FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 20
samira33 spune:
monilaza,eu ti-as recomanda o abatere de maximum 1 ora.
cel mai bine ar fi sa respecti cu aproximatie ora injectarii insa daca nu se poate...personal,mai mult de 1 ora nu as devansa,amana injectarea.
seara buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
atelocin74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monilaza Sper din tot sufletul sa fie bine. Tu cum te simti? Vreau sa va intreb daca conteaza foarte mult sa se respecte ora injectiilor. Eu le fac pe la 20:30, dar maine m-as relaxa la un concert cu ocazia zilelor orasului. Concertul este la 19 asa ca ar trebui sa le fac pe la 18:30. Cu 2 ore mai devreme. E vreo problema oare? |
monalisa,cred ca ar fii trebuit sa intrebi medicul ,,,,nu cred ca ora la care i-ti faci tu injectiile este buna ,daca o sa-i comunici ca le faci la 20,30 nu cred ca o sa fie multzumit, in cazul in care el ti-a spus sa le faci atit de tirziu e ok , totusi tu stai la Szeged si ai fii avut posibilitate sa le faci la clinika , astazi nu la clinika le-ai facut la clika ca parca asa ai zis ?
anchusa spune:
cybele...am gonal -f 150 UI/zi si merional 3 fiole/zi.
Am cumparat de la Szeged fiole pentru 5 zile si am avut asa: gonal -f 450 UI 1ct, gonal-f 300 UI 1ct si merional 15fiole , in plus am luat 2 flacoane suprefact. Toate acestea au costat 112505 forinti , aproximativ 1750lei. Restul de tratament o sa-l cumpar de la Budapesta in functie de ce va recomanda medicul.
Maine dimineata plec spre Budapesta
anchusa
Cris_25 spune:
gyongyi, de ce zici ca nu e buna ora? Si eu le fac la ora 21 (20, ora Ungariei) si PK a zis ca e foarte bine ora ...
monilaza, intr-adevar si eu stiu ca e destul de important sa respecti cat de cat ora. Eu am fost azi la Bratislava si am venit special mai devremesa fac injectiile ... Am intarziat vreo 20 min ce-i drept, dar nu mai mult ...
anchusa, sa ai drum bun!
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui anchusa cybele...am gonal -f 150 UI/zi si merional 3 fiole/zi. Am cumparat de la Szeged fiole pentru 5 zile si am avut asa: gonal -f 450 UI 1ct, gonal-f 300 UI 1ct si merional 15fiole , in plus am luat 2 flacoane suprefact. Toate acestea au costat 112505 forinti , aproximativ 1750lei. Restul de tratament o sa-l cumpar de la Budapesta in functie de ce va recomanda medicul. Maine dimineata plec spre Budapesta anchusa |
Vezi ca ai 75 UI in plus la fiecare Gonal F, asa ca din ce ramane in 2 penuri, poti face inca o zi ...Puuup
loretta76 spune:
Monilaza, greu de spus daca am vreun simptom concludent... ma inteapa ovarele, dar asta este normal dupa cati hormoni au primit, incerc sa nu caut simptome, este prea devreme, ma rog doar la D-zeu sa fie bine pana la capat. Cat despre injectii, cum ti-au spus si fetele, e bine cat de cat sa respecti ora. Am reusit sa fac rost de Clexane in Timisoara, mersi pt ajutor totusi.
monilaza spune:
citat din mesajul lui Cris_25 gyongyi, de ce zici ca nu e buna ora? Si eu le fac la ora 21 (20, ora Ungariei) si PK a zis ca e foarte bine ora ... monilaza, intr-adevar si eu stiu ca e destul de important sa respecti cat de cat ora. Eu am fost azi la Bratislava si am venit special mai devremesa fac injectiile ... Am intarziat vreo 20 min ce-i drept, dar nu mai mult ... anchusa, sa ai drum bun! |
De cand am inceput tratamentul le-am facut la ora 20:30. O sa va ascult si renunt la concert.
monilaza spune:
citat din mesajul lui loretta76 Monilaza, greu de spus daca am vreun simptom concludent... ma inteapa ovarele, dar asta este normal dupa cati hormoni au primit, incerc sa nu caut simptome, este prea devreme, ma rog doar la D-zeu sa fie bine pana la capat. Cat despre injectii, cum ti-au spus si fetele, e bine cat de cat sa respecti ora. Am reusit sa fac rost de Clexane in Timisoara, mersi pt ajutor totusi. |
Ma bucur ca le-ai gasit la TM. Asa ai scapat de un drum la Mako.
cybele spune:
anchusa, multumesc mult de info! drum bun si bafta la numaratoarea de outze!!!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
5ab1na spune:
monilaza nu stiu ce e la szeged, eu n-am fost acolo dar des pe forum am vazut ca fetele de la szeged faceau injectiile astea dimineata. asa lucreaza doctorul de acolo cica. la budapesta se fac injectiile seara. spune-i doctorului neaparat. poate-si da seama mai bine de cum vor evolua foliculii tai. conteaza acele cateva ore foarte mult, dar nu cred ca e cazul sa le modifici acum. doar spune-i doctorului. eu asa as face.