Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)
Raspunsuri - Pagina 4
alayna spune:
Fetelor parca m-ati mai linistit,mersi de incurajari
Cu greutatea m-am mai linistit acum ,dar ce naiba fac cu lungimea??? Poate e asa Seidana cum spui ,cap -fund ...ma incurajez si eu de aici ,dar nu vreau sa cred sau sa accept
Mititca era cu capul in jos si medicul mi-a zis ca e totul ok cu ea,daca ar fi ceva in neregula sigur mi-ar fi spus ,nu?
De cateva minute simt niste batai mai jos de buric ,cam la 2 secunde,oare sa fie inimioara ei???
31+
Se pare ca va fi
:)
Iris_K spune:
Alayna, nu-ti mai face griji, sunt sigura ca totul e ok.
Si da, doctorul e obligat sa-ti zica daca ceva nu e in regula.
In ce priveste lungimea nu are cum sa masoare bebe-ul cap- picioruse/calcai la varsta asta, e imposibil.
Nu-ti mai face griji inutile .
32+ cu ANTONIA
alayna spune:
Iris multumesc gata ma simt mai bine,eram sigura ca o sa ma linistiti
31+
Se pare ca va fi
seidana spune:
Alayna... , la ce sunt bune niste fete la casa omului
Iris felicitari pt vestile bune, la noi la CJ nu se merge saptamanal la eco decat cred in 38 39 40.. ce tae.. platesti fiecare consultatiE?
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
alayna spune:
Aaaa Iris ,uitasem sa-ti scriu mai devreme,poti sa scrii de bebelina ta ,stiu cum e sa ai vesti bune si sa vrei sa le zici in gura mare.
Asta e ,unii copii iau mai mult,unii mai putin
Asa cum spunea si Andreea mai devreme ... fiecare copil e unic
Chiar daca nu suntem in grafic,o sa avem grija sa ne "marim"
Sunt si eu curioasa ,cum se fac consultatille in ultimele saptamani ????
31+
Se pare ca va fi
andreea_t spune:
fetele din Bucuresti, voi stiti pe cineva care face curatenie?
sau cat costa la o firma de curatenie?
am nevoie la apartament si nu gasesc pe cineva.
34+ Doamne iti multumim!
MatzaRebela spune:
Mi-a stat inima in loc.. se vedea doar Ha si am zis opaaaa cine naste asa repede? si apoi ce sa vad hayat la spital si cu perfuzii si off doamne..Multa sanatate ii doresc si ei si lui JAde..
Si eu azi am fost pana la farmacie si am spus ca nu mai ajung inapoi, asa rau m-am simtit.. si nu era cald era chiar racoare... dar la 2 am adormit pana pe al 5 si m-am simtit mai bine..
alayna bataile alea sunt sughitul lui bebe mic din burtica, sunt ritmice.. sau poate dadea si ea cu o manuta asa firav hehe:)
Nu va mai stresati atata cu masuratorile sincer acuma, mai ales ca esti in strainatate(acolos e sperie mai tare de dat in judecata decat in tara.. aici da in tara itipoti face griji ca e tara nimanui, dar nu cred ca in afara or sa riste pe langa dat in judecata, reputatia lor...
pupici si sanatate
Marryan imi pare super rau de starile care le ai, stai linistita si bebita os a stea la caldurica pana la termen;)
Pupici ma duc s ai fac sa pape la sot ca ii este foame:)))
35+cu Kate Rina
Iris_K spune:
La noi asa se face: la privat nu ma ia decat dupa 35 de saptamani pt ca nu este sectie de terapie intensiva din pacate... ei, la 35 de sapt. merg sa-mi faca control pe masa, mai exact sa-mi ia secretie pt depistarea streptococ-ului B, daca e cazul (eu asta am inteles), dupa care semnez contractul cu ei si merg saptamanal la consultatii care sunt gratuite. Imi vor mai face si o gramada de analize, cica ma interneaza o zi ( e de forma, nu stau o zi, pt investigatii).
Eu am DPN in 26 septembrie. Dr. meu a zis ca ma pot programa la cezariana incepand cu 20-26 sept. Acuma ma gandesc in ce zodie imi vreau printesa.. ce puerila mi-s . Bine, tot ce conteaza e sa fie sanatoasa, indiferent cand vine si in plus, poate vrea sa iasa mai repede. Cum o vrea D-zeu!
32+ cu ANTONIA
MatzaRebela spune:
asa am revenit, seidana nu te mai speria si al mine a coborat burtica destul de tare si secretiile sunt muuult mai ambundente..
si chiar de ai pierde dopul am mai auzit de persoane care au pierdut dopul si au nascut dupa 2-3 sapt.. asa ca... nu iti mai face griji(eu vorbesc ca intru in panica ca s-a dus timpu si maine poimaine nasc...
si mai vroiam sa mais criu dar nu mai stiu cui.. , ma bag la nani vb maine pupici la toate burticile
35+cu Kate Rina
NataliaS spune:
Hop si eu ...insomniaca sefa
N-am calculator, e la reparat si acum am prins laptopul sotului din dotare.
Hayat si Jade - mi-a stat inima in loc citind ca aveti problemute, dar sunt convinsa ca daca stati cuminti totul va fi in regula. Chiar azi am vb cu o vecina care a nascut la 27 sapt o fetita de 1200 g , care in prezent are vreo 1,80 si e sanatoasa tun; iar ieri imi spunea o prietena ca i-a nascut o cunostinta la 28 sapt , din cauza de preeclampsie o fetita de 1600g , care e super ok. Doamne fereste sa nasca vreuna dintre voi acum, insa daca o face...sunt convinsa ca totul va fi bine!
Eu azi mi-am aplicat o oparitura taman pe burta, cam cat ai pune o palma Faeam supa si am incercat sa scot o bucata de carne din oala...mi-a alunecat de pe paleta si a cazut inapoi stropind peste tot cu apa clocotita...mai exact pe tricoul meu pe care l-am ridicat imediat, insa tot a avut timp sa ma opareasca
Bebelina mea e super agitata...nu-mi dau seama ce e cu ea, sper sa nu fie nici o problema...imi misca burta dintr-o parte in alta...sotiorul imi tot spune sa merg la un eco sa nu fie ceva cu ea...mai vad pana maine; daca e tot asa maine merg la medic.
Sotul meu ar trebui sa mearga in delegatie taman de duminica seara pana miercuri dimineata si nu stiu ce sa fac, daca sa-l las sau nu...miercuri as avea monitorizare si vad ce zice dr...daca e pe aproape sau mai asteptam...
La anterioarele am nascut la 41s si 2 zile, respectiv la 40 si 2 zile...ma gandesc ca nu voi naste acum taman la 37s...
Mai fetelor- bagajul meu de spital e nefacut, n-am luat nimic, sotiorul insista sa nasc la particular...acolo nu-mi trebuie nimic, insa mie nu-mi vine sa arunc atatia bani pe fereastra...traiesc cu stresul ca mi se declanseaza nasterea si ma apuc atunci sa imi pregatesc bagaj etc.
Ma intreba cineva care au fost criteriile dupa car am selectat firma de celule stem...astia imi inspira mai multa incredere instinctual si cu ei am recoltat si la nasterea anterioara.
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 36 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/