Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
ioanna16 spune:
neata fetele
am venit si eu la cafeluta
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
la multi ani Albert de Ilinca77 , Andra Ioana de miki1979, Eduard Andrei de Ally, Sophia Nicole de Strumphitza, Petru Constantin de pisucmic
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
roxy_s spune:
sa urez si eu bebeilor dulci
La multi ani! Albert de Ilinca77 , Andra Ioana de miki1979, Eduard Andrei de Ally, Sophia Nicole de Strumphitza, Petru Constantin de pisucmic sa cresteti mari si sanatosi
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
yvyana spune:
Buna dimneata si de la noi!
La multi ani! Andra Ioana de miki1979, Eduard Andrei de Ally, Sophia Nicole de Strumphitza, Petru Constantin de pisucmic
.
strumphitza spune:
Buna dimineata si-o cafea
Eu acum mi-am facut un espresso si il savurez, mai vrea cineva ? sa stiu sa ma duc sa mai fac mai multe
Cred ca ar trebui sa scot sampania de la rece sa va servesc cate un paharel, nu mult ca va imbatati si sa nu faceti urat piscoata mea face 4 luni a crescut fata mamii, ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul cateodata parca as vrea sa tin timpul in loc , sa stea asa mica si scumpa , sa o smotocesc eu mereu, sa ii pup falcutele, sa ii pap nasucul si sa ma prinda cu manutele ei de tricou, sau de par e asa de frumos ca nu stiu mai tarziu daca o sa mai vrea sau o sa mai stea la smotocit ca acum pe zi ce trece parca mi-e mai draga, nu stiu unde incape atata iubire parca nu-mi ajung pupicii si stansul in brate, nu stiu , parca as vrea sa se mai inventeze ceva in afara de toate celelalte moduri de a-mi arata iubirea fata de ea cateodata ma gandesc ca nu stiu ce as face daca i s-ar intampla ceva, adica mai mereu ma gandesc, zi de zi, dar incerc sa imi alung gandurile negre si sa o iubesc si sa o smotocesc si mai mult
Hai ca m-a apucat melancolia de dimineata, dar cand ma gandesc la primele clipe, la primul alaptat cand mi-a pus-o pe piept , ea goala numai cu pampersu ala mic pe ea si ea micuta si fragila, ma cauta cu ochisorii si nasucul, statea asa frumos pe pieptul meu si imi simtea bataile inimii apoi cum a luat ea sfarcul sa il suga ce frumos... hai ca ma opresc ca plang acusi
Ia sa imi beau eu cafeluat si sa citesc din urma ca ieri am fost tareeee ocupata si nu am mai apucat sa intru pe laptop, am slabit 3 kile numa` urcand si coborand scarile ca a fost cald tare ieri, cald pentru UK , adica vreo 28-29 grade si inaduseala, asa ca pe insula, unde e umezeala multa si cand e cald nu ai aer sa respiri... acum ploua un pic dar cred ca iar va fi o zi super calduroasa ca deja se curata cerul de nori si iese soarele
Revin mai tarziu dup ace citesc tot din urma
O zi buna si cu soare va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
pisucmic spune:
Dragele mele
multumesc pentru urarile atat de matinale, si multi multi ani minunati si pentru Sophie, Edutu si Andra!
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 luni de cand minunea noastra care ne umple sufletele si ne-a schimbat viata tuturor! Pur si simplu nu-mi mai amintesc viata fara Petru, si nimic nu mi se pare mai frumos pe lume decat puiul meu. Tot ce facem acum il are pe el in centru, toate deciziile vietii se leaga de puiul asta de om, care atunci cand ma vede rade fericit, care gangureste cu tati, care se lipeste de mine si nu mai are nicio suparare, care a intinerit-o pe bunica cu cel putin 10 ani! E o iubire care nu poate fi descrisa in cuvinte, si pe care nu ti-o poti imagina cu adevarat pana nu o traiesti!
Si profit sa va mai multumesc o data tuturor pentru anul petrecut deja impreuna, sunteti o minunatie!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
strumphitza spune:
Ufff adormita mai sunt, am uitat sa urez si eu La multi ani puilor ce se serbeaza azi imi mai trebuie un espresso cred
La multi ani fericiti si sanatosi dragi pui , Andra de miki, Edy de Ally si Petru Constantin de pisuc sa cresteti mari si sa fiti alaturi de familiile voastre minunate
Eu pe aici dar ocupata cu cititul ep forum si holbatu pe net dupa rochie de mireasa deci mai trec eu pe aici acusika
_
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!
Multumim mult pt urari mamici dragi! Sa na traiasca minunile si sa fim cu totii sanatosi si fericiti.La multe lunite spun si eu pt Petru ,Sophia si Andra .
Pt fiecare!!!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
strumphitza spune:
Tot eu ca am promis ca revin cu raspunsurile pentru ieri si sa va multumesc de urari si va astept la un paharel de sampanie ca v-ams pus ca nu va dau mult sa nu va imabatati
Yasmi ce baiat mare ai, sa iti traiasca, tare precoce ...acusi te aud ca merge , nu m-ar mira deloc
Maduta, o trezesc pentru ca ii dau sa pape, cam la program, ca i-am facut o rutina, din 3 in 3 ore suge oricum ea nu dormea adanc sa spun ca o trezsec din somnul cel bun cand creste, ea se foia si de obicei e treaza cand ma duc la ea dar ieri inca mai visa la Zeddy a ei stiu ca nu e bine sa ii trezesti cand dorm ca atunci cresc, dar rutina e rutina, si acum de cand cu asta stiu cam cand ii e somn, cand doarme, si cat, stie ca e ora de papa si vrea tziti, cand e ora de nani ...asteapta frumos sa o pun in sacul de dormit ...deci i-a facut bine rutina, ca doarme toata noaptea , de la 10seara la 7 dim ca doar stii ca inainte de asta ma plangeam mereu ca nu dorm, ca suge de nu stiu cate ori noaptea, acum e ea singurica in patut la ea si mami se poate odihni mai mult si mai bine
Miki, nu cred ca de la dieta mi se trage pentru ca sincer mananc de toate umai am redus portiile, plus am taiat de tot de pe lista snacksurile de le aveam inainte intre mese, adica rontaiam tot ce prindeam mereu, biscuiti, prajiturele si alte nebunii.... astea oricum nu aveau nici un aport calitativ, numai cantitativ , in rest eu mananc ok, salate multe, iaurt, fructe , carne pe gratar... de astea, am renuntat la paine si dulce si rontaieli, si se vede la cantar destul de bine, 2,5 kile intr-o sapt daca as da asa jos pana in sept m-as face fotomodeala dar nu ma visez si nici nu vreau ca mi se afunda ochii in cap si se vad venele pe gat si ma fac si mai urata decat sunt am fost eu slaba prin anul 3 de facultate de cand m-am dus acasa ai mei aveau sa puna batzul pe mine ca cica sa pun mana sa mananc , ce-mi trebuie mie dieta, nu vad ce m-am tras la fata si m-am uratit ? nu-mi sta bine slaba, asa cu forme imi sta cel mai bine
Ioana, mi-ai tinut locul la povesti in weekend, bine ai facut ca eu m-am distrat adica mai deloc, niste peripetii de numa in weekend, de imi venea sa ii spun lui nick sa mergem naibii inapoi la noi acasa daca m-as apuca sa povestesc mi-ar lua o zi intreaga si as scrie un capitol intreg, dar mai bine sa nu ma mai gandesc ca iar mi se ridica pe minbe parul de nervi ce mi-am facut am spus, asta e prima si ultima data cand intru in casa alora ca mi-a ajuns... un jeg de il luai cu lopata, nu stiam unde sa ma asez pe canapea ca putea ingrozitor in casa aia si par de matza peste tot si cica trebuai sa dormim in casa aia, bleahhh... ne-am luat camera la hotel pana la urma ca eu in casa aia nu inchideam un ochi daca dormeam acolo am dat o caruta de bani ca hotelurile in zona erau full ca e sezon de vacanta si era fully booked si iaca asa am dat 150 lire pe o camera la hotel pentru ca am rezervat-o cu cateva ore inainte dar zau ca nu as fi dormit in casa aia, nici la baie sa ma duc sa fac un pish imi era scarba, nu stiu frate cum traiesc unii asa in jeg si cu matzele peste tot le lasa sa umble peste tot si par si mizerie si bleahh ...
Andreea imi pare rau de pataniile cu Rarea, sper ca e bine acum si nu o s amai aveti probleme prea curand sa mai treci pe aici ac supararea nu e buna
Alexina, tot cu plapuma? hai ca nu o fi asa frig , deja ma gandesc cu groaza cum o sa fac eu in sept daca e asa frig acum in august scarile le-ai mai urcat? a ajuns tati? cum e ?
Roxy sa stii ca nu bausem cafea duminica deloc ca la hotel acolo am luat micul dejun si englezoiii astia fac o cafea numa buna de aruncat pentru ei o fibuna dar eu-s invatata cu espresso, pe mine ma cumperi numai cu o cafea italiana, lavazza sau Illy sunt pe lista mea de preferinte Am auzit caai avut progra cu barbatu poate ne dai o veste acusi ca eu tot sunt curioasa care dintre noi ramane prima gravi
Donna, ti-am admirat frumusetea in pozica de la avatar da mai multe pozici cu ea nu ne pui pe contul comun sa o admiram mai bine si mai mult?
Catank, vezi ca vin cu batzu pai aia numesti tu pufosenie? cred ca nu m-ai vazut pe mine de aia spui tu asa tare frumosi mai sunteti , in special Ioana, care e o scumpa grasuna si careia ii sta bine asa cu falcute si gusita , i le-as papa non stop Apropo , poti sa mai faci niste placinta cu branza si stafide si sa mananci si pentru mine ca eu nu mai pot si nu mai am voie pana la nunta macar
Yvyana, acum m-am lamurit cum e cu somnul Larisei , sa o pupi pe ochioasa mica si scumpa
Ally ce de patanii cu Edy, pfff...mi-ar sta inima in loc ai grija mare cu pungile ca nu le trebuie mult sa se sufoce cat despre cazaturi sa te incurajez sa iti spu ca asta nu o sa fie ultima, numa prima? si eu astept dar nu cu nerabdare savad cand o cadea si a mea din pat , dar a mea inca nu se rostogoleste ca EDy al tau, e mai lenesa ca e fata
Pisuc, am citit ca ati avut un weekend plin si frumos cu prietenii si un Pteru tare cumintel si sociabil, ma bucur Cat despre viata dinainte de Petru, exact asa simt si eu, nu imi mai aduc aminte , nu ma mai imaginez singura fara familia mea, Nick si Sophia... viata mea s-a schimbat la 360 grade in mai putin de un an astept cu mari emotii luna septembrie cand mergem in ro pentru nunta si botez
Sper ca nu am sarit pe nimeni , daca da sa ma trageti de maneca, eu inca sunt adormita , plus ca mi-a pus parul pe moatze piscoata dimineata ca s-a marait de numa ca era somnoroasa si nu isi gasea locul, acum a adormit in pozitia ei favorita , cu nasu in patura si cu o palmuta peste frunte... off off, grele tare mamaie
Ma duc pana jos sa imi iau cateva cereale cu lapte sa pap, cerealele separat de lapte ca doar asa imi plac mie
_
lalely07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s lalely asa des se trezeste David noaptea? ooo, pai esti obosita si tu... ziua dormi? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy..cateodata apuc sa dorm cu el..cateodata nu!!!
Ma dispera si pe mine trezitul asta dar ce sa fac???Cred ca daca i-as da lapte praf seara sigur s-ar trezi odata sau de 2 ori...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!