FIV 291

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

si eu sunt de acord ca bebele iasa cand vrea el..
many si la mine ceea ce zice bruni adica data conceptiei , plus 14 zile imi da data ultimului CM , doar ca, fiind blasto congelati sunt mai mari cu 5 zile..si asa ca tot data ultimului cm m-i se pune..si binenteles ca la eco e mai mare si probabil se iau si dupa asta dr..dar nu e cum zic ei ci este cum vrea bebicul
uratico stai linistita ca si bebelul meu ma tine noaptea treaza pe la 12 sau 1 noaptea adorm si eu, ca se misca de ma misca cu totul si mai imi da si cate un ghionte pe la coaste sau mai joaca footbal cu vezica ..acum cred ca este intors si s-a mai potolit ca e mai mare si nu mai are loc..ma duc saptaman viitoare sa vedem cat a mai crescut

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mona- ma bucur ca sunteti bine amandoi!si vroiam sa te intreb ceva..ptr ca bebelina mea dadea mereu ff tare din picioare-de imi zbura burtica in toate partile..acum insa are miscarile mai lente-nu mai da asa tare..e posibil cum ai zis tu sa fie din cauza ca e mai mare si nu prea mai are loc?cat despre vezica..ce sa zic..merg din ora in ora la baie!ca la bebelina doar in partea de jos ii place sa stea!

brunica-cum esti?faci nani?

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Off, tare sunt suparata fetele mele! Azi am inceput sa am brusc dureri de CM si la o jumate de ora sangerare cat sa manjeasca 2 absorbante zilnice.
Mi-a marit doza de utrogestan la 800. Nu stiu ce sa zic, sunt asa bulversata, cred ca mi se trage de la aspiratul de ieri.Nu stiu...
Acum m-au lasat durerile dar observ ca sunt sensibila.Am citit ca sunt si fete care au dus sarcina la capat dar si care au pierdut.Mi-e groaza. Daca persista si maine plec la Bucuresti.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ooofffffff amy!ai grija!mai fetelor,de ce nu va potoliti voi cu efortul?nu ca vreau sa va cert..ptr ca ma stiu pe mine!nu puteam inainte sa stau locului deloc!insa nu uitati cat ati luptat ptr acesti bebelusi!
amy-incearca sa stai cat mai mult in pat..cu burtica relaxata!

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

amy fetita stai cuminte , nu te apuca de munci..
cum esti acuma? sper ca bine! te astept cu vesti bune!
eu am noroc ca inca e prietena mea din romanica la mine si le face ea pe toate, insa trebuie sa plece
uratica am dormitat aproape toata ziua!
am fost la farmacie , mi am scos medicatia inca pe o luna!
am intrebat si de ce mi ai zis , iti trimit pm!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Off, tare sunt suparata fetele mele! Azi am inceput sa am brusc dureri de CM si la o jumate de ora sangerare cat sa manjeasca 2 absorbante zilnice.
Mi-a marit doza de utrogestan la 800. Nu stiu ce sa zic, sunt asa bulversata, cred ca mi se trage de la aspiratul de ieri.Nu stiu...
Acum m-au lasat durerile dar observ ca sunt sensibila.Am citit ca sunt si fete care au dus sarcina la capat dar si care au pierdut.Mi-e groaza. Daca persista si maine plec la Bucuresti.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

ami-te rog ai grija de tine,nu mai fa nici un efort, stai cat mai mult posibil in pat.In afara de utrogestan mai iei si alceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Bruni cum te simti? Ti-a mai trecut raceala?
Eu sunt bine, deocamdata niciun disconfort.
Amy, nu te speria, dar stai linistita macar in perioada urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Amy te rog eu sa stai linistita,stiu cum e cand nu ai pe nimeni care sa-ti faca...de aceea eu -am gandit mai bine economisesc din alta parte si de cand am ramas gravi prima oara am vb cu o tanti si vine in fiecare saptamana si face curatenie,chiar si acum cu fata nu am timp,si parca mi-e si lene daca de 2 ani n-am mai pus mana decat pe sters praful,spalat(masina)-calcat.Imi cam ocupa timpul copila.
Sper sa aud numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Amy , cum te simti

pt.tine si puiutii tai :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetelor,sint aici cu ochii pe voi,numar zilele si visez frumos la o burtica,greturi si dpn..Va doresc sarcini usoare si bebelasi sanatosi si frumosi.Aveti mare grija de voi si de burticile pretioase,lasati toate treburile pe mana consortilor,sa ``vada`` si ei cum e

daniela

Mergi la inceput