FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

tannoo,sa speram ca va intelege toata lumea treaba asta.
iar pentru tine si sotzioara ta...AMR-4


3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

fetelor, m-ati inteles total gresit, nu intentionez sa trimit pe nimeni la vreun dr anume, pt ca la fel cum am mai spus, nu ii cunosc personal pe nicicare. am vrut doar sa amintesc de d-na dr Kriszan, pt a stii fetele care acu se documenteaza de fiv la szeged si de existenta doamnei doctor pt ca pe forum doar zadori apare si nu mi se pare corect. pt sufletul pe care il pune in ceea ce face, am simtit ca vreau sa ii multumesc prin intermediul forumului, ca doar asa se zice pe aici ca avem dreptul la libera exprimare, nu? dar vad ca imi sariti la jugulara, asa ca nu mai are rost sa pierd vremea pe aici cu voi, o sa imi vad de lucruri mai placute decat sa va dau voua explicatii pt ca am indraznit sa recomand un dr bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisa7712 spune:

MARTINEL NU ARE SENS SA TE NECAJESTI FIECARE ALEGE CE MEDIC VREA.IN ZIUA DE ASTAZI AM AJUNS LA CONCLUZIA CA A FI SINCER E UN DEFECT.POATE CA SI EU TREBUIA SA-MI VAD DE TREABA MEA SI SA NU MAI SPUN LA NIMENI CE S-A INTIMPLAT DE FAPT SA LAS SI PE ALTII SA DEA CU CAPU NU??? SA MOARA SI CAPRA VECINULUI ASA CA LA ROMANI...ASTA ESTE NICI EU NU O SA MAI INTRU PE ACEST FORUM PENTRU CA VAD CA FETELE DE AICI IL VAD PE DR. ZADORI UN ADEVARAT PROFESIONIST CARE NU GRESESTE NICIODATA SI DACA INCERCI SA ARATI CA NU E CHIAR ASA DERANJEZI.ASTA ESTE CE SINT EU DISTRUGATOARE DE MITURI? PROBLEMA ESTE CA SI EU SINT MEDIC SI NU POT TRECE CU VEDEREA GRESELILE FACUTE SI MINCIUNA DE 2 LEI CU INFLAMATIA OVARULUI ETC ETC.ASTA ESTE ... IMI CER SCUZE FETELOR DACA LE-A DERANJAT INTERVENTIA MEA SI PROMIT CA NU O SA MAI INTRU NICIODATA AICI AM LUCRURI MAI BUNE DE FACUT CUM ZICI TU MARTINEL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mai, fetelor, da' va place sa dramatizati, nu gluma...
unde ati vazut voi ca i s-a tinut parte lui zadori sau oricui altcuiva?
fiti serioase; reamintesc, fiecare este liber sa-si spuna parerea; si, daca se gaseste cineva sa nu fie de acord cu nemultumirea altuia nu este nici o tragedie...
faptul ca alegeti sa nu mai intrati aici e decizia voastra; nu afecteaza pe nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:


cre' ca e ceva in atmosfera de ne face hipersensibili-pe unii dintre noi, in perioada asta.





3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Buna dimineata la toata lumea. Vad ca s-a incins atmosfera aici, vreau doar atat sa va spun ca la fiecare dr. vor exista pareri pro si contra in functie de rezultatele pe care le obtinem. Eu personal am facut 3 fiv-uri cu acelasi dr avand incredere in el. Asta este cel mai important sa avem incredere pe mana cui ne incredintam, unde simtim noi ce e cel mai bine pt noi. Si eu am ales Szeged-ul si momentan pot spune ca nu am ce sa reprosez.
Monilaza, eu in dupa ce mi-a luat sange am plecat in oras sa ma plimb (asa am vorbit cu Zadori in prealabil) si le-am comunicat asistentelor ca ma intorc in jur de ora 11. Si vreau sa-ti spun ca ieri la 11.30 am intrat la consult. O singura data am asteptat mai mult, dar vreau sa va spun ca nu este vina dr-ului ca se asteapta uneori si ore intregi (stiu un pic ungureste si am inteles mai multe). Cat despre mine, maine sunt din nou la clinica, am pornit mai greu la stimulare, sunt "slow responder" dar sper ca vom avea ce punctiona, undeva pe la inceputul saptamanii viitoare. Va tin la curent cu evolutia mea, pe cei care ii intereseaza si altceva decat sa ne contrazicem cine e mai bun si cine e mai putin bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carita spune:

loretta 76 iti doresc sa ai multa bafta , iti tin pumnii si sa iasa cu ochisori !

In ceea ce priveste atmosfera incinsa de pe forum referitoare la doctori : imi pare rau ca s-a ajuns aici si poate ca am contribuit si eu un pic cu parerea mea , dar pur si simplu am simtit nevoia sa imi povestesc experienta pozitiva avuta alaturi de dr Zadori , fara sa ma pot exprima direct ca este doctor bun sau nu - important este ca am avut incredere in el , si la mine au fost probleme pe care le-am rezoltat ulterior ( cred ca fac pare din riscurile Fiv-ului mentionate peste tot ) si cred ca daca era sa fie vorba de FIV 3 tot pe acest doctor l-as fi ales .
Repet este o parere pur subiectiva , bazata pe experienta mea .

Va doresc sa aveti un weekend frumos si linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Loretta, sper din tot sufletul sa fie bine de data asta. Sa ne tii la curent cu evolutia. Si la mine se apropia ziua Z. In 20 incept injectarea.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor, va rog nu va certati ... Pupici pentru toata lumea
Eu ma pregatesc de stimulare ... pe 18 e prima zi... In 23 o sa merg la prima consultatie. Nu stiu cum sa fac cu cazarea Oare cate zile ar trebui sa rezerv? Eu pana acum am facut stimulare cam 10 zile... voi cate zile v-ati stimulat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

La primul FIV am avut cazare pentru 12 zile dar am ajuns cu o zi inainte de prima consultatie si am plecat la o zi dupa ET.

apropo...eu pe 26 am prima consultatie la PK.(pt FIV 2)

anchusa

Mergi la inceput