Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
nu cred Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Am gasit reteta pentru Rotarix si nu scrie nimic de genul . Ma gandeam la diferentele astea mari de pret, dar asta tine de fiecare farmacie in parte. Si noi pe prima doza am dat 340 ron. Acum mi-a recomandat dna dr farmaciile Bella Dona, se pare ca ar fi mai ieftine.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
strumphitza spune:
Buna dimineata
Sa imi beau si cafeluta cat va salut, numai de atat am timp acum ca am de spalat si intins si pus prin dulapuri si facut un pic de oridine, ca deh...am fost plecati in weekend si acum trebuie sa trag ponoasele, multe haine de spalat, calcat si restu de genu asta
Am citit tot din urma dar vad ca nu mai retin nimic, aseara mi se invartea casa cu mine, avea sa cad intr-un dulap, asa deodata m-a luat, nici un alt semn dinainte... am coborat jos la bucatarie sa iau un biberon din sterilizator si am ametit, dar nu am dat importanta, mi-am vazut de ale mele, apoi urcand inapoi scarile sa ajung la piscoata in camera iar se invarteau toate cele cu mine, noroc ca ma tin de balustrada de fiecare data , avea sa cad dar am fentat-o de data asta... am ajuns in camera, Nick se juca si ii canta fetii cat ma asteptau pe mine sa fac lapticul , nu i-am spus nimic i-am dat lapticul, apoi am dat sa ma ridic sa o pun in sacul de dormit si sa ii dau restul san pana se satura si adoarme, s-a invartit iar casa cu mine si m-am dezechilibrat si avea sa ajung cu capu in sifonier, m-am tinut de pat cu o mana si cealalta am apucat sa o pun in sifonier sa nu cad deci asa de astea... apoi dupa ce a adormit piscoata imi era frica sa ma ridic sa o iau si sa o pun in patut, am asteptat sa vina Nick sus si sa stea de paza cat am luat-o eu si am pus-o in patut, i-am spus ce am patit si de ce il pun paznic, in caz de cad sa ma ridice dupa ce a adormit piscoata la san eu am stat in pat si ma gandeam, oare de la ce sa fie, de mancat mancasem la cina si inca binisor, apa bausem, oboseala era ceva dar nu mai multa decat atunci in primele zile/sapt dupa nastere si atunci nu mi s-a intamplat asa ceva ma durea jumatatea dreapta a capului si era o presiune imensa, numai daca deschideam gura parca ma lua ameteala nu stiu ce-o fi fost, sper ca a trecut ... oricum aseara eram ingrijorata, acum nu prea , dar tot ma gandesc, oare de ce si de la ce o fi fost ?
Piscoata mea doarme, am trezit-o dimineata sa ii dau sa pape, ca am intrat la ea in camera tiptil, dar a scartait un pci usa, am vazut ca numai a intors capul in cealalta parte, am ajuns deasupra patutului si am strigat-o asa ca in soapta , i-am spus buna dimineata si ca e ora de papa si schimbat pampersul si ea nimic, dormea lemn... am strigat-o cu voce mai tare si a inceput a se intinde dar cu ochii inchisi, am aluat-o in brate si am pus-o pe pat si am smotocit-o nitel, pupat si dragalit si a deschis ochisorii si mi-a zambit i-am schimbat pampersul, i-am dat sa suga si a adormit la loc si doarme si acum e obosita saracuta ca noi sambata si duminica am tot carat-o in masina multe ore si cand am ajuns acolo de la unu la atu in brate si nu prea a apucat sa doarme pe zi , deci are de recuperat
Ma duc sa imi termin cafeluta si sa ma apuc de treburi dupa cum spuneam, mai trec eu mai tarziu pe aici sa vedem ce mai spuneti
O zi buna si frumoasa
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
'neata Strumph, vezi ca de la dieta aiurea tinuta poti avea asa ameteli. ar tu de ce nu lasi piscoata sa se trezeasca singura si o trezesti tu sa-i dai sa pape? Nu e bine sa trezesti copii din somn, ca atunci cresc si se dezvolta, se fac toate :legaturile" in cap'sorul lor. Eu nu am trezit copii, m-am adaptat dupa programul lor...pardon..am trezit copiii cand am plecat la drum mai lung, asa pana la mare
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
neata fetele
sunt cam obo dupa week-end-ul asta, din cauza sotului nu din cauza bebelinei am avut o mica eccapada.....
vad ca va laudati cu 'mama' si 'tata' zis de pui. sa ne laudam si noi: Anastasia zice maa-maa-maa-maa , sau baa-baa-baa sau vaa-vaa.... tata inca nu am auzit-o, chiar radeam de sot, zic uite ca tata nu vrea sa zica, na de rostogolit nu s-a mai rostogolit, in schimb a inceput sa se tarasca prin pat.
mandreeac ma bucur ca este bine Rares si ca ati petrecut bine la munte. gata, ai inceput cu papica? deci tu ai inceput cu legumele apoi ii dai fructe.
ce grasulin este Rares
pisuc chiar nu trebuie sa-ti faci griji cu dormitul pe burtica. Anastasia numai asa doarme acum. eu o pun pe spate ea se intoarce imediat si daca nu iemdiat, in somn. asa o las, cum ii place ei. si cand ma gandesc ca la inceput nici nu statea deloc pe burtica....
madutza week-end-ul asta n-am mai fost la gratar. a fost vreme de facut bebei
iti este dor de toamna?? mie nuuu, la noi nu a fost asa mult timp caldura mare, inca vreau vara si cald si soare.
yvy lasa ca are timp de intoarceri si rostogoliri. uite, unii bebei sunt mai precoce altii fac unele chestii mai tarziu...
cami ma bucur ca Antonia este mai bine. iar ai ramas singura cu toate treburile? era bine cu mama.....
strumphitza poate ai avut vreo cadere de tensiune, de calciu, de glicemie...oboseala acumulata... poate stiu fetele. eu as zice sa mai renunti si la cafea ca mananca tot calciul si vitaminele din organism. nu prea este sanatoasa sa stii. este mai mult un tabiet, nu este ceva bun.
acum sa nu va luati de mine cele care beti cafea, dar asta este adevarul. mai ales cafeaua bauta pe stomacul gol.
ssabrya am vazut poze cu doua printesici frumoase. ce dulci sunt amandoua.
toate mamicile si bebeii dulci.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
persi te asteptam mai des ca ai cam chiulit
Raducu scump si grasulin
madutza l-am vazut pe Cristi. ce scumpete mica, ce mocuta avea el ce-a crescut acum, ce-a trecut timpul.....
Catalina mi se pare mai bucalata ca el, nu?
roxy_s spune:
bb_yasmi ce mancacios este Lucas. sper sa fie si Anastasia tot asa
chiar , fetelor, trebuie sa luam si noi scaun de masa. sa vedem si noi de care sa luam.
miki1979 spune:
buna dimineata
mandreac, multa sanatate puiutului am vazut ca ai inceputd diversificarea, ceea ce inseamna ca-i dai mai rar titi..si totusi nu-i ajunge ? ma gandeam ca daca mai raresti mesele si cu ceva solid, laptic va fi mai mult..cel putin la inceput, pana se adfapteaza din nou productia la cerere
legumele unele si eu le tin p[utin mai mult..cu branzica, se face din tablete de Ca lactic cu lapte de vaca..
roxy_s spune:
miki tu inca n-ai inceput sa-i dai diversificat , nu? ca nu mai stiu
chiar, din laptele de san se poate face branzica? am la congelator si ma gandeam ca daca se poate fac, daca nu, o sa i-l dau cu cereale, cu branza, in pireuri... sa nu-i dau din comert.
Donna_Ly spune:
Buna, intru si eu sa va mai zic noutatile.
Dupa ce mai bine de 3 luni am stat asa, sub un clopot de sticla (casa-parc, alte vizite in afara de bunici - f. rar) de vreo 3 saptamani am inceput "viata sociala": botezul, inca o petrecere, vizita lunga la bunicul la tara, mini-concediu la munte, vizite.
Catalina s-a simtit excelent, nu a plans, a stat cu toata lumea (mai mult in brate, si acum eu trebuie sa fac fata invatului ), a zambit celor care ii erau simpatici.
Singura parte neplacuta este ca a trebuit de vreo doua ori sa ii sau lp (nu mai aveam lapte muls, si imi e aproape imposibil sa ii dau sa suga in public. Nu ca as fi vreo rusinoasa, dar ea ia sanul doar intinsa confortabil pe pat si eu langa ea, si daca nu exista nici un stimul in apropiere - zgomot, miscare).
Rasuciri nu facem nici noi (doar de vreo trei ori de pe burta pe spate), dar se apuca de tot ce prinde (carucior, jucarii, degetele mele)sa se ridice in fundulet. Nu o las, ca are doar 4 luni si o saptamana, dar cateva secunde tot trebuie, ca altfel ma stiu toti vecinii.
Zambim, radem cu zgomot la pupaceli sau sunete caraghioase.
Saptamana asta avem rapelul Infanrix+Prevenar si mi-e un pic teama (dupa prima doza a facut putina febra, dar mai ales a fost extrem de irascibila).
Voiam sa va intreb ceva: noi avem masa de noapte ("mese", de fapt, vreo 2-3). Credeti ca asta o afecteaza in vreun fel? O verisoara, mama a doi copilasi, imi spune ca stie de la pediatrul ei ca repausul digestiv e obligatoriu, ca ii obosesc altfel ficatul etc. Eu citisem ca masa de noapte e foarte indicata pentru pastrarea productiei de lapte (la capitolul asta nu stau prea bine...), asa ca i-am incurajat acest obicei si i-am dat sa suga de cate ori se trezea noaptea. Ea creste binisor, are 7 kg si jumatate, dar nu as vrea sa ii fac rau in vreun fel... Voi ce stiti?
ioanna16 spune:
buna ziua fetele,
am intrat si eu sa vad ce faceti
eu sunt intr-o smotruiala grava, cred ca nu am mai facut asa curatenie dinainte sa nasc...
roxy - multumim frumos de urari!
- felicitari pentru primele cuvinte rostite de anastasia
cami - sanantate multa antoniei si sper ca petra sa nu ia si ea raceala
madutza - super ca ati fost singurei
somleac - bine ai revenit
persi - la multi ani cu intarziere pentru bebe raducu
yasmi - felicitari pentru bilantul frumos de 5 luni si jumatate
ssabrya - felicitari pentru primul "mama"
mandreeac - imi pare tare rau ca ati avut probleme. bine ca sunteti ok acum
alexina - multumim de cafea
strumphi - ai grija de tine, cu ametelile astea nu-i de joaca
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.