Sfaturi pentru evitat depresia
Raspunsuri - Pagina 11

Mickyyy spune:
Sincer, asta e grija mea cea mai mica, formalitatile legale de vanzare. sigur exista solutii, chiar eu stiu cateva variante, si asta fara sa-mi dea banii "pe incredere". Macar sa gasesc eu cumparator.
sa vedem, probabil de saptamana viitoare postez anunturile de vanzare, pana atunci sa discut cu toti cei implicati sa ajungem la un consens.

CorinaDani spune:
iti doresc mult succes, sa ai noroc sa iasa toate asa cum iti doresti, si cat mai rapid ! hai, ca parca se vede o luminita mica-mica la capatul tunelului ?!?

Mickyyy spune:
E atat de mica luminita aia......si depinde de atat de multi factori sa iasa....dar cel putin cand ai mintea ocupata cu planuri de iesit din "criza" nu mai ai timp de depresii

blackgirl0 spune:
Mickyyy, poti vinde linistita apartamentul in care stati. Tot ce este nevoie este o scrisoare bancara de la banca voastra catre banca cumparatorului (daca isi cumpara apartament prin Prima Casa 4 sau credit imobiliar) cum ca in momentul tranzactiei apartamentul este liber de datorii, iar banca ta isi va recupera datoriile intr-un termen stabilit (la noi a fost 15 zile).

Kariris spune:
Ba da, Corina, poate vinde bine merci apartamentul ipotecat in favoarera bancii, printr-o simpla scrisoare de la banca din care reiese cat mai are de plata pt a stinge datoria, apoi mers la notar cu acea hartie si cesionat creditul persoanei care vrea sa cumpere. acu' nu stiu daca se face contract de vanzare-cumparare sau cesioneaza creditul, forma mai putin conteaza. Important e sa se stinga datoria la banca.
Eu am vandut apartament proprietatea mea, dar cu care am garantat un credit si bineinteles era ipotecat in favoarea bancii. L-am vandut fara probleme. Acum vreau sa cesionez un alt contract ca sa scap de alta casa la care platesc rate mari la banca si nu e nici o problema. Pe banca nu o intereseaza de unde vin banii, ci sa se stinga creditul.
Bafta Mickyyy!

sanziana27 spune:
Si noi am cumparat prin Prima Casa un apartamanet care era ipotecat in favoarea unei banci.
Noua banca ne-a cerut un document din care reiesea ca apartamentul are sarcini fata de banca X si ca din suma tranzactiei banca isi recupereaza valoareaY, dupa care restul sumei revine vanzatorului.

inbox spune:
Mickyyy, daca provincia este Pitestiul, eu m-as muta fara regrete din Bucuresti :), stiu ca e greu, dar pana la urma cred ca nu ai regreta decizia. Eu stau in Pitesti, am multe cunostinte care fac naveta zilnic Pitesti-Bucuresti...bine, sunt avantaje si dezavantaje.
Cred ca vei gasi cumparatori pentru apartamentul din Pitesti, vine toamna, nuntile, oamenii isi cauta o casa...poate dai o informatie despre apartament, pret/ nr. camere/zona!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010

Mickyyy spune:
Zona e bunicia - Eremia Grigorescu, 3 camere, 4/4, vreo 72mp cred, bloc de prin 1986 parca, renovat la exterior chiar vara asta, iar apartamentul e neamenajat(ma rog, ceva gresie si fainat vai mama ei).
Nu pot face naveta zilnic, as pierde 3 ore pe drum (dus-intors) plus ca m-ar si distruge financiar drumul.
Oricum deocamdata nu stiu sigur ce apartament se va vinde, ca unul va fi vandut cu siguranta, fie cel din bucuresti fie cel din pitesti.

portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy El lucreaza in domeniul IT, si mai nou, de cand tot sta pe acasa s-a apucat de "desenat" pe calculator (ma rog, grafica probabil e termenul de specialitate, chiar e ceva care face cu placere, a pictat mult in tinerete, chiar a vandut tablouri ![]() |
Mickyyy, sotul meu vrea sa angajeze un grafician, care sa lucreze de acasa, in plus :). Jobul este postat aici:
http://www.bestjobs.ro/company/myjobs/view/id/173852/type/active
iti trimit si un MP cu mai multe detalii.

giulia71 spune:
Mickyyy si eu ti-am trimis un PM cu ceva asemanator,m-as fi bucurat daca ai putut da un semn macar ca l-ai citit.
Numai de bine!
uneori gandesc prea mult....