FIV 291
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
uratica ma simt mai bine, nu ma mai doare gatul doar imi curge nasul!sper sa treaca repede si sa nu l afecteze pe bebe!
lougra la mine data conceptiei a fost pe 17 iulie deci nu mai tin cont de UM care a fost pe 2 iulie!
deci azi am 5 saptamani si 2 zile!
ieri embrionasul avea 5,1mm!
tu cat ai exact , cand ai DPN? sau cand ai facut transferul si cu embrioni de cate zile?
amy stiu ca tu ai avut ET pe 20 iulie cu embrioni de 3 zile, deci avem exact aceeasi data a conceptiei , acelasi nr de sapt si acelasi DPN (8 april)!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
ninahsn77 spune:
Bruna cum calculezi ca eu nu inteleg
Eu am facut ET pe 19 iulie cu embrioni de trei zile.Sa inteleg ca sunt la fel ca tine si Lougra.
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninahsn77 Bruna cum calculezi ca eu nu inteleg Eu am facut ET pe 19 iulie cu embrioni de trei zile.Sa inteleg ca sunt la fel ca tine si Lougra. |
inseamna ca tu ai DPN ul pe 7 april , initial dupa UM asa imi iesea si mie tot pe 7! dar la noi cum se stie data exacta a conceptiei este mult mai simplu de calculat!
la tine data conceptiei este 16 iulie, deci esti insarcinata in 5 saptamani si 3 zile!
brunadria spune:
lougra m am documentat!
deci tu in 4 august ziua 14 de la ET ai facut beta cu embrioni de 2 zile! deci ziua conceptiei este ziua 19 iulie! (UM-5 iulie)
azi ai exact 5 saptamani!
DPN -10 april!
asa ca suntem 4 pe acelasi drum!
si aveti grija de voi!
Lougra spune:
Bruni, exact, 19 iulie a fost punctia.
Dar daca vreau sa citesc despre evolutia sarcinii si simptome, ce saptamana iau ca si referinta? Presupun ca descrierile sunt facute standard, considerand ziua 1 prima zi a ultimului ciclu.
camrynna spune:
Seara buna...eu raportez pete minuscule roz , cu firisor de sange...azi e ziua 2 de la transfer e foarte devreme pt.implantare ..
si la FIV-ul trecut ( ratat ) am avut asa si a fost negativ :(
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninahsn77 Amy felicitari! Ai facut beta? Ce valoare ti-a iesit? |
Am facut pe 3 aug- 697
Multumesc Bunului Dumnezeu!