Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Doina super vesti, asa sanatos sa fie mereu..15 kg e f bine..grasanel baiatul...pe noi ne gasesti si pe FB..intra sa mai vb.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Spuneti-mi si mie unde sa va caut pe FB ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Blanca felicitari pentru BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Buna!

Si eu sunt o mamica de pe aici,dar care nu a mai scris de foarte,foarte mult timp...cred ca mai bine de un an,dar recunosc ca v-am citit din umbra
Acum nu m-am putut abtine sa nu o felicit pe Blanca pentru sarcina,recunosc ca m-am emotionat foarte tare cand am citit si ma bucur mult pentru tine.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Blanca, nici nu mi te imaginam mamica de baiat. Se vor naste cateva fetite frumoase la noi in tufa. Sarcini usoare fetelor!

Maria-Catalina- cate pot sa scriu despre ea... Acum are o perioada in care o iubeste doar pe mama.Spune ca nu-l iubeste pe tati pentru ca nu stie sa spuna povesti cu Pupu. Pupu e o pasarica alba inventata de mine si de la care M-C invata numai lucruri bune.
A nins si la noi dar fetei mele nu ii place zapada pentru ca-i uda si rece. Ii place in schimb pe sanie si ii place sa deseneze cu batul in zapada.Nu mai imi raspunde in romana dar imi canta Bade palarie noua si Lie ciocarlie. Eu continui sa-i vorbesc romana si intelege totul. Ma gandesc ca la un moment dat o sa vorbesca daca o sa vrea.Acum e ocupata cu o muzicuta si imi canta foarte frumos.tati vrea sa ii cumpere si o ukelele poate isi alege ceva. Eu m-am pricopsit cu o hernie care imi usuca sufletul. Merg la innot si fac tot felul de exercitii dar nu ajuta nimic. Cel mai rau e ca nu pot sa mai iau fata in brate iar cand ne jucam trebuie sa intrerup si sa ma asez in pozitie fetus si sa stau asa vreo 10 minute pana imi trece. Cand ma doare cad din picioare.Nu ma gandeam vreodata. Am programare pe 13 la neurolog. Programare pe care o astept de vreo 5 saptamani.
Noi inca nu am renunta la pampers. Blanca sa imi spui si mie cum sa fac. Ea cere la Wc dar nu mereu. Iar noaptea e scutecul plin de pipi.Cu toate ca mergem la WC inainte de culcare. Daca ii dau chilotei cu printese si am grija sa o duc mereu lawc e ok. dar daca uit nu cere. sau poate dupa. mama am facut pipi.
La controlul de la 2 ani si 5 luni mi-au spus ca fata e cam grasa. Are 13.500kg si 87cm. E adevarat ca e cam pitica dar grasa nu cred ca e. Se pune ca are gusa?. Mi-au spus sa nu i mai dau banane si nici altceva intremese. Ea mititica nici nu e prea mancacioasa. Oameni nebuni.
In rest suntem ocupati toti trei cu cate ceva, unul cu boala si copilul altul cu munca si banii si altul sa-i faca fericiti pe ceilalti doi. Ma bucur asa de mult pentru gravidutele din tufa si va doresc multa multa sanatate si putere.
Va pup

Mergi la inceput

Andreea, Doina, Elena, Ungaras multumesc pentru urari.

Am fost joi la control si DA, este FETITA si a doua bbulica din burtica, ne bucuram foarte tare, eu fetita imi doream si imi imaginam, tati sa lasat dus de val..desi calendarul chinezesc indica baietel eu stiam ca facem fetita..Eva era vehementa ca am in burtica o fetita si cum tot ea a fost prima care mi-a zis ca am un bebe in burtica ca la pus Doamne Doamne inainte ca eu sa stiu sigur..era cam clar .
Ne tot sucim la nume acum caci vreau unul potrivit.

Andreea cum mai esti? Ai fost la doctor?

Elena si Doina daca vreti pe FB cautati-ma pe mine dupa numele real (Georgia Panfil) si va dau eu acceptul in club .

Ungaras cum grasa MC? am vazut poze cu ea si e f bine, superba chiar. Are kg bune si nu e mica deloc la 87 cm..si prietena Evei are cam tot pe acolo si sunt de o varsta. Eva e mai lunganca la vreo 95 cm si tot vreo 13.500 kg.
Cu renuntarea la pampers eu seara am mers pe ideea de a o trezi in jur de ora 2 sa faca la olita, o luam cu binisorul, cu vorbe incete si mieroase si o puneam la olita (care sta langa pat sa nu fie drumul lung) si facea..era mai greu pt mine sa ma trezesc dar a meritat. Ziua la inceput o puneam din cand in cand sau cand o vedeam ca se tine..ii era lene sa imi zica...au fost perioada cand facea pe ea dar o schimbam ca nu se suporta si mergem inainte..eu cand am renunta tla pamp asa a fost..nu m-am mai intors la el indiferent..puneam pe pat paturici absorbante caci accidente au mai fost.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Blanca ,eu te am in lista de prieteni pe facebook....apar ca Muraru Adina.Ma bucur enorm pentru voi,iar Eva s-a facut o adevarata domnisorica..recunosc v-am admirat de fiecare data cand ai pus poze noi pe facebook.

La noi e frig,ninge ca in povesti,pana acum cateva zile au fost temperaturi si de 28 grade,iar copilul meu s-a saturat de stat in casa.Astazi am indraznit si l-am scos un picut cu nasul afara si a fost foarte incantat <"uti mami muta pada,paci bebe"-uite mami zapada,ii place lui bebe> nu stiu de ce cand se refera la el isi spune bebe,noi nu i-am spus niciodata ca e bebe sau chestii de astea,oricum e dulce rau ca toti copilasii la varsta asta..

V-am pupat,fug ca am mancare in cuptor

Mergi la inceput

Adina te-am adaugat in club pe FB...te asteptam si pe acolo.

Eu mai intru si pe aici ca imi e drag forumul zmeuricilor si stiu ca unele dintre mamici nu pot intra pe FB.

Ia sa ma uit si eu la poze cu Razvanel?

Edit : un blondin mare si frumos, iar mamica o copilita..superbi amandoi.

Mergi la inceput

Multumim frumos.Da am facut bebe de foarte tanara(la 21 de ani) dar nu regret nici o clipa,crestem toti trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetelor, din pacate am avut un avort menstrual , insa data viitoate poate se prinde bine , poate nu a fost momentul! Incerc sa ma linistesc si sa zic ca poate , poate data viitoare va fi bine !
O sa incerc peste cateva luni, oricum va tin la curent! Pupici
Mami de Laura maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput