FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Loretta, cum esti? Ce a zis nenea Zadorica?

Gand la gand, n-am avut prea mult timp la lucru sa intru sa va dau detalii. Din pacate nu i-a placut cum am reactionat pana acum la tratament. Mai multe nu stiu, mi-a mai schimbat dozele, vedem maine ce facem in continuare. Te tin la curent cu evolutia lucrurilor.
Doamne ajuta in continuare!
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui loretta76
Gand la gand, n-am avut prea mult timp la lucru sa intru sa va dau detalii. Din pacate nu i-a placut cum am reactionat pana acum la tratament. Mai multe nu stiu, mi-a mai schimbat dozele, vedem maine ce facem in continuare. Te tin la curent cu evolutia lucrurilor.
Doamne ajuta in continuare!
Va pe toate.

Imi spui cum decurge o zi de control. Stiu ca la 7:30 la sange. Apoi? Pana la cate sa sta? Noi avem de gand sa mergem si la zoo.
Si inca o intrebare: injectiile se fac imediat din frigider sau le lasi putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

monilaza, daca ai ghinion, dupa recolatare sange, astepti si pana la 16 ca sa intri la zadori
vei vorbi in engleza sau vei apela la una din fetele care traduc?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

monilaza, daca ai ghinion, dupa recolatare sange, astepti si pana la 16 ca sa intri la zadori
vei vorbi in engleza sau vei apela la una din fetele care traduc?

Sper sa nu am ghinion. Fetele care au traducator intra mai repede?
Noi vorbim engleza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monilaza
Sper sa nu am ghinion. Fetele care au traducator intra mai repede?
Noi vorbim engleza.

ca raspuns la intrebarea ta, spun doar atat: si noi am vb engleza...poate de asta am asteptat de fiecare data ore-ntregi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

Salut ,

Am vazut postarile voastre legate de doctori si nu ma pot abtine sa nu scriu si eu cateva randuri si sa incerc sa incurajez un pic fetele care sunt acum la dr Zadori : parerea mea este ca toate opiniile pe care le asternem aici despre doctori sunt subiective , bazate pe feeling-uri personale , experiente personale ,insa ratele de reusita ar trebui sa vorbeasca mai mult .
Eu am fost foarte mutumita de dr Zadori de la inceput pana la sfarsit :
-mi-a raspuns intotdeauna destul de prompt la toate intrebarile , e-mailurile trimise
-nu cred ca am asteptat vreodata mai mult de orele 12-13 la clinica in zilele in care trebuia sa fac analize de sange ; cred ca se putea intra si mai devreme , dar am simtit si eu ca fetele care erau cu translator intrau mai repede , insa acest lucru nu il reprosez doctorului care nici nu cred ca avea habar, ci asistentelor care se intelegeau foarte bine cu doamnele traducatoare si le facilitau acest lucru
-l-am ales pe dr Zadori pentru ca am avut numai referinte bune despre el, m-am informat asupra tuturor certificarilor pe care le are ( si are la greu , inclusiv atestate obtinute prin State ) si de ce nu pentru ca stie foarte bine limba engleza : consider ca un doctor la asa nivel ar trebui sa cunoasca limba engleza -de circulatie internationala : ganditi-va cate carti de studiu foarte bune sunt numai in engleza ,
-si eu am avut un chist inainte de fiv 2 si exista sansa sa nu il pot face prea repede daca nu se retragea : din fericire eu am avut noroc , iar anticonceptionalele m-au ajutat , dar ceea ce vreau sa spun este ca acelasi lucru imi era recomandat in tara inaite de a merge mai departe spre punctie si alte metode medicale
-si eu am avut procedeu scurt de stimulare si mai putine ovocite : initial am fost suparata , vream sa am cat mai multe , sa congelez eventual , dar mi s-au explicat consecintele care pot aparea la o stimulare mai puternica cu multe ovocite , mi s-a spus ca organismul meu nu este pregatit pentru asa ceva si ar putea avea consecinte negative ( si asa dupa primul fiv m-am ales cu un polip uterin si cred ca si chistul ) ...deci am inteles si i-am urmat sfatul; de asemenea pentru fetele care au mai multe fiv-uri , banuiesc ca stiu ca de la un fiv la altul organismul reactioneaza diferit....dar asteptarile trebuie sa fie diferite .

Asa cum spuneam , toate parerile nostre cred ca sunt subiective si nu as putea niciodata sa spun despre niste doctori de talia celor de la Szeged ca nu sunt buni- nu am pregatirea necesara .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carita

Salut ,

Am vazut postarile voastre legate de doctori si nu ma pot abtine sa nu scriu si eu cateva randuri si sa incerc sa incurajez un pic fetele care sunt acum la dr Zadori : parerea mea este ca toate opiniile pe care le asternem aici despre doctori sunt subiective , bazate pe feeling-uri personale , experiente personale ,insa ratele de reusita ar trebui sa vorbeasca mai mult .

Fetelor, noi suntem aici pentru ca vrem sa ne implinim un vis, acela de a fi mamici. Dreptate are Carita, toate opiniile sunt subiective. Si mai exista o chestie: daca rezultatul este negativ(nu ma refer doar la FIV, ci orice problema medicala) avem tendinta sa acuzam doctorul. Dar uitam un lucru: planurile lui D-zeu nu le putem schimba oricat ne-am stradui. Daca ne este scris ceva acel lucru cu siguranta se va intampla indiferent la ce doctori apelam. In 2008 am facut inseminare cu donator. A fost rezultat negativ. M-am necajit. Dar acum imi dau seama ca D-zeu avea alt plan cu mine. Am avut ragaz inca 3 ani ca sa strang bani si sa avem copilul nostru, nu cu donator.

Si eu am ales pe nenea Zadorica pentru ca stie engleza. Si ne-am inteles perfect.

Capul sus fetelor si tineti speranta aproape de sufletul vostru. Ganditi pozitiv si totul va fi bine, cu ajutorul lui D-zeu.
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisa7712 spune:

DRAGELE MELE FETE NU MI-O LUATI IN NUME DE RAU. NU E NICI CEA MAI MICA DOZA DE SUBIECTIVISM. SI EU LA FEL C VOI VREAU SA O IAU DE LA CAPAT PENTRU INDEPLINIREA VISULUI DE A FI MAMICA. EU V-AM ARATAT GRESELILE DR. ZADORI CARE LE-A FACUT CU MINE.LA ESTRADIOL DE 3000 TREBUIA SA FIE MULT MAI MULTI FOLICULI SI CU OVOCITE MATURE NU 8 .EU AM REZERVA OVARIANA BUNA UTER OK CARIOTIP GENETIC OK SPERMOGRAMA SOT F BUNA. EU AM PIEDUT O SARCINA ACUM 10 ANI DE LA O VIROZA RESPIRATORIE CU FEBRA MARE,SI APOI AM FACUT EXTRAUTERINE SI AM PIERDUT TROMPELE.AM DESCOPERIT O TRMBOFILIE AM AVUT IN TRATAMENT SI CLEXAN ..A FOST TOTUL CA LA CARTE.DAR PROTOCOLUL DE STIMULARE S-A GRESIT.MI-A INDUS O HIPERESTROGIENEMIE CARE MI-A AFECTAT CLAR IMPLANTUL SI CARE SE PUTEA LASA MULT MAI URIT CU ASCITA SI TOATE CELE.......PLUS DE ASTA SA LASI 4 FOLICULI DE 17 PE UN OVAR..... HAI SA FIM SERIOASE DACA NU SE SPARG SI O SA AM CHISTURI ...... DACA CRESTEAU IN CADRUL ESTRADIOLULUI FFF MARE SI SE LASA CU TORSIUNE DE OVAR???????? PIERDEAM OVARUL NU??? NU E SUBIECTIVISM E PUR SI SIMPLU ADEVARUL CRUD.ASTA ESTE UN SUT IN FUND UN PAS MAI DEPARTE.... EU VA DORESC SA REUSITI DIN TOT SUFLETUL SI SA NU TRECETI PRIN CE AM TRECUT EU.VA PUP PE TOATE SI SA VA AJUTE DOAMNE DOAMNE SA VA INDEPLINITI VISUL.... CEL MAI FRUMOS VISSS.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor...a mai fost pe aici aceasta discutie si credeam/speram ca a fost depasita faza cu x e mai bun,ba y e mai plin de diplome,ba z e mai cu motz etc etc.
fiecare medic are plusuri si minusuri,fiecare are reusite si esecuri...nu e vreunu cu stea in frunte si fara de greseala...asa ca haideti,va rog, sa depasim competitia asta cu "ba al meu e cel mai bun".
cel mai bun e ala care "ne lasa" gravide indiferent ca-l cheama Zadori,Kovacs,Ionescu ,Popescu etc.
am observat ca de fiecare data cand cineva isi manifesta nemultumirea vis-a-vis de un medic-indiferent care e ala...se gasesc imediat cateva persoane care sa sara in apararea medicului "vizat" si nu mi se pare tocami corect...este un forum deschis unde fiecare isi expune parerea si nu cred ca trebuie pus la colt pentru doar pentru ca are o parere diferita cu a noastra.
si nici competitia asta cu "hai sa scriem si noi cele care am reusit cu x" ca sa nu se creada ca ca x nu are reusite...mi se pare aiurea.
pana la urma fiecare are propria perceptie asupra lucrurilor,fiecare citeste si trece prin filtrul gandirii persoanle informatia primita si decide asa cum considera.
si ca sa merg cu sinceritatea pana la capat...o comparatie intre 2 medici o poate face doar o persoana care a urmat aceeasi pasi la cei 2 medici.

in rest...toate bune si bafta multa tuturor!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

samira, sunt de acord cu tine;
toata lumea e libera sa scrie si de bine si de rau; dar se mai gasesc unele persoane sa sara la gatul celei care si-a exprimat liber parerea; parac ar fi sala de judecata; poate asta arata putina lipsa de maturitate...
noi am avut 2 proceduri la szeged cu zadori si una la budapesta cu peter kovacs; cea din urma reusita; si nu am scris niciodata despre ce s-a petrecut la szeged la cea de-a doua fertilizare; insa, cred ca daca as scrie, mi-ar sari in cap toate cele care au reusit cu zadori...
si nici pe kovacs nu l-am ridicat in slavi dupa reusita...

asa ca, haideti sa acceptam parerea fiecaruia;
decizia unde se face fiv apartine fiecaruia dintre noi...

Mergi la inceput