Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Sei - sa stii ca si aici la Gynia tot la o saptamana te cheama la control de la 36 s pana la 40. Iti face la fiecare consultatie, eco si monitorizare CTG si platesti 80 lei.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata!

Mitza asa este si eu sunt supi si ingrijorata rau insa sotul imi zice ca asta e perioada sarcinii si cu bune si cu rele...bine el nu simte ca mine

Kora la Medpark nu se fac injectii de maturare a plaminilor, asa mia u zis acum o luna cauza ar fi ca nu este sala de terapie intensiva deschisa pu nasteri premature
miine am programare la semnarea contractului si apoi toata dupa amiaza la investigatii sper din tot sufletul sa mi spuna numai lucruri bune

Cea mai fericita mami 35 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata burtici,

va invit la o

Cine imi recomanda si mie un cantar bunut?adica sa cantareasca cum trebuie si sa nu se strice maine...

ieri am reusit sa mananc mai cumpatat..sa vedem daca merge si azi.

azi noapte am dormit lemn...doamne ce bine ar fi daca as dormi asa pana la sfarsitul sarcinii..tare bine a fost

Oana 32+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

neatza, in dimineata asta eu dau cafelutzele, ceaiuturile apa sucurile ce va poftaeste inima(mai putin frappe ca nuy stiu s afac):)))

Marryan nu spun ca nu e greu, si mie imi e greu, sunt limitata in miscari, burtica imi este grea ca daca nu prea am luat in rest nu mai e echilibrata greutatea si imi este aiurea sa merg, sa stau in piciaore mult.. asta e.. suntem pe ultima suta de metrii, trebuie totusi un strop de optimism, daca stau in anumite pozitii mi se fac contractii.. daca ma reped sa fac cv tot asa contractii... dar incerc sa stau cat mai linistita, sa fac ce pot face(nu-mi e casa facuta curat luna, nu ma chinui sa fac chestii care nu le pot face..)
pupici

Seidana, mergi la serviciu doar daca poti si nu te stresa prea tare, chiar daca le-ai promis ca vei merge, le spui si tu ca nu te simti bine si totusi sanatatea ta si a copilului sunt pe primul loc la tine mai ales ca ai trecut si tu prin atatea sa obtii minunea asta mica:)

natalia ce super sa mai auzim noutati si de la tine, pare rau ca nu ai pc eu cred ca as fii moarta fara pc hahaha nu stiu ce-o sa fac in spital:))) ca n-am laptop am tot spus ca iau... is n-am mai ajuns sa iau.. iar acum... well prefer sa ii iau fetitei ce are nevoie

Ce greu am adormit azinoapteeeee vaiiiiiii ce senzatie naspa am avut in maini si in picioare, un fel de amorteala dar nu era amorteaza care nu ma lasa nicicums a adorm.. pe nici o parte, am incercat sa fac miscare parca mai rau era.. am mai patita sta de cateva ori ufffffffff

pupici si revin

35+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Offf au inceput problemele si la noi.
Citeam la celelalte odisee si ma rugam ca pe noi sa ne fereasca D-zeu de incercari.
O sa ne rugam ptr voi Hayat si Jade.

Maine am si eu programare la dr. sa vad cum mai suntem.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza si de la mine....

Hayat si Jade .... ne rugam sa fie bine!!!

M-am intors de la analizele de sange si acum o sa plec inspre medicul de familie pentru trimiterea pentru spital si pentru o reteta la tata!!!
Sa aveti grija de voi si mai povestim!!!!

36+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza... am dormit bine de la 23.30 la aproape 8 doar cu 3 reprize de mers la baie , dar iar sunt cu fundul in sus..

Matza.. normal ca daca nu ma simt bine nu mai merg niciunde.. stau in varful patului, insa sincer vad si avantajul de a primi avans pe august si nu raman cu gaura de jumatate de salar in luna in care nasc

Nati.. ai sunat dr pt arsura? Sunt tare curioasa ce iti zice maine dr la gynia .. nasti sau nu? oare ce zice ghiocul?

Matza.. amortelile de care zici le am cam de 1 luna noaptea, nu e neaparat amorteala ci parca nu sunt picioarele mele si ma incurca, parca vor sa miste incontinuu si nu au stare, parca nu le suport .. dupa vreo 1-2 h incep sa ma obisnuiesc cu ele...
Apropo de asta .. PATITI ca seara/ noaptea cand va puneti in pat sa aveti o energie debordanta ? eu bleaga peste zi noapte nu am stare...

Camady... pup, bafta maine la eco...

ZUBI.. voiam sa iti zic , ca da hainutele fie noi fie vechi fie oricum se spala... in magazine se umple de praf si spalatul si calcatul e pt dezinfectare cat de cat...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!

Hayat si Jade sanatate multa! Sa fiti cuminti sa stea bebeii acolo linistiti.

Eu iar respir greu si sunt si ametita din cauza asta... ma fortzez sa trag aer in piept, e f aiurea.

Kora, inseamna ca s-a gandit sa nu ai pb cu tiroida, ca parca cele doua analize pt asta sunt, nu?

Eu am experimentat aseara iarasi niste chestii ciudate... m-am pus in pat, pe-o parte cu picioarele flexate si a inceput sa mi se intareasca burta. am intins picioarele - a trecut. Le-am flexat iar - iar s-antarit. Si a tinut-o langa asa pana am luat un nospa si s-a linistit. Nu ma durea nimic, doar se intarea asa din senin... eu ce sa inteleg? Ca-s Braxton d-alea f dese? E normal sa ai 6-8 intr-o ora in conditiile in care stai intinsa-n pat?!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
Hayat am dormit cu tine in gand ,sper ca esti bine si ca o sa fii si mai bine.Te pup.
Jade te pup si pe tine ,sper sa mai stea baietelul macar 4 saptamani la caldurica.

Va pupic,revin pe la pranz.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!
Un frappe decof, o limonada cu gheata?

Marryan, nici in alta parte nu gasesti sa le faci? Ca la noi nu e musai sa le faci la spitalul la care nasti, ci oridune vrei tu ca pacienta.
Oricum cand intri in saptamana 37 deja nu se mai considera prematur

Citat:
citat din mesajul lui marryan

buna dimineata!

Mitza asa este si eu sunt supi si ingrijorata rau insa sotul imi zice ca asta e perioada sarcinii si cu bune si cu rele...bine el nu simte ca mine

Kora la Medpark nu se fac injectii de maturare a plaminilor, asa mia u zis acum o luna cauza ar fi ca nu este sala de terapie intensiva deschisa pu nasteri premature
miine am programare la semnarea contractului si apoi toata dupa amiaza la investigatii sper din tot sufletul sa mi spuna numai lucruri bune

Cea mai fericita mami 35 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput