FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Goofytza spune:

Buna tuturor.Sunt Goofytza o aspiranta la titlul de mamica si foarte noua pe acest forum. Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii privind FIV la Budapesta.....care dintre voi v-ati confruntat cu asta? Nu stiu daca am postat corect si nici cui sa ma adresez ca sa dezbatem subiectul.Vreau sa stiu exact toti pasii pe care trebuie sa-i urmez pe drumul asta lung si anevoios.Va multumesc din suflet celor ce ma veti ajuta cu sfaturi si va voi povesti pe larg problemele mele.

Mergi la inceput

Buna din nou.Am tot citit ce ati scris fiecare si am vazut ca anaasta(daca nu gresesc)este cea mai la inceput pe acest drum.

@anaasta: poti sa-mi zic te rog cate ceva despre mailul trimis dr Kovacs(ce i-ai scris, ce investigatii a cerut el si cat a durat pana sa te cheme la consultatia initiala?).Sa incep de undeva e mai greu ca dupa aia ma descurc eu Multumesc mult tie si tuturor celor care veti dori sa-mi raspundeti.Orice informatie e mai mult decat bine venita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

farmacia de la clinica e mai scump, eu am patit odta, credetima, la deli e mai ieftin
numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

goofytza, eu am trimis un mail doctorului Kovacs la inceput de august, parca, in care i-am spus tot ce am considerat eu de interes pentru un prim mail. mi-a raspuns in aceeasi zi, mi-a stabilit programarea si mi-a trimis un set de analize necesare pentru FIV cu care sa ma prezint la prima consultatie.

pe mine m-a ajutat foarte mult ce au tot scris fetele aici. stiu ca sunt multe capitole, dar pe prima pagina de la fiecare capitol sunt grupate, de ex., foarte multe informatii de unde poti incepe sa cauti ce te intereseaza, inclusiv cazari, procedura etc.

Mergi la inceput

Multumesc anaasta. Multa bafta in continuare!Merg sa fac sapaturi in informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

goofitza uita-te la pagina 8 din acest capitol si vei vedea cum a detaliat samira intreaga procedura FIV.
Inainte de a ajunge la procedura, tu trebuie sa-i trimiti mail doctorului (gasesti adresa pe prima pagina), in mail ii scri ce analize ai facut, el iti spune ce alte analize mai ai de facut si stabiliti tot prin mail o prima intalnire. La prima intalnire te duci cu analizele dupa tine, primeste alte analize si schema tratamentului pentru fiv. Pentru cazare, preturi pentru consultatii, medicamente si procedura FIV in sine, gasesti totul pe prima pagina.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Goofytza, f bine te-au ghidat fetele- incearca sa citesti prima pagina unde sunt sintetizate informatiile si daca ai timp si din capitolele din urma.

Important e sa incepi sa faci primii pasi- adica primul mail catre clinica- o sa iti raspunda dr Kovacs, si apoi lucrurile se leaga. Noi la interval de 6 saptamani de la primul mail eram la Budapesta la consult, dar asta pt ca asa am cerut noi, eu am vrut ca dr sa fie cel care sa imi faca evaluarea uterului-sonohisterograma, si am programat prima intalnire sa fie in prima parte a CM, cand putea sa imi faca aceasta investigatie.

Anchusa, apropo de schema ta- poti sa imi scrii te rog ce doze de Gonal si Merional ai ? Ca incerc sa imi fac o socoteala la banutzi si-s curioasa cam la cat se ridica schema pt poor responders . Bafta multa si drum bun- ca stiu ca tre sa ajungi zilele astea acolo!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Bun venit aspirantelor la statutul de mamica. Sa va dea D-zeu sa va impliniti visul

Cat despre mine, ce sa va zic! Zadori nu a fost la clinica si mi-a facut eco d-na doctor. Am 4 foliculi pe o parte si 6 pe alta, dar sunt inca mici(dupa 4 zile de tratament). Nici nu i-a masurat. Estradiolul a iesit 700. A zis sa injumatatesc doza de gonapeptyl(o injectie la 2 zile), iar gonalul ramane la 112,50. Si vineri din nou la control.
M-am mirat ca la 10:30 am terminat deja si cu eco. A mers repede. Iar vineri imi face doar eco. Sa speram ca va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monilaza

Bun venit aspirantelor la statutul de mamica. Sa va dea D-zeu sa va impliniti visul

Cat despre mine, ce sa va zic! Zadori nu a fost la clinica si mi-a facut eco d-na doctor. Am 4 foliculi pe o parte si 6 pe alta, dar sunt inca mici(dupa 4 zile de tratament). Nici nu i-a masurat. Estradiolul a iesit 700. A zis sa injumatatesc doza de gonapeptyl(o injectie la 2 zile), iar gonalul ramane la 112,50. Si vineri din nou la control.
M-am mirat ca la 10:30 am terminat deja si cu eco. A mers repede. Iar vineri imi face doar eco. Sa speram ca va fi mai bine.

Nu te stresa, ai sa vezi ca va fi bine, important e sa fie de calitate embrionii. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Sper din tot sufletul sa fie bine. Tu cum te simti?

Vreau sa va intreb daca conteaza foarte mult sa se respecte ora injectiilor. Eu le fac pe la 20:30, dar maine m-as relaxa la un concert cu ocazia zilelor orasului. Concertul este la 19 asa ca ar trebui sa le fac pe la 18:30. Cu 2 ore mai devreme. E vreo problema oare?

Mergi la inceput