Otita seroasa si polipi / operatie sau nu?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

Scuze andreea_seby,acum am vazut ca am raspuns pt dany26..si noi am banuit ca-i alergic,pt ca otita nu se vindeca de nici o culoare...dar s-au rezolvat problemele dupa op......muuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

andreea si nicavica mersi de raspuns !

asteptam noutati andreea!andrei al meu respira cam des pe gura de exact 6 saptamani, adica de la prima otita din dec, pana in prezent; nu ii ies mucisori cu nimic....

noi mergem abia joia viit la un nou control la aceeasi dr care i-a facut timpanotonia; in aceste 2 sapt ne-a dat sa facem aerosoli cu dexametazona 7 zile, un spray AVAMYS pt nas 14 zile, eurespal 14 zile si nurofen 5 zile;
Doamne ajuta sa nu i se mai adune iar lichid in urechiuse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2k5 spune:

Buna,

Stie careva cat costa o operatie de extractie a polipilor la dr. Sarafoleanu Codrut- la Sp. Sf.Maria?

La Medlife costa in jur de 2500 lei....E enorm de mult....

Multumesc,
Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea2k5

Buna,

Stie careva cat costa o operatie de extractie a polipilor la dr. Sarafoleanu Codrut- la Sp. Sf.Maria?

La Medlife costa in jur de 2500 lei....E enorm de mult....

Multumesc,
Andreea

EU STIU DE LA O MAMICA CARE A OPERAT FETITA LA MEDLIFE ANUL TRECUT in Feb. si nu a platit decat spitalizarea , A MERS CU TRIMITERE DE LA MEDICUL DE FAM PT OPERATIE; nici mie nu imi vine sa cred darmai bine intreaba-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

Doamne ce scoruri!

Eu nu stiu cat e la Dr.Sarafoleanu dar mie mi s-a spus la o alta clinica de 1200 lei. si tot mi s-a parut mult, dar pai 2500 lei, daca dai un telefon ti se va spune sa stii.

Sanatate si numai bine.

Andreea M.

Mergi la inceput

Am venit de la dr cu baiatul si ne-a spus ca otita s-a trecut, are urechiusele curate, si i-am facut si un exudat nazal sa vedem daca ii gaseste ceva avand in vedere ca otita lui seroasa a durat aproape 4 luni.
Peste 5 zile lucratoare iese rezultatul.Daca nu ii gaseste nimic poate fi gata si in 48 h.

Sanatate multa micutilor dvs si numai bine.
Doamne AJUTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_seby

Am venit de la dr cu baiatul si ne-a spus ca otita s-a trecut, are urechiusele curate, si i-am facut si un exudat nazal sa vedem daca ii gaseste ceva avand in vedere ca otita lui seroasa a durat aproape 4 luni.
Peste 5 zile lucratoare iese rezultatul.Daca nu ii gaseste nimic poate fi gata si in 48 h.

Doamne AJUTA

felicitari!!!!!!!!!!!!!

cu ce tratament i-a trecut???(care a fost ultimul?)Dar cu nasul si respiratia voi cum stati ? ca Andrei al meu nu prea mai respira si tare mi-e ca ne indruma spre operatie dr, joi la control;poate doar daca nu mai are iar lichid in urechiusa...offf

Mergi la inceput

Citat:

Doamne AJUTA

nu ati mai fost la testele pt alergie?!

Mergi la inceput

Dany ce pot sa iti spun? In ceea ce priveste tratamentul el a avut un rosu in gat acum 2 saptamani si pediatra i-a dat zinnat 3 ml la 12 h, dup 6 zile de tratament am ajuns la orl(eram programati) si dr mi-a zis sa ii mai continui 4 zile cu zinnat dar in cantitate mai mare adica 9 ml la 12h.
Si cam asta a fost.I-am luat ieri exudat nazal sa vedem ce ne iese .
La alergolog inca nu am ajuns.
In ceea ce priveste somnul si respiratul, multumesc lui Dumnezeu respira foarte bine si ziua si noaptea(doarme cu gurita inchisa) deci nu are polipi.Asa ne-a zis si actuala dr.
Noi oricum vom mai merge la dr.aceasta la control.Saptamana viitoare ii voi cere sfatul la cat timp e bine sa mergem la un control regulat?

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:

Dany ce pot sa iti spun? In ceea ce priveste tratamentul el a avut un rosu in gat acum 2 saptamani si pediatra i-a dat zinnat 3 ml la 12 h, dup 6 zile de tratament am ajuns la orl(eram programati) si dr mi-a zis sa ii mai continui 4 zile cu zinnat dar in cantitate mai mare adica 9 ml la 12h.
Si cam asta a fost.I-am luat ieri exudat nazal sa vedem ce ne iese .
La alergolog inca nu am ajuns.
In ceea ce priveste somnul si respiratul, multumesc lui Dumnezeu respira foarte bine si ziua si noaptea(doarme cu gurita inchisa) deci nu are polipi.Asa ne-a zis si actuala dr.
Noi oricum vom mai merge la dr.aceasta la control.Saptamana viitoare ii voi cere sfatul la cat timp e bine sa mergem la un control regulat?

Sanatate multa!

multumesc mult pentru raspuns!
si noua ne-a zis astazi ca ne ue nevoie de operatie..deocamdata...desi mai avea ceva lichid intr-o urechiusa si..cum spuneam nu prea respira pe gura mereu....
Doamne ajuta sa fie bine;
aaa...si sa nu il ducem la gradi o perioada...

Mergi la inceput