Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(66)
Raspunsuri - Pagina 6
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Carmen ce sa amelioreze? Ce a patit printzul??? Eu nu am avut cum s acitesc din urma, ca-s jale cu timpul. |
I s-a schimbat flora intestinala si ii da dureri de burta. si are si un reflux, ii vine inapoi, dar nu da afara, i se duce inapoi pe gat...si ii da arsuri . asta numai noaptea, si e jale. se trezeste deodata urland de ma si sperie interfonul ala. si plange zici ca e om mare, se jeleste asa...mi-e o mila de el de mor. acum sunt pe tratament si asteptam ameliorarea care mi-a promis-o doctorul. ziua nu are absolut nimic. abia astept sa isi revina !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
loutzy pe toata lumea sperie anestezia generala, auzi tot felul de povesti, si numai faptul ca iti e bebelusul inconstient pe masa de operatie...ti se zbarleste pielea. daca e facuta corect, nu ar trebui sa fie probleme...vorba lui zumzu...daca,daca,daca...o gramada de daca.
missmj spune:
La multi ani Sherbi !!!
hai cu tortul ala odata !!
si_monna spune:
buna la toata lumea! v-am descoperit si eu acuma... nu am reusit sa citesc tot ca se fataie asta mica, dar ce probleme mai aveti!!!...
eu sunt o super fericita. se trezeste numai sa manance noaptea. si in rest happy, happy, happy. sper sa fiti si voi ca mine. pupici!
Simona, mamica Dianei (08.02.2011)
florintunde spune:
Sherbi La multi ani!
Lori;superbe poze..vad ca si la voi tu esti fotografa
in rest I'm in butoi
Mayane spune:
si_monna, bine ai venit!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi, mamici si pitici. Sa aveti parte de sanatate, iubire si fericire.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
simona bine ai venit la buburuze !
tunde ce patisi femeie ? iar te-a suparat omul ?
Lorich spune:
[Tunde ce s-a intamplat???
Si mona bine ai venit la buburuzici!! Ce-mi place cum ai scris happy, happy, happy!! Tine-o tot asa!!!
zumzu spune:
ii face pe masca dar tot tb sa ii prinda si o vena cica ,pentru orice "eventualitate". adica dca doamne fereste e ceva si tb sa-i bage medicamentatie etc.
imi e frica de o eroare umana..sau de vreo reactia a lui, sau sa nu imi ia ceva din spital. a zis doctorul ca la o anestezie sunt acelasi riscuri cu "mersul timp de o ora pe o autostrda". ce comparatie...
piscotel2011 spune:
buna fetele!
sa-ncepem cu urarile:
LA MULTI ANI SHERBI!!!!!!!!!!! SA FII SANATOASA SI IUBITA!
LA MULTI ANI SI BEBEILOR DE 2!
vazut poze de Mimo...super tare aia cu hamacul...n-ai treaba cu el:)
Zumzu - suntem alaturi de tine sa iei cea mai buna decizie...iesiti voi si din asta! Trebuie - fruntea sus!
Simona - bine ai venit! Tu faci parte din ciclul: am vazut si mamici fericite, nu ca noi nu am fi, dar tu esti molipsitoare cu happy happy happy:)
noi suntem bine, ne-am intrat in normal asa ca ii dam cu joaca toata ziua, vorbim pe limba bebeliceasca, dormim, papam si murdarim pampersi:)
Tunde - ce patisi maica? Iesi din butoi ca venim dupa tine!
pupici!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)