuge strada de sub roti si imi vine sa...
Deabia acum astept programarea la RMN. Cred ca mai am de asteptat vreo luna.
Va pup si sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput