Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 9
Gabriela77 spune:
Hellou, fetele-cochetele! Ce face Cristina, o fi nascut?
Carpatina, ce delicioasa e Ioana cu replicile ei, la fel de spirituala ca mami a ei
Roxana, ce grozav ca au unde merge copiii, la mare si la munte, Ne-a fost dor de tine
Luiza, astept cu nerabdare poze cu tine si fetele
, concediu de vis sa aveti
Danuta, se vede ca s-a simtit super Miru. Ce mortala e cu nazdravaniile ei, Si noua ne e dor de voi
Paaaaaaaa, va pup
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
carpatina spune:
Mot pe bagaje mai lipseste, zici ca plecam 1 luna nu doar 5 zile ![]()
In avans, La multi ani Mariucilor! 
Sa va gasesc sanatosi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
isabeluta spune:
Neata'
Am cafea....pentru toate!!!
Christina, nastere usoara!!!! Si bebe sanatos si mancacios!
Draga mea Luy, traim intr-o lume moderna...ursuletul de plus e inlocuit de ScoobyDoo si Panda ursu'
.
Aseara baietii mei au iesit cu bici! Taticul a fost super incantat de baiat. A mers singurel! Au ajuns pe la 22 acasa...si abia pe la 23.30 a adormit! Ora neobisnuita pentru el in conditiile in care adoarme pana in ora 21. Eu speram sa se trezeasca mai tarziu, dar de unde...la 6.30 mi-a dat trezirea!
Discutie de barbati
Cu mentiunile: desi are "trusa lui de scule", musai sa contina si cateva "de oameni mari". Printre ele o chestie (cheie) neascutita la capat, dar destul de lunga. Suficient pentru a-mi da mie fiori cand il privesc cum se agita cu ea in mana!
Asa ca...de dimineata in timp ce eu incercam sa deschid ochii in aburul ccafelei el sarea de pe canapea pe parchet cu cheia in cauza in mana! La un moment dat, adormita si ingrozita il atentionez: "Altceva de joaca nu ai gasit decat teava asta!..." "Nu-i tceava! E surlubenita!" Pufaie si alearga la tata-sau..."Nu stie mami! Noi suntem barbati! Asta e surlubenita nu tceava"!
Apropo, in timp ce scriu el mestereste la biciclete....
PS Se pare ca ieri a fost ziua rasfaturilor! Eu am fost la cosmetica. M-am rasfatat vreo 4 ore...![]()
Gabriela77 spune:
Neata, fetele! Plecam si noi la Deva! Sa fiti cuminti, da?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
isabeluta spune:
Am trimis pe mailul comun cateva poze cu mesterul biciclist!
Cam astia suntem noi aproape de 4 ani!

aeperju spune:
Bunaaaa!
Doua vorbe despre noi: Andrei e bine, joaca joca si iar joaca cat e ziua de lunga, Maria e simpatica foc (stam in fundulet mai nou). Deci suntem bine. La Piatra, seara e deja racoare bine de tot, se ca duce vara de la noi.
Va dorim numai bine tuturor!
Pupici!
Yaia spune:
'Neata si de la noi!
Nemtenilor, si la noi a venit toamna! Bine ca sunteti bine, sanatosi!
Sa aveti o saptamana buna, doamnelor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
La multi ani, Emma! Toti fericiti si presarati cu poznele piticilor tai!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bernix spune:
Buna dimineata, fete dragi, si la multi ani tuturor Mariilor si Marinilor!
Am absentat nepermis de mult de pe forum si mi-e greu sa nominalizez acum copiii si mamicile sarbatorite asa ca ii urez pe toti, in grup.
Fara a incerca sa ma scuz pt absenta, va spun pe scurt ca lucrurile nu sunt tocmai roz la noi: am tot umblat cu tata pe la doctori dupa ce si-a descoperit intamplator o boala incurabila.
In ciuda alergaturii si a tristetii am reusit sa ne tinem de programul pe care-l stabilisem pentru vara asta: doua saptamani la mare in Bulgaria, iar acum suntem in luna programata la Breaza. Sunt adica Bobo si Ana, ca io nu mai am conced si vin doar in week-end.
Sabinelu, ne primesti la o cafea week-end-ul viitor?
Rox, iar te ratez! Mey, si-mi facusem planul sa ne destrabalam impreuna o seara macar la shopping! In fine, asta e, sa profitati la maxim de iesirea in 2!
Ema, Teodora, slippers, poate ma insotiti voi intr-una dintre serile saptamanii care incepe azi cu o binemeritata zi libera! Ce ziceti?
bernix spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, printre ei numarandu-ma si eu! Am tras vara asta o raceala complicata, tratata cu antibiotic, cum n-am mai incercat de multa vreme. Am impartit cu Ana niste virusi cadorisiti de un baietel rus in ultimele zile de concediu. La ea a trecut totul usor, doar cu niste muci, dar eu am tras-o bine de tot in ultimele 2 saptamani.