Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 11
blanca000 spune:
Hello fetele, ce face tufa rasfirata?
Eu ma pregatesc sa plec we asta la zapada, sa vada si ochiu' nostru asa ceva si musai sa construim omul ala alb pe care il tot vede Eva in desene animate .
Eu cu burtica sunt bine, am 19s+ si miscari vagi, astept si eu pumnii aia dati tare...nu stim sexul sigur inca, pe 03.02 avem morfo de trim 2 si dam de stire..banuim ca este fetita si asa am avut si o parere medicala " probabil sex feminin" insa vom vedea sigur in februarie.
Altfel ma simt bine, ma apucat dupa 16-17 sapt sa vomit dimineata ca sunt canuta om sucit, tot nu am avut nimica nimicuta in primul trimestru.
Va pupaces si mai intru
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 19s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti ? Noi suntem bine , incercam sa ne obisnuim cu olita , este tare , tare greu , sper ca o sa reusim in curand!
Blanca ma bucur ca esti bine , sa fie sanatos bebe indiferent de sex si sa ai nastere usoara .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Andreea, "spor" la olita, noi am scapat de scutece de prin iunie si e asaaaa de bineeee...insa trecerea mi-a luat cam vreo luna de zile si prin toamna am avut iar un episod de udat patul noaptea..am trecut peste insa si acum e totul super...cere, se duce singura..am fata mare ce sa mai.
La munte a fost super, we plin de zapada si distractie, a nins la greu si nametii de zapada ne-au bucurat maxim, am stat 4 zile si as mai fi stat insa in februarie mergem iarasi o tura la munte, insa cu "treaba" de data asta la un botez. Avem niste prieteni care au decis sa faca botezul acolo, la Sinaia. Sper sa avem parte iar de zapada. Acum in Sinaia era " curat" iar in Predeal nametii cat gardul..ciudat.
Sunt la birou si nu am nici un chef de treaba....
Ma gandesc si razgandesc cu gradinita, insa cred ca ne vom da acordul ca Eva sa inceapa si ea socializarea in curand..
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 19s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor. Eu sunt la serviciu si abia acum am reusit sa ma incalzesc , e un frig afara brrr... , nu-mi place iarna.
Am facut si eu un test de sarcina, de fapt mai multe si sunt pozitive, insa a doua liniuta e un roz mai pal, eu insa sper sa fie bebe!
In rest ce sa va mai spun , sunetm bine si eu si Laura , mananca mai bine , insa nu stiu pentru cat timp, vedem, cert este ca a mai luat ceva in greutate.
Pupici la toata tufa
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Andreea sa fie cu noroc si sa ai o sarcina usoara..sa ne tii la curent..
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 21s+
andreea_1979 spune:
Blanca cu siguranta ca va tin la curent , sper sa fie bine! Sarcina usoara si tie!
andreea_1979 spune:
Buna fetelor! Tot incerc sa mai dau de cate una din voi , dar nu reusesc! Poate mai intrati si voi din cand in cand pe aici, intrucat la serviciu FB nu functioneaza, pot scrie doar aici! Pupici
doina2222 spune:
Buna fetelor!!!
desi nu am mai intrat de mult aici, vin cu noutati despre noi
Darius este un mare smecher, vorbeste absolut tot, am scapat de pampersi de luna trecuta, are 15kg si este destul de rasfatat. La ultimul control din Germania inimioara era bine si am fost foarte fericiti sa aflam acest lucru. Am ajuns si noi la controalele anuale de rutina - ceea ce visam mereu. Speram ca anul viitor sa ne intoarcem cu aceleasi vesti bune.
Pupam tufa si dorim tuturor muuulta sanatate!