Otita seroasa si polipi / operatie sau nu?
Raspunsuri - Pagina 4
nicavica spune:
Scuze andreea_seby,acum am vazut ca am raspuns pt dany26..si noi am banuit ca-i alergic,pt ca otita nu se vindeca de nici o culoare...dar s-au rezolvat problemele dupa op......muuulta sanatate!
dany26 spune:
andreea si nicavica mersi de raspuns !
asteptam noutati andreea!andrei al meu respira cam des pe gura de exact 6 saptamani, adica de la prima otita din dec, pana in prezent; nu ii ies mucisori cu nimic....
noi mergem abia joia viit la un nou control la aceeasi dr care i-a facut timpanotonia; in aceste 2 sapt ne-a dat sa facem aerosoli cu dexametazona 7 zile, un spray AVAMYS pt nas 14 zile, eurespal 14 zile si nurofen 5 zile;
Doamne ajuta sa nu i se mai adune iar lichid in urechiuse....
andreea2k5 spune:
Buna,
Stie careva cat costa o operatie de extractie a polipilor la dr. Sarafoleanu Codrut- la Sp. Sf.Maria?
La Medlife costa in jur de 2500 lei....E enorm de mult....
Multumesc,
Andreea
dany26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea2k5 Buna, Stie careva cat costa o operatie de extractie a polipilor la dr. Sarafoleanu Codrut- la Sp. Sf.Maria? La Medlife costa in jur de 2500 lei....E enorm de mult.... Multumesc, Andreea |
EU STIU DE LA O MAMICA CARE A OPERAT FETITA LA MEDLIFE ANUL TRECUT in Feb. si nu a platit decat spitalizarea , A MERS CU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAM PT OPERATIE; nici mie nu imi vine sa cred darmai bine intreaba-i
andreea_seby spune:
Doamne ce scoruri!
Eu nu stiu cat e la Dr.Sarafoleanu dar mie mi s-a spus la o alta clinica de 1200 lei. si tot mi s-a parut mult, dar pai 2500 lei, daca dai un telefon ti se va spune sa stii.
Sanatate si numai bine.
Andreea M.
andreea_seby spune:
Am venit de la dr cu baiatul si ne-a spus ca otita s-a trecut, are urechiusele curate, si i-am facut si un exudat nazal sa vedem daca ii gaseste ceva avand in vedere ca otita lui seroasa a durat aproape 4 luni.
Peste 5 zile lucratoare iese rezultatul.Daca nu ii gaseste nimic poate fi gata si in 48 h.
Sanatate multa micutilor dvs si numai bine.
Doamne AJUTA
dany26 spune:
citat din mesajul lui andreea_seby Am venit de la dr cu baiatul si ne-a spus ca otita s-a trecut, are urechiusele curate, si i-am facut si un exudat nazal sa vedem daca ii gaseste ceva avand in vedere ca otita lui seroasa a durat aproape 4 luni. Peste 5 zile lucratoare iese rezultatul.Daca nu ii gaseste nimic poate fi gata si in 48 h. Sanatate multa micutilor dvs si numai bine. Doamne AJUTA |
felicitari!!!!!!!!!!!!!
cu ce tratament i-a trecut???(care a fost ultimul?)Dar cu nasul si respiratia voi cum stati ? ca Andrei al meu nu prea mai respira si tare mi-e ca ne indruma spre operatie dr, joi la control;poate doar daca nu mai are iar lichid in urechiusa...offf
dany26 spune:
citat din mesajul lui andreea_seby Am venit de la dr cu baiatul si ne-a spus ca otita s-a trecut, are urechiusele curate, si i-am facut si un exudat nazal sa vedem daca ii gaseste ceva avand in vedere ca otita lui seroasa a durat aproape 4 luni. Peste 5 zile lucratoare iese rezultatul.Daca nu ii gaseste nimic poate fi gata si in 48 h. Sanatate multa micutilor dvs si numai bine. Doamne AJUTA |
nu ati mai fost la testele pt alergie?!
andreea_seby spune:
Dany ce pot sa iti spun? In ceea ce priveste tratamentul el a avut un rosu in gat acum 2 saptamani si pediatra i-a dat zinnat 3 ml la 12 h, dup 6 zile de tratament am ajuns la orl(eram programati) si dr mi-a zis sa ii mai continui 4 zile cu zinnat dar in cantitate mai mare adica 9 ml la 12h.
Si cam asta a fost.I-am luat ieri exudat nazal sa vedem ce ne iese .
La alergolog inca nu am ajuns.
In ceea ce priveste somnul si respiratul, multumesc lui Dumnezeu respira foarte bine si ziua si noaptea(doarme cu gurita inchisa) deci nu are polipi.Asa ne-a zis si actuala dr.
Noi oricum vom mai merge la dr.aceasta la control.Saptamana viitoare ii voi cere sfatul la cat timp e bine sa mergem la un control regulat?
Sanatate multa!
dany26 spune:
citat din mesajul lui andreea_seby Dany ce pot sa iti spun? In ceea ce priveste tratamentul el a avut un rosu in gat acum 2 saptamani si pediatra i-a dat zinnat 3 ml la 12 h, dup 6 zile de tratament am ajuns la orl(eram programati) si dr mi-a zis sa ii mai continui 4 zile cu zinnat dar in cantitate mai mare adica 9 ml la 12h. Si cam asta a fost.I-am luat ieri exudat nazal sa vedem ce ne iese . La alergolog inca nu am ajuns. In ceea ce priveste somnul si respiratul, multumesc lui Dumnezeu respira foarte bine si ziua si noaptea(doarme cu gurita inchisa) deci nu are polipi.Asa ne-a zis si actuala dr. Noi oricum vom mai merge la dr.aceasta la control.Saptamana viitoare ii voi cere sfatul la cat timp e bine sa mergem la un control regulat? Sanatate multa! |
multumesc mult pentru raspuns!
si noua ne-a zis astazi ca ne ue nevoie de operatie..deocamdata...desi mai avea ceva lichid intr-o urechiusa si..cum spuneam nu prea respira pe gura mereu....
Doamne ajuta sa fie bine;
aaa...si sa nu il ducem la gradi o perioada...