Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Craciun fericit si un An Nou cu multe bucurii si impliniri alaturi de zmeurici!
Pupam pe toata lumea!
ungaras spune:
Pooh, am primit telefon. Al meu cam vechi, acum facem poze si trimitem, desenam si altele. Oricum nu am primit ce am cerut.Eu asteptam ceva de care aveam nevoie pt hobby-ul meu. Imi placea telefonul meu. Acum nici macar nu mai folosesc calculatorul, stau numai cu telefonul in mana. Nu stiu, e bine asa?
La multi ani, anul care vine sa mai scriem pe DC si sa auzim numai de bine. Pe mine ma apuca jalea cand urez de sfarsit de an.
Azi am fost la innot cu m-c si acum e tare obosita. Face pluta pe spate si incearca sa innoate ca tati.
Pt prima data a cerut 'maine iar'.Va pup
iulie.aug09 spune:
LA MULTI ANI si numai impliniri in noul an, sa fim cu toate sanatoase sa putem avea grija de pui, sa fie si toate zmeuricile noastre sanatoase si fericite.
UN AN MINUNAT SI SPER CAT MAI VORBARETE SI AICI PE DC.
blanca000 spune:
La multi ani si de la noi..Eva va transmite si cate un pupic dulceeee.
Sa fie un an bun, plin de impliniri, sanatate si voiosie, sa ne aduca si multe multeeee bucurii.
Noi am petrecut la munte Revelionul, a fost frumos, Eva in distractii maxime acum asteptam sa repetam iar cu o iesire la munte in we cealalalt. Asteptam si zapada si incercam sania care so fi ruginit pe talpi de atata asteptare, si un om de zapada sa facem mareee maree cat mai intru in costulul de ski si eu ca acusica pocnesc toate pe mine.
Eu sunt deja in 18s+, ingrijorata putin ca bebe inca nu danseaza in burtica asa ca am de gand sa merg la un control sa vedem ce face bubu mic din burtik.
Va pupam si revenim aici pe DC.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 18s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
la multi ani pt. noul an !
Gio si Cornelia-multumesc pt urarile de la aniversarea dariei....cu intarziere am vazut...
Daria este o domnisoara, f. cocheta....se mai imbolnaveste din cand in cand ca orice copil dar mergem numai pe tratamente homeopate si ne vindecam frumos si sanatos;
o sa pun niste poze curand si o sa incerc sa intru mai des,ca sa mai conversam...
va pup si pe voi si pe zmeurici....
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetelor ! Din greseala am postat la subiect nou, dar mai scriu o data .
Un An Nou fericit si plin de realizari , sanatate la toate zmeuricile ,bucurii si impliniri !
Blanca asteptam vesti de la tine ca sa ne spui ce face zmeurelul !
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
pony spune:
OAU,
Ati mai scris si aici!ce frumos!
LA MULTI ANI! zmericilor si mamicutelor lor.
Felicitari Blanca, Uliasi si Clara pentru bb2
Va pup dulce si bineinteles ca va pupa si Raducu meu