Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara mamici!

Parca e mai animat forumul acum. Bine ati revenit din concediu Roxana, Moldoveanca si Danuta.

Cristina, nastere usoara!

La noi, Antonia si Filip sunt raciti, Antonia cu febra, Filip cu tuse, am fost azi la medic cu ei, deocamdata pare viral, sper sa le treaca cat mai repede. Ca tot am fost prin centru azi cu ei, am mai vizitat si o prietena la servici si am ajuns si in parcurile Gradina Icoanei si Ioanid(ma plimbam cu sotul acum 10 ani prin ele). Dar am fost cam dezamagita, mult praf si caldura mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mandarinuta sanatate multa copiilor. Cum facem cu colacelul? Cind plecati la mare. Iti trimit pe PM numarul meu.

Gabriela am avut o zi grea cu David. Apoi s-a facut ora 15 si nu stiam daca sa sun.

Danuta, am vazut dulceata la mare. Sa va fie de bine vacanta!

Carpatina foarte frumoasa reactia Ioanei la Mickey!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Mandarinutza,multa sanatate copiilor!

Erina,multumim,esti de fel o draguta...pupici si Dariei si lui David

Miru ieri mi-a umplut covorul cu pudra de talc,iar azi a umblat la niste crema lichida de pantofi si a murdarit niste plushuri,a zis buna-sau ca nu mai sta cu ea,ca e prea obraznicuta...si daca o intrebi de ce a facut shotiile,are asa o privire nevinovata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna dimineata,
Ploaia asta ne-a tintuit in casa...a devenit "dramatic" pentru noi...Vladutz nu are stare deloc. E atat de fericit ca ne vede pe amandoi tot timpul...incat nu pot spune ca se bucura de camera lui (asta ca sa raspund intrebarilor. ) Isi cara jucariile in orice alta camera, vrea sa doarma numai cu noi! E de-a dreptul haios seara tarziu cand credem ca a adormit, iar el apare cu o jucarie in brate pregatit sa ne invadeze!
Adevarul e ca se plictiseste! Si oricat i-am ocupa noi timpul, ii lipsesc colegii de la gradi!

Cam atat despre noi...

PS Noi facem vaccinul pe 25! E foarte bine. S-a refacutt complet dupa operatie, a inceput sa manance bine. A slabit in ultimelle luni. dar oricum e ok are 16,5 kg si 104 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata doamnelor, gata de cafea?

Sa aveti o zi plina de zambete!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim pt cafea, duamna Trandafirescu
Sunt deja la a doua, am ajuns si la coafor ( tuns + vopsit dupa 5 ani ), ieri s-a tuns 3 sferturi din familie, azi sosise si randul meu . Are Iri o freza ... executata de mana mea - e tare haioasa
Incep si eu sa fac bagaje - maine pe vremea asta vom fi la munte

Mandarintutza, sanatate multa copiilor, of, de unde s-au imbolnavit ?
Danuta, ma bucur ca v-a placut la mare, nu am apucat sa vad poze, deschid acusica mailul comun. Sper ca am inteles bine si le gasesc acolo.
isabeluta, ce dulce e Vlad... Mi-l si inchipui venind la voi in dormitor, carand un urs de plus dupa el .
carpatina, sa aveti un weekend grozav !

Oare ce face Carlotta ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Multumim pt cafea, duamna Trandafirescu
Sunt deja la a doua, am ajuns si la coafor ( tuns + vopsit dupa 5 ani ), ieri s-a tuns 3 sferturi din familie, azi sosise si randul meu . Are Iri o freza ... executata de mana mea - e tare haioasa
Incep si eu sa fac bagaje - maine pe vremea asta vom fi la munte

Mandarintutza, sanatate multa copiilor, of, de unde s-au imbolnavit ?
Danuta, ma bucur ca v-a placut la mare, nu am apucat sa vad poze, deschid acusica mailul comun. Sper ca am inteles bine si le gasesc acolo.
isabeluta, ce dulce e Vlad... Mi-l si inchipui venind la voi in dormitor, carand un urs de plus dupa el .
carpatina, sa aveti un weekend grozav !

Oare ce face Carlotta ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Luy,sa-ti fie de bine..vrem poze cu noul look
Pozele noastre sunt aici
http://travel.webshots.com/album/580637558yoosFa si cateva am pus pe FB..
Ce-as fi mers si eu la munte cu voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna si de la noi.

Copiii sunt bine, se pare ca au rtrecut super usor peste aceasta viroza, multumim de urarile de sanatate. Azi am fost numai cu Antonia pana la Sinaia, sa ii luam pe parintii mei de acolo, era un vant si frig, doua pulovere am pus pe mine, dar cand am plecat pe la 3 incepuse sa se incalzeasca, iesise soarele.

Distractie placuta mamici si papanasi la munte!

Mamicile din Bucuresti, este targ de Sf Maria in Parcul National, daca va intereseaza, de azi pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc mult fetelor de urari! Nu sunt nerabdatoare...stiu ca va veni cand e timpul exact, sa fim sanatosi cu totii, sa trecem cu bine momentele dificile...asta e mai important.

Vacanta placuta tuturor....si sa va fie de bine la cele ce ati venit! Pupici!

Crishtina cu Robert , Nicole & 38+ Carlotta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Ieri ati fost cumintele la scris, cred ca va pregatiti de weekend. Va doresc un weekend minunat, distractie placuta celor care au program mai special sau pleaca! Si evident concediu placut celor care au asemenea perspective minunate. Aici intru si eu saptamana viitoare, cu inca 4 zile de haladuiala, in 2 de data asta. Apoi scoala scrie pe noi.

Mi-e groaza de pregatiri, trebuie sa ii caut hainute - bluze albe complet si fuste/pantaloni bleumarine. Pe 16 are Alex testul de engleza pentru stabilirea claselor. Oricum scoala incepe pe 5 septembrie, ar mai fi ceva timp. Dar revenim la dentisti, exercitii de ochi, hartoage, etc.

In rest piticii sunt bine sanatosi la mare, sper ca si la voi toata lumea e bine si nu sunt bolnaviori. Andrei a avut o entroviroza, dar nimic deosebit. Acum totul este ok, vin acasica duminica sa sarbatorim Sf Maria si apoi directia Bran cu ei. De pe 22 incepem pregatirile de scoala/gradi si incercam sa ne reintram in ritmul de acasa.

Asadar am penultimul weekend liber, ma delectez cu spa si coafor (apropos LUy, sa va fie de bine noile coafuri). Zilele astea am tot umblat prin magazine, sunt reduceri frumusele peste tot si inca sunt lucruri frumoase si orice marimi. Ieri mi-am luat 4 perechi de pantofi noi, de la Motivi si Nine Wesr. La NW au reduceri 70%, sunt pantofi superbi cu 100-130 RON. Azi ma duc sa innoiesc si copiii cu ceva, probabil in weekend se vor goli rafturile.

Cam asta. Daca despre pitici nu zic multe pentru ca nu sunt pe acasa, despre mine ar fi destule ca profit de timp si ies mai mereu. Merg des si la sport, unde ma intalnesc cu Erina. Saptamana asta am fost la zumba in toate WorldClass si mai nou mi -am luat cd ptr wii si exersez si acasa. Cu ocazia asta am vazut la Mariott si TRX-ul de care povesteste Adimercedes - este tare greu, eu n-as rezista la asa ceva, joi palaria pentru efortul si determinarea ei.

Pentru ca nu mai este Erina sa faca dedicatii, ma auto-mandatez azi in locul ei si va dedic o melodie vesela sa intram in ritm de weekend: www.youtube.com/watch?v=FgVJfwaC6dQ" target="_blank"> Notch - Que te pica .

O zi superba si weekend minunat!

Mergi la inceput