FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 11
Cris_25 spune:
Fetelor, iarasi va stresez... Voi cum ati platit la clinica? Cash in forinti sau cu cardul? Dar la pensiune?
soroc80 spune:
Buna.
Va citesc de mult timp dar abia acum cand am inceput procedurile pentru FIV in Ungaria m-am hotarat sa va si scriu.La inceputul lui septembrie suntem programati pentru o prima consultatie la dr. Zadori si in octombrie pentru fertilizare.Informatiile voastre mi-au fost de mare ajutor tinand cont ca ne interesam despre procedura de relativ putin timp. Subscriu la intrebarea cu moneda in care se fac platile deoarece suntem si noi interesati.
loretta76 spune:
Multumesc tuturora pt incurajari, va dau detalii dupa pranz despre evolutia bebeilor mei.
La clinica se poate plati atat cash(in forinti) cat si cu cardul...noi am platit cu cardul, mi s-a parut mai accesibil.
Am o intrebare pt fetele care fac Clexane, aseara am facut prima injectie si doare al naibii de rau. Puteti sa-mi spuneti voi cum ati procedat, exista vreo "chestie" ca sa nu doara asa de rau? Ma durea si spatele si pana jos pe picior dupa injectie, injectiile pt stimulare sunt floare la ureche fata de astea. Va multumesc si va
soroc80 spune:
Loretta, sa inteleg ca si procedura de fertilizare se plateste tot in forinti, nu in euro nu?
Bafta multa cu bebeii.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soroc80 Loretta, sa inteleg ca si procedura de fertilizare se plateste tot in forinti, nu in euro nu? Bafta multa cu bebeii. |
Da, eu asa stiu ca nu se poate plati in euro. Oricum cand platesti iti emite si factura care este in forinti.
samira33 spune:
loretta,daca te-a durut Clexanele inseamna ca ai intept vreun vas de sange.
daca injectia este corect facuta este la fel de simpla ca stimularea.
la clinica-la Budapesta, eu am platit mereu numai in euro numerar,asa voi plati si acum.
la pensiune la fel.
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cybele spune:
Felicitari tanoo pentru baietel!!! sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va umple vietile de bucurii!
Fetelor, eu am inceput investigatiile pt FIV2. Intre timp am primit si analiza genetica si s-a facut lumina in privinta opririi din evolutie a sarcinii mele: a fost vorba de o anomalie cromosomiala, trisomia 7, cariotipul nu a iesit normal , era 47XX, +7. Din explicatiile pe care le am pe foaia de la Cytogenomic cu analiza rezulta ca e o anomalie de novo-nemostenita de la parinti- incompatibila cu viata. Faptul ca avem o explicatie ne ajuta sa mergem mai departe, undeva in sufletul meu am certitudinea ca cineva acolo sus ne iubeste si ca vom reusi sa avem un copil sanatos cat mai repede.
Am facut analizele hormonale recomandate de PK si acum cu cariotipul mai astept vreo 2 saptamani , ca sunt in tratament cu antibiotic si nu au vrut sa imi recolteze, ca cica influenteaza proba.
Sunt in dubii legat de PGD, inca nu stiu daca sa optam pentru chestia asta sau nu. De par example, anomalia asta -trisomia 7 nu ar fi fost detectabila la PGD. De asemenea , am inteles ca din cauza ca PGD-ul se face pe o singura celula exista posibilitatea sa se recolteze o celula normala, dar embrionul respectiv sa aiba alte celule anormale. Sunt in research deocamdata, nu stiu ce o sa facem legat de asta deocamdata...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
aristica spune:
adc ce creste in burta ta? un cuc sau o dodoasca?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 la clinica-la Budapesta, eu am platit mereu numai in euro numerar,asa voi plati si acum. la pensiune la fel. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Am citit bine? Ai zis EURO? Nu stiu de ce tineam minte ceva discutie pe forum in care se spunea ca doar forinti se accepta cash la clinica. Eu banii ii am in euro ... si acum eram in dilema daca sa-i schimb in forinti sau sa-i schimb in lei si-i pun pe card... Dar daca se accepta euro ... e perfect! Puuuup