Un membru dc...in lacrimi!

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

6000 euro e plafonul asigurarii. un contract de asigurare standard. nu i-a oferit nimeni suma asta ca sa taca.
s-a convenit asupra unei intelegeri. care nu s-a realizat.

s-a afirmat ca: nimeni din gradinita nu s-a interesat despre micuta, nu functioneaza legal, i s-a turnat copilului in cap/a fost oparit un ibric sau mai mult etc.

am venit cu niste amanunte. acu' stau mumos si primesc bomboane de la admiratoare


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaB
6000 euro e plafonul asigurarii. un contract de asigurare standard. nu i-a oferit nimeni suma asta ca sa taca.
s-a convenit asupra unei intelegeri. care nu s-a realizat.

6000 euro e o gluma proasta pentru situatia data. Nu inteleg, in cel mai cumplit caz cand un copil moare din vina gradinitei, ei sunt acoperiti cu 6000 euro????? Ma gandesc ca eu personal am asigurare de malpraxis de 30 milioane, nu vorbesc de spitalul la care lucrez si care e primul care plateste oricum. Cum e posibil legal sa ai asigurare de 6000 euro la o gradinita?

Nu e vina parintilor sau copilei ca gradinita nu are asigurare cum trebuie. Sa platesca Roxana, patronul si restul celor responsabili pentru suferinta fetei si apoi sa dea in judecata gradinita ca nu avea asigurare .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

tip de polita...termeni...conditii...chestii tehnice de asigurari.
se vor face cercetari. se vor lua decizii. e cursul firesc al lucrurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Problema care se punea banuiesc este ca pt o anumita suma se renunta la acuzatii, daca am inteles eu bine. Si cei raspunzatori, nu ma refer la acest caz neaparat, erau liberi sa faca iar o greseala si sa sufere si altii. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, nu iau partea nimanui, dat tot insistati pe faptul ca are dreptul la compensatii, normal ca are dreptul, dar nu despre asta era vorba, ci despre pretul tacerii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

.Atat!*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bai sunteti fantastice.... si ce va mai place sa 'impartiti bomboane'...iote Nina ca te-am citat. sincer acu, nu mi s-a parut postarea Ninei de prost gust sau altceva ci doar una realista, calculand totul la rece, neimplicata deloc si probabil, nu bag mana in foc, avand mai multe informatii....postare vazuta lasand sentimentalismle la o parte. si judecatorul la fel va face, va lua o decizie avand faptele, actele si alte alea in mana, FARA SENTIMENTALISME...ca exptimarea a fost 'scoasa de la congelator'...fiecare isi expune punctul de vedere in stilul sau propri, nu tre sa mancam miere ca sa ungem pe altii la suflet in conditiile in care noua ne plac lamaile. adevarul , intotdeauna, e undeva la mijloc...asta e o lege a naturii, sa zicem
e tragic, e ft ft grav ce s-a intamplat...asta denota 'seriozitatea' sistemului si alte bube care sunt in stare acuta din tara asta.....si sa aplici ca 'sanctiune' 10% din salar....sa mai si urli in gura mare in presa ca 'educatoare a fost sanctionata cu 10% din salar' pt ca a nenorocit un copil, poate l-a nenorocit chiar pe vieta.......asta tre sa ne dea de gandit, multtttttttttt.
adica nu stiu.....pana mea, daca dai cu masina peste un betiv care ti se arunca pur si simplu in fatza si ala depune plangere, nu conteaza ca tu esti nevinovat, intri la caz penal si fara drept de conducere...ca mutilez un copil te mangaie pe spate si te sanctioneaza doar asa, sa nu zica nimeni ca nu s-au luat masuri?


mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

"Adevarul este intotdeauna undeva la mijloc" este o platitudine des vehiculata dar total absurda, adevarul nu poate fi "la mijloc", ori e adevar ori nu mai este:)))
(si cu betzivul care ti se arunca in fata nu mai e cum zici tu demult)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ilinca....ce vreau eu sa zic cu acea zicala e ca....fiecare isi spune varianta tragand 'pe turta lui', asta e natura omului. deci te rog eu nu imi mai rastalmaci cuvintele, nu e prima data cand o faci. si nu zau, ai patit-o tu recent cu betivul??? ca cineva ft apropiat a patut-o acu fix o saptamana....deci eu vb in cunostinta de cauza nu din ce am auzit...iar procurorul i-a explicat clar persoanei ce sa faca ca sa evite suspendarea carnetului de conducere...nu intru in amanunte ca e ft ft offtopic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Adevarul este ca mi-am dus fata intr-un loc unde am crezut ca va fi supravegheata si ocrotita si unde a fost desfigurata...asta e adevarul si nimeni in lumea asta nu-l poate schimba, cum nimeni de acolo nu-mi poate raspunde la intrebarea
"DE CE ERA EVA NESUPRAVEGHEATA SI CUM AJUNS LICHIDUL CLOCOTIT IN PREAJMA COPIILOR?DE CE ERA NESUPRAVEGHEATA LA CRESA-GRADINITA?DE CE?
Asta e adevarul.

Madalina si Eva-Maria


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

nu mada....adevarul nu e asta....adevarul sunt faptele....adevarul e ca Eva a fost oparita intr-un loc in care trebuia sa fie in siguranta maxima, adevarul e ca ea sufera, adevarul ca voi ca parinti suferiti, adevarul e ca a fost neglijenta in serviciu, adevarul e ca veti mai suferi si de acum in colo pana refacerea va fi completa....asta e adevarul, restul sunt intrebari si amanunte

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput