FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 21
cybele spune:
5ab1na tu ce mai faci, ce planuri mai ai? n-ai mai intrat de mult
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
5ab1na spune:
salut cybele. nu am nici un plan clar pt ca stau inca rau cu analizele. eu sper dar ultima oara cand mi-am vazut analizele (adica luna asta) auch...
am facut luna asta o histeroscopie pentru ca acum s-a putut din motive de timp si n-ar fi rau sa ma bucur cat mai repede de beneficiile histeroscopiei, mai ales ca eu am un istoric pe polipi endometriali (estradiol mare mare). mi-am zis sa vad analizele de luna viitoare si scriu mail doctorului kovacs sa vad ce spune. personal nici nu cred ca ma primeste cu estradiolul de ziua 3 pe care-l am acum (201 pg/mL). E sigur pg/mL.
iti urez multa multa bafta. la fel tuturor fetelor de altfel.
cybele spune:
5ab1na , ma bucur ca ai facut histero si sper sa se rezolve problema estradiolului curand ca sa poti sa da start proiectului bebe. Bafta multa si mai vino pe la noi!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
anaasta spune:
am o intrebare. citind, am inteles cumva ca statia Deli e aproape de clinica din Budapesta? sau am priceput eu aiurea?!
samira33 spune:
anaasta,depinde ce inseamna pentru tine aproape.
de la clinica pana la Deli ajungi cu masina cam in 5-10 minute in ftc. de trafic.
pe jos nu stiu cat faci ca nu am facut drumul pe jos.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
floryma spune:
Tuturor fetelor care sunt acum in focuri..le urez reusita cu burtica.
Desi nu am mai scris (sunt in asteptari ) urmaresc aproape zilnic forumul si ma bucur si intristez pentru fiecare in parte.
Felicitari si acelor care au devenit parinti de curand si tin pumnii stransi pentru gravidutze si viitoare gravidutze.
Monaliza din cate am inteles tu esti in Szeged la Zadori sa inteleg ca el este in concediu si te-a consulatat dr. Maria? Cum te-ai descurcat cu ea? Ai avut translator sau in engleza?
Poti a imi dai si detalii legate de cazare, acolo unde stai tu acum?
Mercic mult si sa auzim numai vesti bune.
Flory
atelocin74 spune:
[quote]citat din mesajul lui Cris_25
gyongyi, de ce zici ca nu e buna ora? Si eu le fac la ora 21 (20, ora Ungariei) si PK a zis ca e foarte bine ora ...
monilaza, intr-adevar si eu stiu ca e destul de important sa respecti cat de cat ora. Eu am fost azi la Bratislava si am venit special mai devremesa fac injectiile ... Am intarziat vreo 20 min ce-i drept, dar nu mai mult ...
anchusa, sa ai drum bun!
[
/quote]
Cris 25 , pt ca mii se pare o ora destul de tirzie mai ales in cazul in care a doua zi de dimineata vii la analize pt estradiol si la noi la Szegeg din cite stiu nu le indica medicii fetelor atit de tirziu dar la care asa le spune ,,,,e ok.Si eu stiam ca Monalisa le facuse miercuri in jurul orei 14 orocum decalajul mi se parea mare.
atelocin74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monilaza
De cand am inceput tratamentul le-am facut la ora 20:30. O sa va ascult si renunt la concert. Monalisa ,,,daca dr Zadori a zis ca la ora care le faci e bine , atunci e super , asa trebuie sa faci cum i-ti spune medicul care te monitorizeaza ,e bine sa respecti aceeasi ora ,eu nu am intilnit fete care sa le faca la o ora asa de tirzie adica pina in ora 17 le-au cam facut si mai stiam ca tu le-ai facut mai devreme miercuri adica 14 . |
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floryma Monaliza din cate am inteles tu esti in Szeged la Zadori sa inteleg ca el este in concediu si te-a consulatat dr. Maria? Cum te-ai descurcat cu ea? Ai avut translator sau in engleza? Poti a imi dai si detalii legate de cazare, acolo unde stai tu acum? Mercic mult si sa auzim numai vesti bune. Flory |
Da, d-nul Zadori nu a fost si am inteles ca nu va fi nici maine. La eco am avut noroc ca d-na Gyongyi era pe acolo si mi-a tradus.
Eu nu stau la Szeged, ci vin de la Arad.