FIV 291

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Camrynna, cred ca trebuie sa iei legatura cu medicul.
Amy, asta da valoare . Cati embrioni ai transferat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

3 de ziua 3

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor mie cand am fost insarcinata in dec 2009 si am racit pe langa ceai cu lamaie mi-a mai zis sa iau si Vit C efervescenta(1000 mg) o tb/zi in 500 ml apa si beam toata ziua din ea.Si a dat rezultate...poate va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lougra

Bruni, exact, 19 iulie a fost punctia.
Dar daca vreau sa citesc despre evolutia sarcinii si simptome, ce saptamana iau ca si referinta? Presupun ca descrierile sunt facute standard, considerand ziua 1 prima zi a ultimului ciclu.

iei in considerare saptamana 5!
deci de la punctie mai adaugi cele 2 saptamani dinaintea punctiei si apoi cele de dupa punctie!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Seara buna...eu raportez pete minuscule roz , cu firisor de sange...azi e ziua 2 de la transfer e foarte devreme pt.implantare ..
si la FIV-ul trecut ( ratat ) am avut asa si a fost negativ :(

Camrynna ,
http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/

nu te lua dupa cum a fost la celelalte fiv uri , fiecare fiv poate fi diferit ! gandeste te ca poate fi de la implantare , nu e repede de loc! eu zic ca e de bine ! tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Fetelor mie cand am fost insarcinata in dec 2009 si am racit pe langa ceai cu lamaie mi-a mai zis sa iau si Vit C efervescenta(1000 mg) o tb/zi in 500 ml apa si beam toata ziua din ea.Si a dat rezultate...poate va ajuta.

rubia merci , o sa i scriu maine dr lui sa vad ce zice !
mi a mai trecut , acuma imi curge doar nasul !
desi cred ca vit C nu are de ce sa fie interzisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Citat:
citat din mesajul lui camrynna

Seara buna...eu raportez pete minuscule roz , cu firisor de sange...azi e ziua 2 de la transfer e foarte devreme pt.implantare ..
si la FIV-ul trecut ( ratat ) am avut asa si a fost negativ :(

nu te lua dupa cum a fost la celelalte fiv uri , fiecare fiv poate fi diferit ! gandeste te ca poate fi de la implantare , nu e repede de loc! eu zic ca e de bine ! tin pumnii stransi

Bruni , ce speranta imi dai ...Crezi tu ca aveau amemicii mei de 10 si 8 celule timp sa creasca si sa se implanteze in 2 zile jumate ???
Ei , care cresc ''lent ''??
Plus ca de cand mi i-a pus , dureri de CM cu tot tacamul ....

Lougra ,nici nu vreau sa aud de medic ,deja mi-a zis ca durerile ca la CM pot fi de la medicatie , implantare , chiar si SPM...pot avea multe motive ...asa ca mai bine imi vad de jocurile mele pe facebook si de serialele si DVD-urile mele, de activitati '' mastecacioase '', de la ET mananc tot ce prind !si ignor durerea care oricum , este parte intergranta a vietii mele . Cand o sa intru la menopauza dau bairam ca nu mai vine CM cu SPM-ul nenorocit de 10-14 zile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor eu peste tot pe unde ma duc imi calculeaza saptamanile de sarcina dupa ultimul CM ..eu am facut FET cu blasto deci ei deja aveau 5 zile si cred ca se cam incurca dr la calcule..deci cam asa veti calcula si voi dupa ultimul CM

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Camrynna, stai linistita si eu am avut dureri dupa ET mai mari ca la CM. Am fost un pic speriata dar DD a avut grija de mine.
Stai in pat linistita si nu te mai stresa.

Mergi la inceput

mnaramona eu am fost luni la echo si scrie pe fisa data conceptiei (pt ca o stim cu exactitate) plus 14 zile!
dar stai linistita ca bebele nu o sa respecte cu exactitate DPNul!
asta era asa ca fapt divers!
camrynna embrionilor le place mai mult in mediul din burtica decat in mediul de cultura , hai capul sus , fi optimista si ai incredere in invingatorii tai!
uratica pe unde esti? te lasa bebelina sa dormi?
many vacanta placuta! incarca ti bateriile!
amy, nina, lougra cum sunteti azi?
eu am nasul infundat , abia astept sa mi treaca raceala!
dorm destul de rau de vreo 3 nopti, poate pt ca dorm ziua f mult...

Mergi la inceput