Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)
Raspunsuri - Pagina 6
Kora_B spune:
Nane, da, mi-a zis ca poate e ceva hormonal. Dar eu nu am avut probleme din astea pana acum si nici in familie nu am pe cineva cu probleme la tiroida.
Sper sa fi fost doar o combinatie de oboseala cu caldura.
Azi sunt bine, tensiunea e pe la 9 cu 5 sau 10 cu 6.
fetele!
Citat: |
citat din mesajul lui Nane Neatza fetele! Hayat si Jade sanatate multa! Sa fiti cuminti sa stea bebeii acolo linistiti. Eu iar respir greu si sunt si ametita din cauza asta... ma fortzez sa trag aer in piept, e f aiurea. Kora, inseamna ca s-a gandit sa nu ai pb cu tiroida, ca parca cele doua analize pt asta sunt, nu? Eu am experimentat aseara iarasi niste chestii ciudate... m-am pus in pat, pe-o parte cu picioarele flexate si a inceput sa mi se intareasca burta. am intins picioarele - a trecut. Le-am flexat iar - iar s-antarit. Si a tinut-o langa asa pana am luat un nospa si s-a linistit. Nu ma durea nimic, doar se intarea asa din senin... eu ce sa inteleg? Ca-s Braxton d-alea f dese? E normal sa ai 6-8 intr-o ora in conditiile in care stai intinsa-n pat?! 28+ |
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
flopishtica spune:
Buna fetelor, chiar daca nu scriu, va citesc zilnic si nu mi-a venit sa cred cand am vazut titlul.
HAYAT, JADE fiti puternice si linistite ca sa ramana puiutzii in garsoniera cat mai mult. CURAJ!!!!
Andreea_t, da, Polizu se inchide in septembrie eu deja m-am reorientat - voi naste la Sanador cu medicul cu care nasteam si la Polizu - au decontare cu casa in valoare de 4.000 lei - am vizitat maternitatea si e f ok
Nu mai stiu care dintre voi zicea ca are probleme cu tensiunea - si eu am tensiunea f mica - ieri la medicul de familie o aveam 9
27+ cu minune de
Kora_B spune:
Flopi, cu ce dr nasti? Ti-au confirmat cei de la Sanador ca dr cu care nasti intra pe decontarea de 4000 lei? Ca eu nasc cu dr Roxana Constantin, care e si la Medlife si la Sanador, dar din pacate nu intra pe decontarea cu CASMB.
Citat: |
citat din mesajul lui flopishtica Andreea_t, da, Polizu se inchide in septembrie eu deja m-am reorientat - voi naste la Sanador cu medicul cu care nasteam si la Polizu - au decontare cu casa in valoare de 4.000 lei - am vizitat maternitatea si e f ok 27+ cu minune de |
MARINAENACHE spune:
Neata burticutze si de la mine, un de inceput
Hayat si Jade sper k deja va simtiti mai bine!
Eu cu somnul stau ok, dar ma trezesc de cel putin 3-4 chiar 5 ori pe noapte sa ne ducem la baie dar adorm imdeiat. Isi fc soul cam un sfert de ora dimineata pe la 7 si apoi ne linistim si ne trezim pe la 10.30
27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
maria_scu spune:
Salutare fetele.
Ma rog si eu alaturi de voi pentru Hayat si pentru Jade ,fie ca Bunul Dumnezeu sa aiba grija de voi si de bebei din burtica.
In legatura cu greutatile bebeilor si noua ne-a spus doctorul ca este totul aproximativ ca doar nu e cantar sa-ti spuna exact.O prietena ce trebuie sa nasca luna asta prin 20 acum doua saptamani avea fetita 2100 ,iar ieri cand a fost la eco avea deja 2600 deci a pus 500gr in 2 saptamani.
30+ Luca Antoniu
Kora_B spune:
de bujo mai stiti ceva? ca nu a mai aparut online de cateva zile.
bujoooo, esti bine???
Kora_B spune:
Hayat zice ca e cam adormita o mai doare un pic burtica, dar e pe perfuzii si or sa-i dea utrogestan ptr relaxare.
si tanjeste dupa o cafea
mikka11 spune:
Fetelor, eu cand am citit inceputul capitolului, am inghetat. Hayat, iti doresc multa, multa sanatate iar bebelusul sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen sau cat mai aproape de termen
Din cate spunea may, jade are o situatie cat de cat stabila, important este sa stea in spital atat cat ii recomanda medicii...
In rest nu mai stiu ce am vrut sa spun ca m-a dat peste cap de tot vestea despre Hayat...
32+ cu Maria-Alexandra
andreea_t spune:
Neatza burtici,
Delcios frappe-ul si limonada. Multumesc
Eu astazi sunt tare ametina si am bufeuri. Am iesit cu Sara s-o plimb si nu am putut sta mult.
Astazi merg la dr.
34+ Doamne iti multumim!