Mamici de zmeurici de Iulie-aug 2009(20)
Raspunsuri - Pagina 9
adrianafedorca spune:
vin si eu, n-am mai avut timp de scris in ultima vreme dar promit ca revenim cu forte proasptete si aici si pe fb
Anastasia merge in continuare la cresa, e fff incantata, n-a mai plans deloc, nici macar la doamna aia rea, azi nu i-am mai pus papmi in drum spre cresa ca m-au certat doamnele, au spus ca e mare si ca tb sa invete sa se tina, problema e ca noi plecam la 7 de acasa si cu ea ajung la cresa tocmai la 7.45, e drept ca gasesc papmi uscat, dar mai si face si nu am cum sa opresc masina si e frig afara...in fine azi i-am luat inca un rand de pantaloni, chilotei , ciorapei in caz de accident , dar n-a facut, noaptea in schimb face la greu, ii atarna pampi pana la genuchi dimineta as aca mai avem de asteptat
de racit n-au mai racit, au avut niste muci dar au trecut repede
acum il astepapta pe mos craciun amandoi, in we cred ca o s afacem si bradul, noi avem artificial , de mos niculae a primit o bucatarie si e tare bucuroasa de ea, se joaca cu pausile toata ziua, le da ppa le da ceai, e o placere sa o vezi cum se joaca
cam atat de la noi
va pupam si multa sanatate
anemona27 spune:
Adriana abea astept sa povestesc si eu asa de spre Alex,din ianuarie gata gradi scrie si pe el,o sa-l duc tot asa treptat cate o ora,doua pana se acomodeaza.Pipi Alex de cand a renuntat la pempars face de cel mult 5 ori in 24 de ore, e asa mult timp de atunci,nici la drum nu mi-e teama,stie sa tina pana pot opri in prima benzinarie.
Blanca ce imi place semnatura ta,imi aminteste ce frumos era cand schimbam saptamanal,abea asteptam intalnirea cu bebele,si uite ce mari s-au facut.
andreea_1979 spune:
Buna fetelor. Eu nu mai pot intra pe FB decat ff rar, intrucat la serviciu avem restrictionat FB , iar acasa nu am timp.
In general suntem bine, Laura nu mananca mai nimic , insa are si zile mai bunicele , putine la numar , dar ... bune si alea .
In rest abia astept sarbatorile sa vad ce reactie are zmeurica la cadouri .Pupici
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
G_I_O spune:
Hello!
Acum am vazut ca ati scris la subiect.
Noi am dacut fursecuri in seara asta, marco pinea glaxura si manca bombonelele ornamentale. Edi punea glaxura si pe urma o lingea. Erau ada dulci!!!
Maine plecam si noi la bunici la Alba, vrem sa-i ladam acolo dupa Craciun, sa venim singuri acasa si sa ne intoarcem pe 6 de ziua lui marco. Vine si sorella din Italia, de 2 ani jumate nu am mai vazut-o.
ADRIANA ma bucur ca nu a mai racit printesa. Se va obisnui si fara pampers noaptea, toate la timpul lor. Edi din somn se trezeste sa faca pipi.
MIHAELA si edi mai tine, chiar si treaba mare a tinut-o dragul de el vreo 10 min pana am ajuns acada de la gradi.
Cum a fost drumul? Pe autostrada e mai greu cu opritul.
ANDREEA lasa ca scrii pe forum daca nu ai acces la FB. Imi pare rau ca Laura e tot asa cu mancarea.
ungaras spune:
Buna seara zmeurici.
Noi asteptam sa vina Craciunul, suntem asa nerabdatori... Am primit pachet de la mamaie de la Bucuresti si ne-am bucurat tare; fata de papusi noi de covrigi si tuica. Am cumparat si eu tot ce mi trebuie pentru prajituri, sarmale, tort. Atata fac. Noi fara carnita. Fetei ii aduce mosu klei(plastelina) si carti. Asta a cerut asta capata. Tati a cerut haine si la fel, asta capata. I-am luat tot felul de bluze si pulovare si o pereche de manusi. Pt jumatate din ele am folosit cardul lui. Eu stiu ca o sa primesc ceva pt ca tot cumpara si pune in masina. Nu ma lasa sa vad. Pentru orice eventualitate azi mi-am cumparat o geaca de iarna la reduceri. Duminica ne vin prietenii la masa si o sa ne simtim bine. Ei sunt musulmani si nu au nimic de a face cu craciunul dar sunt tare nerabdatori.
a, fata a mai primit si de la tati ei o rochita rosie cu bolero crem cu fir auriu. De cand a vazut rochita spune continuu ca tati ei' e dulce, dar asa de dulceeeeeeeee.... uite asa de dulce ....'
Am citit ca zmeuricile voastre dorm fara pampers, ca pot sa tina la drum. m-C de o luna face tot in pampers. De cand era bebe nu am mai vazut asa. Ma intreaba 'mami esti suparata ca fac caca in chiloti?' Nu ma supar si incerc sa ma bucur ca inca mai e bebe si face in chiloti. Ca tare repede mai trece timpul. Apoi face la WC, merge la scoala, o sa fie mai desteapta decat noi doi la un loc si gata. Asa ca nu mi bat capul o las sa faca in chiloti pana la 10 ani daca vrea. Nu ma grabesc.
Pe voi va pup si va doresc sa aveti Sarbatori cu dragoste si veselie. Un Craciun fericit va doresc! Sa va fie puii sanatosi, sa aveti sarcini si nasteri usoare!
G_I_O spune:
CRACIUN FERICIT! Sanatate, liniste si bunastare sufleteasca!
Fie ca sa vina cu tolba plina pt fiecare si sa va aduca tot ce va doriti!
ungaras spune:
Craciun fericit! sa incheiati acest an cu zambetul pe buze si sa aveti incredere ca anul care vine o sa fie un an bun si linistit.La multi ani!
pooh spune:
Ce m-am bucurat cand am vazut ca s-a mai scris la subiect...intr-adevar,de mult nu am mai dat pe aici.....De cand merg la munci,fff. greu imi fac timp sa scriu,incerc macar sa fiu la curent cu noutatiele (pe FB),dar nu prea reusesc.....Ungaras,ce ai primit de la sot?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
dariaioanaxx spune:
buna fetelor,
n am mai scris de un muuult timp...ma bucur ca voi sunteti bine ....si noi la fel...crestem mari si suntem din ce in ce mai domnisoare mari....am intrat sa va urez la multi ani si sarbatori fericite !