Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
se vede ca nu am facut nika azi, numa` mentosane am frecat-o bine !!
menta
...nu va ganditi la prostii acuma ca barbatu-i la munci
piscoata doarme de la ora 9 si e trecut de ora 12, are deja 3 ore si 20 min pai cum s anu ii creasca falcile ???
a supt prin somn la ora 10 jumate ca eu uitasem sa o si trezesc, frecam menta pe net si cand ma uit la ceas 10 jumate
noroc ca incepuse sa imi curga sanul din care nu a supt dimineata si mi-am adus aminte ca e ora de papa a piscoatei si m-am asezat langa ea, i-am bagat tzata in gura , a supt prin somn si inca doarme
ma duc sa ii calc rochita si palariuta sa iesim dupa ce s-o trezi , nu pot sa ratez eu asa eveniment, rochita si palariuta
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 am pus si eu cateva pozici cu gogoshica din week-end mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
vai ce obraji areeeeeee
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
da, ai dreptate madutza... are niste falcute numai bune de papat...
zic si eu...cra-cra
strumph fugi si pregateste hainutele pentru piscotica ca acusica trage de tine sa o scoti la plimbarica
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
da, da, sa dea bataie ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
woww ink o mamica curajoasa!!!
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
scrish spune:
mie imi e teama ca daca astept prea mult pentru bebe2 nu il mai fac si vreau neaparat 2 copii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
am doua doua buburuze frumoase foc!! rebeca si sophia...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viss/viss.jpg)
viss spune:
-buna fetelor.acum dorm bebicii mei..dupa parc de la 8 la 13,si biberon la 14, au cazut la datorie.asa ca, fiecare in patutul lui..sunt sefa peste patul mare..am mancat o rosie, 1 castravete, 2 felii salam si 1 branza, dar tot cam mi-e foame.
-roxy tu ma intrebai- am 52 kg, sau atat aveam acum 2 luni,acum nu m-am mai cantarit- n-am cantar acasa, treb sa merg in vizita la cineva cu obiect de-asta in dotare
-madutza- pisuc- da, si eu in sapt 15-21 sunt plecata , e sotul in concediu, macar 3 zile la venus si 2 la munte..deci dupa 22 august sunt libera..pisuc- condoleante ptr prietena ta. multe nenorociri pe lumea asta, acum parca nu-mi mai vine sa ma intorc la leucemiile mele, sunt cam deprimante..cand vad zambetele copiilor mei, parca tristetea de acolo, simt ca ma va intrista mai mult decat inainte.sau ma va face si mai protectiva si posesiva cu ei
-deea- si eu am asteptat sa scrii mai des, mi-era dor de tinedin ce stiu eu treb sa bagi intai sucul unui fruct, ptr toleranta, si apoi pulpa.noi azi bagam dupa mar si morcov,separat si cuplat
,piersicuta
v-am zis ca ieri am papat 75 ml amestec mar si morcov, cu lingurita fiecare?suntem baieti mari
-in unele zile am dat 1 lg-ta unuia, altuia, 2 la Sonia care cere mai mult, 1 lu' Sergiu.am un bol cu 2 despartituri , deci fiecare isi mananca portia, nu luam din portia celuilaltieri am vazut ca Sergiu dadea din maini, nu avea el rabdare de sucul meu, am dat un pic Soniei, apoi am dat tot sucul lui Sergiu, si am reluat la Sonia, intre timp Sonia a stat cumintica in scoica ei,mai primea si ea din cand in cand cate 1 lg-ta sa nu uite ca e la masa..ce-i la noi, ca la nebuni- babetele murdare, dat din picioruse, bolul pus pe un scaun pliant de ala mic intre cele 2 scoci, eu la mijloc, incercand sa le anticipez miscarile sa nu-mi dea peste lingurita
distractie mare
dar am mancat tot, exceptand cei 5-10ml dati pe babetica si pe tricou, care sunt inevitabili
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
woww ink o mamica curajoasa!!! ![]() ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
aaa, nuuuu, la diferenta de 5 ani, slabe sanse ca cei mici sa se joace impreuna. Cum e Cristi de 2 ani si 8 luni, sa fi avut o surioara de 7-8 ani nu cred ca s-ar fi jucat impreuna. Ea ar fi fost cu scoala, papusi etc.
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
viss - dupa 22 nu mai pot eu, plecam la mare si apoi la inceput de sept suntem nasi, apoi mais tam cu finii ca eu n u stau mult in tara, lucreaza in afara si tb sa plece...si probabil ca ii vom vedea max 1 data pe an. Poate dupa 15 sept ne mai linistim
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Ce chestie mai fetelor, sa stam in acelasi oras si sa nu reusim sa ne vedem si noi mai des..
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze