FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
cris,am scris foarte bine-EURO, ca doar stiu in ce moneda am platit de fiecare data.
factura era facuta in forinti si banii i-am dat direct lui PK.
accepta si varianta asta.
ii scrii in mail ca vrei sa platesti,sau ii spui la prima monitorizare ca preferi sa faci plata in euro si o sa fie ok.
discutia pe forum era cea cu forintii numerar versus card...ca ei prefera plata cu numerar ca nu mai platesc comisioane la banca...insa daca vrei sa platesti cu card..accepta si asa...numerar le e mai convenabil lor.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
adc spune:
aristico, cica e cuc, eu inca nu stiu ce sa cred, am abia 15 saptamani, data trecuta la 20 mi-a zis ca "parca" e fetita, nu era sigur... vorbesc de acelasi medic, dar poate s-a mai specializat el intre timp, ecograful e cu siguranta mai performant, au trecut totusi 6 ani. Eu n-am preferinte, eram sigura ca va fi fetita , in schimb tot ce e parte masculina in familie e in extaz in caz ca e baiat.
samira, ai email
Multa bafta fetelor, sa auzim in curand de reusite.
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soroc80 Tu cu cine faci fertilizarea loretta ca n-am retinut? |
Eu fac fiv la Szeged cu Zadori si sambata voi avea ET. Doamne ajuta pana la capat!
soroc80 spune:
Multa bafta lorreta. Sa fie cu noroc si sa te intorci.Sa ne tii la curent.Cati embrioni iti transfera?
cybele spune:
Taman ce am primit rezultatul la AMH: 0.39. Mi-a picat cerul in cap si optimismul meu a scazut drastic, sub nivelul marii. I-am scris si lui PK...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
aristica spune:
cybele si acum eu iti pot spune sa te uiti la adc si la adipapazi. Ambele sunt cu AMH cam ca al tau. Prima are o fetita superba, lunga de cred ca va deveni "fotomodela" pe la 17 primaveri, spre disperarea lui tac-su', iar cea de-a doua are gemeni: fetita si baietel, "doua esente tari". Deci scoate capul din marea Neagra si priveste cu incredere spre viitoarea ta viata de mamica
loreta doi pumni stransi pentru et de sambata
adc pai e cam greu sa nu se vada cucul, ca daca pruncul sta cracanat, doar nu i-o atarna cel de-al 21-unulea degetel printre picioare. Acum, deh, asta e, tre' sa se mai bucure si partile masculine din familie, nu? Dar cum te mai simti? Ai luat in greutate?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
cybele spune:
aristica, multumesc de incurajari; ai dreptate, si eu stiu de adi si de adc, ca au avut si ele aceeasi pb cu AMH-ul; mergem inainte, acum e faza de soc dar stiu ca am sa o depasesc.
oricum mi se pare o aiureala totala cu AMH-ul asta, un "joc al numerelor" , pe mine m-a luat total pe nepregatite, in sensul ca ma asteptam sa nu fie grozav AMH-ul , pt ca nu am produs prea multe oua la prima stimulare, dar nici la fertilitate f joasa nu credeam ca sunt , in conditiile in care ovulez luna de luna, CM regulat si alte cele. Of!
adc, cand ai putin timp imi scrii si mie schema ta ? stiu ca ai avut suprefact , gonal si merional , ma interesa daca ai luat si AC inainte, ca eu din pacate mai sunt conditionata si cu perioada in care sa ajung la Buda, asa ca ar fi fost OK daca as fi luat ca stiam sigur cand incepeam
pup you all
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
anchusa spune:
cybele .....eu la primul FIV am avut AMH 0.34 si 2 embrioni frumosi dar,din pacate, nu s-au prins.
Acum ,la FIV2 hormonalele bune(FSH 7,7 si LH 10,5) AMH <0,1
Efectul a fost invers decat cel asteptat, m-am linistit brusc,mi-am dat seama ca e ultimul meu FIV(dupa el sigur va fi AMH 0).
Plec la Budapesta in vacanta,mi-am luat si galerie cu mine-niste prieteni -voi fi ghidul lor!
Ca tratament am avut AC:13 zile, din 20 incep suprefact si din 21 merional si gonal.
Acum ce a fi a fi ...eu mai mult nu mai pot face.
anchusa
cybele spune:
anchusa, bafta bafta bafta!!!!!! cand pleci la Buda?
sa va priasca vacanta si sa va intoarceti mai multi
fii optimista si pozitiva si sigur se va prinde bebe!
incetul cu incetul imi revin din soc, pana la urma cu AMH-ul meu mititel am obtinut o sarcina, ca doar in aprilie n-o fi fost cu mult mai mare, nu?
asa ca tre sa ne jucam sansa pana la ultimul ovocit !
MTHFR C667T Heterozigot