FIV 291
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikoniko Bruna, http://www.ivf.ca/duedate.php |
merci mult , e exact acelasi lucru!
data conceptiei plus 2 saptamani , acelasi dpn iese!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
Salutare,
Noi am ajuns in Nessebar, dupa un drum ok. Sunt putin dezamagita ca nu este tocmai ce ne doream, nimic nu mi se pare a fi de 5 stele. Incercam sa ne relaxam si sa ne simtim bine cu ce avem la indemana. Azi ptr. ca nu mi se pare tocmai bine de plaja vom merge in orasul Nessebar, toata lumea il lauda ca oras istoric, vom vedea, sper sa nu fim dezamagiti ca de restul.
Am intrat sa va spun si la mine cum a fost calculata varsta sarcinii. In primul trim. s-a calculat fix data ET (ptr. ca a fost FET)+14 zile, la mine a coincis cu cm. Dar dupa primul trim. toti doctorii care m-au vazut (adica vreo 5) au calculat raportandu-se la cm, chiar daca eu faceam mentiunea ca a fost un cm indus. Pana si proful de FIV dupa sapt. 15 ma intreba data ultimului cm.
Va pup si sper sa gasesc numai vesti bune.
amy25 spune:
Buna dimineata la toate!
Camrynna, te mai intreb odata, in a cata zi ai facut transferul? De cate zile e CM ?
Eu la 5 zile dupa ET mai exact pe 25 iul m-am trezit cu niste dureri de menstra de am zis ca mor si nici macar nu era ziua.Apoi am plans de am rupt si apoi s-au calmat durerile. Ai rabdare, caci nu stii ce fac puiutii tai acolo.
Bruni, eu fac bine, ceva dureri de spate caci racesc repede cand ies de la dus si transpir usor, plus ca aseara m-au doborat ceva dureri tampite la singurul ovar care-l mai am. Mi-e teama ca foliculul care l-a urmarit dnd dr si care a crescut doar pana la 12 mm, sa se fi transformat in chist caci ma doare tare, mai ales inainte sa se schimbe vremea.Si azi... ploua, in ciuda sotului care nu vedea niciun nor pe cerAm luat nospa si e mai bine.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy25 Buna dimineata la toate! Camrynna, te mai intreb odata, in a cata zi ai facut transferul? De cate zile e CM ? Eu la 5 zile dupa ET mai exact pe 25 iul m-am trezit cu niste dureri de menstra de am zis ca mor si nici macar nu era ziua.Apoi am plans de am rupt si apoi s-au calmat durerile. Ai rabdare, caci nu stii ce fac puiutii tai acolo. Bruni, eu fac bine, ceva dureri de spate caci racesc repede cand ies de la dus si transpir usor, plus ca aseara m-au doborat ceva dureri tampite la singurul ovar care-l mai am. Mi-e teama ca foliculul care l-a urmarit dnd dr si care a crescut doar pana la 12 mm, sa se fi transformat in chist caci ma doare tare, mai ales inainte sa se schimbe vremea.Si azi... ploua, in ciuda sotului care nu vedea niciun nor pe cerAm luat nospa si e mai bine. Multumesc Bunului Dumnezeu! |
Buna , Amy.ET la mine a fost in ziua 21 de la CM , punctia in z 17 ( a tot amanat-o medicul sa avem foliculi cat mai multi ).
La mine nu e vorba de durere ...nu aia ma sperie .Ci cele de la genunchi in jos , glezne si gambe ...pe mine mai pe scurt inainte de CM ma dor oasele si muschii de la picioare .Astea ma sperie pt. ca nu dau gres niciodata ...
Azi de exemple , z 3 dupa ET, durerile de CM s-au oprit .3 zile de cand i-a pus medicul si pana azi-noapte , m-a durut groaznic .
Amy la cate zile de la ET a aparut greatza? ..la mine se simtea putin la trezire ...
uratica spune:
buna fete gravidoase si cele in curand gravidoase!
hihi..ce ma distreaza discutiile voastre..nici nu ati primit bine raspunsul si deja vreti sa stiti cand nasteti!
brunica are insa dreptate!puteti voi sa calculati cat vreti-bebe tot cand vrea el sa iasa-iese..de exemplu eu am dpn in 12 noiembrie, dar deja mi-a zis drita ca o sa nasc mai repede..ptr ca dupa ultimul cm am 26 de saptamani, iar dupa ecografie-care e cea mai concludenta am aproape 28 de saptamani-deci bebele e mai mare si asa o sa se nasca mai repejor..eu sper ca nu prea repejor..
bruna-noi suntem asa si asa..de cand mi-a scazut tensiunea ultima data bebelina s-a mai linistit..nu mai e asa agitata..asa ca am sunat la dr sa ma programeze mai repede-ca de nu iar imi vin piticii si mi se suie pe creier!uff..abia astept sa treaca azi si maine si sa merg la dr..vineri m-au programat..bebele misca in continuare la fel de mult insa are miscarile mai lente..si vreau eu sa stiu ca e ok.am schimbat si programul de nani, de asta intru mai tarziu..ptr ca bebelina sta treaza de pe la 21 pana pe la 2 noaptea si nu pot dormi..asa ca ma trezesc pe la 10..si azi trebuia sa fac de papa ptr ca ieri nu m-am simtit in stare..
si tu nu iti fa probleme cu raceala..ca nu pateste nimic bebe..insa sa ai grija cand stranuti si sa nu faci miscari bruste cand te ridici sau te pui in pat..
toate fetele pe bascuta!
Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita
uratica spune:
bruna inca ceva..in loc de vitamina c mai bine mananca fructe..cat de multe poti!nectarinele sunt super ok..contin si vitamina c. eu cand vreau sa se trezeasca asta mica mananc piersici sau nectarine-sa o vezi cum misuna apoi prin burtica!
vezi ca ai si un pm de la mine!
Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita
rubia spune:
Uratica ai dreptate,bebe iese cand vrea el.Sa va zic cazul meu: eu am nascut la 36 sapt +1 zi (dupa calendarul care zicea bruni cf datei conceptiei) si la 38 sapt +4 zile conform eco(asa imi calcula varsta dupa masuratori) si bebelina s-a nascut la 3,5 kg si 52 de cm.Deci bebe iese cand e pregatit,aaa si daca vrea sa iasa prea devreme se incearca o intarziere.Eu de ex aveam colul deschis de vreo 4-5 zile inainte sa nasc dar stateam numai la orizontala pt ca asteptam sa vina dr de rezerva(al 2lea) dar pana la urma am nascut cu DR nr 3,primii 2 fiind plecati din localitate.Dr meu zicea ca vine el inainte sa nasc eu ,asta insemnand inca 3 sapt,vroia sa ma tina pana la sapt 39(cf conceptiei) dar era clar ca nu aveam sansa tinand cont de dimensiunile bebelinei.