FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia
Cris25 ms , am avut azi dimineata surpriza sa gasesc mail de la PK.

Inseamna ca raspunde si in concediu, dragul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

[b]
Ti-am zis eu ca ne tinem de manuta la FIVul asta... Eu incep stimularea pe 18 ... Doamne ajuta sa fie cu ochisori... si la tine si la mine

Sa te auda D-zeu! Anul viitor pe vremea asta sa auzim " aoleu, iara nu doarme noaptea!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

floryma - daca nu ti-ai facut poti sa-ti faci AMH si in functie de rezultat o sa-ti modifice tratamentul de stimulare ca sa obtii ovocite de calitate

Mergi la inceput

Fetelor ... mi-am comandat GonalF la Sensiblu ... si zicea tipa de acolo ca nu stie sa fie si ace separat. Sper ca nu vorbesc prostii... ca eu n-am mai facut Gonal ... dar daca fac de 3 ori din Gonalul de 300 ... n-ar trebui sa folosesc ac nou de fiecare data? Sau la pen e altfel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

stai calma,ai si ace ...
Bafta multa! Spor la injectat!

Citat:
citat din mesajul lui Cris_25

Fetelor ... mi-am comandat GonalF la Sensiblu ... si zicea tipa de acolo ca nu stie sa fie si ace separat. Sper ca nu vorbesc prostii... ca eu n-am mai facut Gonal ... dar daca fac de 3 ori din Gonalul de 300 ... n-ar trebui sa folosesc ac nou de fiecare data? Sau la pen e altfel?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

stai calma,ai si ace ...
Bafta multa! Spor la injectat!

Sunt mai multe ace in pachet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

da cris, sunt mai multe ace si chiar iti vor ramane

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

fetele de la szeged, pe unde sunteti, de ce nu apareti p-aci sa incurajati fetele incepatoare pt ca ...sa nu uitam cate rezultate sunt si la szeged la dna dr.Kriszan, nu doar la budapesta. poate fetele care acu se intereseaza de fiv in ungaria nici nu stiu de d-na Kriszan daca nimeni nu scrie de rezultate.de ce am alege-o tot pe dna in defavoarea dnului? pe mine personal m-a ajutat fff mult avand un chist in z2 cand am mers pt inceperea tratamentului pt fiv, facandu-mi punctie la el, astfel incat am putut incepe chiar din acea luna, pe cand d-nul dr Zadori trimite fetele cu chist acasa , le trece pe anticonceptionale si cand scapa de chist ( daca scapa ) , abia atunci incepe procedura...miha, mamica de marisa stie despre ce vorbesc ( te pup miha , daca ne citesti ).al doilea argument, dna Kriszan a reusit sa faca mamici muuulte doamne trecute de 40 de ani, pe cand dl Zadori nu prea ia paciente cu o varsta mai inaintata...
sa nu ma intelegeti gresit, nu am nik personal cu nici unul din acesti doctori,dar noi cand am hotarat sa mergem la szeged si am dat un search pe google nu l-am gasit decat pe Zadori si nu mi se pare corect, de ce sa ramana in anonimat un dr atat de bun care are atatea rezultate???si d-na are la fel de multe paciente ( poate mai multe ) ca Zadori, doar ca pe forum nu prea se aminteste de dansa. punand aceasta postare, doresc sa ii aduc un imens "multumesc" ...

noi ieri am fost la control, bb e bine si mare, avem 11s4z, 4.65 cm si se pare ca e baietel. si ... i-am cumparat prima lui jucarie : un hipopotam gri cu alb si cu narile roz ( care azi noapte a dormit cu noi in pat :)), sotul ma intreba daca sigur l-am luat pt bb sau l-am luat de fapt pt mine ).

alinuk, ce-ti face feciorul? tu cum te simti? scz ca nu ti-am trimis pm, iti dau messu meu : cristina_tatar2008. te pup cu drag!

si daca tot sunt la partea de multumiri, un brat intreg de multumiri pt gyongyi, ne-a ajutat enorm, era mama noastra , ne sustinea si era alaturi de noi.

sper ca nu am deranjat pe nimeni si imi asum tot ce am scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Loretta, cum esti? Ce a zis nenea Zadorica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisa7712 spune:

buna fetelor.sint una din fetele care au facut luna trecuta fiv la dr.zadori.e adevarat dr.zadori a inceput sa dea rasol pentru ca are f multe paciente. eu eram la a3a fiv celellte 2 le-am facut in timisoara cu dr .dorneanu esecuri bineinteles dr.dorneanu de e la incepur omu mai are de invatat.am zis sa merg la unul dintre cei mai buni.deci am ales szeget.greseala mare.dr.zadori mi-a ales un protocol de stimulare f scurt si f usor pentru ca nu a vrut din start sa congelam embrioni.cand a auzit de congelare facea fite. eu pot sa spun ca am un raspuns f bun la stimulare la prima fiv am avut 6 foliculi la a2a fiv 14 foliculi la zadori 8 foliculi .la primele 2 am folosit numai menopur 3 fiole dar dr. zadori la a3a fiv mi-a dat 1 fiola de menopur si gonal f 75u mi-a crescut estradiolul in ziua a8a la 3000.greseala de stimulare. CLAR. la 3000 estradiol trebuia sa am multi foliculi nu????m-a punctionat f repede ovocite imature embrioni de ziua a4a decit 2 nici macar morule deci deci deci ESEC TOTAL FIV PE BANII MEI.nu vreau sa dezamagesc celalalte fete dar atentie mare mai bine mergeti la cealalta dr.pote ea se ocupa mai bine de voi.tin sa spun ca un ovar nu l-a punctionat deloc si avea pe el 4 foliculi. A ZIS CA L-A VAZUT INFLAMAT. PANA LA PUNCTIE DE CE NU L-A VAZUT INFLAMAT???? SI OARE DE CAND SE PUNE ECOGRAFIC DIAGNOSTIC DE OVAR INFLAMAT ASTA IN CONDITIILE IN CARE LA MINE VSH INAINTEA PUNCTIEI ERA 3 SI PROTEINA C REACTIVA NEGATIVA ANALIZE CLARE CARE MI-AR FI ARATAT DARCA AM O INFLAMATIE IN CORP.sint f dezamagita . FETELOR LA POMUL LAUDAT SA NU VA DUCETI CU SACUL.

Mergi la inceput