FIV 291

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150257552755458&set=a.10150234196590458.326778.658230457&type=1&theater

poze de la nunta...

eu raportez dureri de burta, somn cumplit si senzatie de curent electric in sani...

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

camrynna nu pot deschide link ul!
relaxeaza te sunt de bine starile astea!
donna imi pare tare rau , sa te ajute DD sa fie bine data viitoare!
fetelor eu sunt racita cobza , stranut intr una, imi curge nasul , ma doare gatul! (de la clima din masina)
asta imi trebuia acuma! sper sa treaca repede! beau ceai cu lamaie..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

camrynna nu pot deschide link ul!
relaxeaza te sunt de bine starile astea!
donna imi pare tare rau , sa te ajute DD sa fie bine data viitoare!
fetelor eu sunt racita cobza , stranut intr una, imi curge nasul , ma doare gatul! (de la clima din masina)
asta imi trebuia acuma! sper sa treaca repede! beau ceai cu lamaie..

Donna, Bunul Dumnezeu nu lasa pe nimeni , doar ne incearca ,noi suntem alaturi de tine din toata inima

Bruno , le pun pe photobucket , tu cum te mai simti azi?
Azi m-am trezit cu greatza si sanii bolovan de durere ..insa ma ustura pe nas a gripa,exact ce-mi trebuie acum

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Bruni, Camrynna, aveti grija cu racelile. Din experienta trecuta dr nu-mi dadea decat homeopate si mi-a zis si de oscilococcinum,si de supt tot ceva homeopat.Sa nu lasati totusi sa ajunga infectia mai tare. Eu sunt foartea sensibila cu gatul si cu infectiile urinare si e super nasol.

Bruni, ai inceput sa ai greturi sau foame de dimineata de tot?
Eu am luat deja 2 kg cred ca am luat-o prost. Dar poate ma justific dc voi afla ca-s.
Voi ce-ati mai facut fetelor?Momentan eu ma bucur de-o jumate decofeinizata , ca daca renunt 100% nu mai misc un deget toata ziua.
Va si o zi buna!

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/

si acum cateva bancuri , sa ne mai si destindem :

Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe un politist care pescuia, daca-i adanca apa.
Acesta-i raspunde ca nu este. Soferul intra cu masina-n rau, se scufunda, abandoneaza automobilul, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai:
- Ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa ma inec!
- Pe onoarea mea, acum 10 minute, era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pana la piept !

Un cuplu la a 50-a aniversare a casatoriei.
Sotul ii spune sotiei:
- Draga mea, al saselea copil al nostru nu a semanat cu restul. Acum, dupa 50 de ani, as vrea sa stiu: a avut el un alt tata ?
Sotia se uita la el si marturiseste:
- Da, draga, ai dreptate, a avut un alt tata.
- Si poti sa-mi spui cine a fost ?
- Tu !

O femeie cauta o carte in biblioteca. Sotul o intreaba:
- Ce cauti, draga?
- Stii unde-i cartea aia? Cum sa traim pana la 140 de ani'?
- Da, tocmai am aruncat-o...
- De ce?
- Incepuse ma-ta s-o citeasca!

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Amy, tie ti-a interzis medicul cafeaua?
Brunadria, tu ce stii despre cafea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lougra

Amy, tie ti-a interzis medicul cafeaua?
Brunadria, tu ce stii despre cafea?

nu mi a zis dr nimic de cafea , insa eu nu prea beau , doar o gura doua dimineata , remediul asta l am gasit pt constipatie!

eu nu am stari de greata , nici rau , parca am acid la stomac dimineata dar nu exagerat!

camrynna casa de piatra! sunteti frumosi amandoi!
acuma sa vina bebele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Eu beau o cana mica, ma ajuta sa ma trezesc.
Nici eu nu am inca greturi, dar nu e timpul pierdut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete cucuiete!
scuze de intarziere insa nu am putut dormi azinoapte!asa ca am recuperat!

bruna,camryna aveti grija cu raceala!bruna daca stranuti sa te apleci un picut si tii mana pe burtica..si ai grija sa nu racesti si mai tare!incearca sa te tratezi cu miere si lamaie-fara medicamente deocamdata..si ai grija sa nu iti fie rece la picioare..ptr ca nu ai greturi s-ar putea sa pui ceva kg la inceput,insa..te rog eu sa nu te abtii de la mancare..slabim noi dupa-important e ca bebe sa se dezvolte bine!eu la inceput papam multe legume,fructe,spanac,supite..ai grija de tine fata frumoasa!

hmm..imi amintesc si eu ca vroiam sa manc si frigiderul la inceput!in primele 2 luni luasem deja 8 kg..nu am avut greturi deloc desi erau 2 bebelusi!insa ma rupea foamea!
cat despre cafea nu e prea buna in primele saptamani..eu sunt nevoita sa beau ptr ca am tensiunea ff mica...eu zic totusi sa mai asteptati un pic cu cafeaua..si daca o beti sa o beti cu laptic..

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Nu mi-a interzis nimeni momentan sa beau cafea, dar stiindu-ma o mare consumatoare, am zis sa ma limitez doar la o cescuta mica sa nu dorm chiar asa toata ziua.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput