FIV 291
Raspunsuri - Pagina 19
many_bani spune:
Amy, asa cum am mai spus eu sunt una din fetele care a sangerat in primul trimestru. Am sangerat din sapt.4 si 6 zile pana spre 8 sapt. Mi-a fost suplimentat utrogestanul si estrofemul (fiind FET) si evident recomandarea de repaus total si am trecut cu bine. Ce am mai facut din sapt5. pana in sapt.6+ au fost perfuzii ptr. ca deja se instalase greatza rau de tot, nu suportam nici apa de ajunsesem sa merg tinandu-ma de pereti, m-au ajutat tare mult. Nu m-am deshidratat si ptr. ca au bagat si vitamine cred ca au ajutat si copilul, la 7sapt. avea deja avans 2 zile. Trim. 2 a fost cel mai frumos, dar pe la 22 sapt s-a scurtat colul brusc si iarasi la pat cu activitati canapeloase si asa am fost pana la 38 sapt. si 2 zile cand am vazut piscotelul la fata. Asa ca urmeaza tratamentul dat, stai cumintica si daca imi permiti un sfat, incearca sa-ti gasesti un dr. aproape de casa in care sa ai incredere, ptr. un echo. sau un sfat. Momente de panica in sarcina sunt nenumarate, mai ales la noi fivoasele si daca ai aproape de casa este bine, sa nu fugi de fiecare data la Buc.
Ai grija de tine.
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lougra Bruni cum te simti? Ti-a mai trecut raceala? Eu sunt bine, deocamdata niciun disconfort. Amy, nu te speria, dar stai linistita macar in perioada urmatoare. |
lougra mai imi curge putin nasul, mi a dat dr medicamente dar nu le am luat , mi a fost frica!
in rest n am nimic , stau cat pot la orizontala!
astept sa merg la echo sa auzim inimioara!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
amy ce faci , cum esti?
te astept cu vesti bune!
uratica spune:
hello fetite cu codite!
brunica-ma bucur ca iti trece raceala!ai grija de tine!
amy-cum mai esti?speram ca esti bine!
many-cum e concediul?dar micul teremoto?
lougra- si aveti grija de voi!
camryna-sa stii ca nu toata lumea are simptome de graviduta!nu toate fetele au grreturi etc etc..eu de exemplu nu am simtit decat durerile ca de cm si cam atat..si hai cu vestea cea buna!
daniela-abia astept sa incepi si tu procedura si sa te mandresti pe aici cu burtica!
rubia-ce iti mai face printesa?
donna-
Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita
amy25 spune:
Fetelor , va multumesc de sfaturi,
Sa nu intelegeti gresit ca nu avea cine sa-mi faca curat dar am zis sa ma misc si eu putin...
Many banynu vreau momentan niciun dr aici caci sunt atatea cazuri cand s-au dus fetele cu sangerari si idiotii le-au chiuretat in 2 zile. Sare din schema ca ei habar n-au ce-am facut pana acum .Ca idee, s-a dus fina mea sa faca analize in trim 2 de sarcina si idioata nici nu s-a uitat ce cere hartia, incurcase papanicolau cu secretie col ca sa nu mai zic ca nu stia cum sa-i ia...
Acum e mai binisor, sangerarea e putina, maro, burta nu ma doare , stau in pat si cam atat. Am eliminat aseara si azi dimineata 2 pielite micute , nu stiu ce-ar fi.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
uratica spune:
amy-ar putea fi al doilea embrion..e posibil sa se fi prins amandoi si unul s-a eliminat!insa..ptr a fi sigura ca e totul ok ar trebui sa mergi la dr sa auzi inima lui bebe!indiferent unde te duci si cat de dobitoci sunt drii((crede-ma ca stiu cum e si te inteleg!)..trebuie sa iti faca o eco ptr a auzi inima bebelusului!si e mai bine acum decat mai tarziu!
iar pana la 16 saptamani nu mai fa nici un efort!nu mai incorda burtica,nu mai sta aplecata..daca vrei sa faci miscare fa plimbari scurte si dese..atat!
si ai mare grija de tine!
+26 fetita
camrynna spune:
Amy ,daca s-a mai oprit sangerarea si este de culoare maronie , si nu rosu aprins , este un semn bun.
Nu mai face nici un fel de efort pana la urmatoarea echografie.
Fetelor , eu cred ca depun armele .Stiu ca o sa-mi spuneti sa fiu optimista , insa nu mai am cum .Eu am un semn , un simptom unic care-mi prevesteste CM fara greseala , si anume intepaturi intr-un punct dreapta jos ,spre ovar.Sunt ca un varf de cutit .Ei bine , in momentul in care ma inteapa in punctul ala , e clar : cateva zile si vine si CM.
Plus ca nici durerile de membre inferioare si spate nu gresesc: intotdeauna anunta CM.
Cu aceste simptome , eu cred ca-mi vad de viata mea ...normala .Credeti-ma, daca m-a intepat in dreapta langa ovar , nu mai exista nici o speranta .
Fusesem foarte optimista la FIV asta ...
uratica spune:
camryna-eu o sa te iau de urechiuse!nu ai fost deloc si nici nu esti optimista la fivul asta!
cat despre durerile ca la cm si intepaturile la ovare-sa stii ca astea sunt si simptome de sarcina!si o sa le ai timp de 9 luni!in primul trimestru cel putin o sa te tot intepe si in stanga si in dreapta!
cred ca saracii tai bebelasi nu mai stiu nici ei ce sa faca!nu iti gasesti tu locul si nu si-l gasesc nici ei!nu ii mai zapaci si stai cumintica pana la beta-mai ai putin!!merita si ei o sansa!
si..daca nu iti revii cu siguranta voi veni la un meci de cu tine!
sa nu cumva sa intrerupi tratamentul de sustinere ptr ca ti-o iei!ai incredere in copilasii tai si in sansa ta!
+26 fetita
ninahsn77 spune:
Buna! Ieri am fost la echo si e bine. Mi-a zis doar ca e bine si sa
revin peste 2 saptamani.
Ma asteptam la mai multe informatii, dar nimic
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninahsn77 Buna! Ieri am fost la echo si e bine. Mi-a zis doar ca e bine si sa revin peste 2 saptamani. Ma asteptam la mai multe informatii, dar nimic |
nina e cam devreme sa aflam mai multe !
important e ca e bine,ca e unde trebuie!
data viitoare ascultam inimioara!
abia astept!