Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
Vis, eu zic ca deja ai putea trece sa le dai cu pulpa fructul, cred ca acesta ar fi urmatorul pas...de ce sa le dai doar suculetz??Mi-ar placea sa pot ajunge si eu in tineretului sa ma intalnesc cu voi, dar mi-e aproape imposibil cu toti dupa mine..
Pisuc si voua
Am vazut c-au mai intrat fete si le salut, sa intrati mai des...mi-e si rusine s-o zic ca nici eu n-am excelat in ultima vreme...dar sper sa recuperez.
Aaaa, pupici si Strumpfitzei...ai grija cu regimul, dar totusi sa nu renutzi la el..
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
am venit si noi de afara de la plimbarici. vad ca s-a mai incalzit putin ca era cam racoare. am facut si o ciorbita si vroiam sa fac si o varza calita dar o las pe maine.
La multi ani! si din partea noastra pentru Alexandru de Alina.n, David Alexandru de gimihaela, Miriam de Felicitas , Alexandru de Ina.click ,Sofia de MsBB, Ioana de catank, Simone de cris85
catank sunt foarte frumoase peisajele la Manastire, este un traseu super. si noua ne place sa mergem asa. am fost la multe manastiri. un traseu asemanator cu acesta este cel de la Manastirea Stanisoara. tot asa asezata intr-o vale, multa padure, munti, stanci....foarte frumos. Manastirile oricum sunt foarte frumoase si iti dau asa o stare de liniste. si locurile unde sunt asezate sunt mirifice. bine, sunt si unele mai langa orase dar majoritatea sunt asa ca intr-un refugiu.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Donna_Ly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic [Donna Ly - chestia asta ca masa de noapte oboseste ficatul e cea mai mare aiureala pe care am auzit-o! Poate al mamei, ca nu doarme destul Da-i cand cere, iar daca iti doresti sa doarma toata noaptea cauta pe net despre Sleep training (desi eu nu stiu daca merge, ca Petru doarme spontan de seara pana dimineata de la 2 luni jumate). Oricum, bebeii cresc si in timp nu se va mai trezi noaptea! |
Nici gand sa ma deranjeze trezitul, chiar asta spuneam, ca i-am introdus eu o masa de noapte oarecum artificial (ca sa zic asa, a fost "la oferta", nu "la cerere"), pentru ca ziua imi mai face probleme la supt, dar noaptea mananca cuminte, pana goleste sanii. De asta ma temeam ca nu e OK. Vineri ma vad si cu pediatra noastra si o sa-i cer parerea. Pana atunci, multumesc de raspunsuri, ma simt mai bine
roxy_s spune:
ally bine ca n-a patit nimic. cred ca v-ati speriat si voi...... sa-l blindati bine in toate partile cand il lasati in pat ca deja a inceput sa o ia din loc
roxy_s spune:
donna eu zic ca n-are nimic daca papa asa. numai ca este cam greu cu trezitul. nu esti obosita?
lalely asa des se trezeste David noaptea? ooo, pai esti obosita si tu... ziua dormi?
simona chiar vroiam sa te intreb cat de des mananca Arsenie. ca si Anastasia suge la 2 ore ziua. de fapt, cand vrea ii dau. cateodata si mai des doar asa ca sa adoarma ea cu tata-n gurtia. tare ocupata mai esti. cred si eu cu 3 puiuti.
miki sunt curioasa cu ce ghidusie noua o sa se intoarca Andra din concediu? ca vad ca toti bebeii plecati s-au intors cu cate ceva nou, o rostogolire, o intoarcere...
somleac bine ati revenit. te asteptam sa ne mai povestesti de puiuti.
AllyLaur spune:
Seara buna mamici!!!
Am venit de la alergat si sunt praf si pulbere...fug sa bag o mini salata si in dus cu mine! In alta ordine de idei, al meu copilas ma uimeste la maxim...nu vrea sa stea deloc...ajunge in 2 secunde dintr-un capat in altul in pat, de patut nu mai sp nimic. Fug ca deja este in spatele meu ma trage de tricou...
Pupici!!!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Inca ceva...mi-am ccumparat astazi cate ceva si pana sa le pun la locul lor au ramas in pungi pe pat...eu binenteles cu nasul in calculator nu am obs ca Eduard era bagat cu capul in pungaaaaaaaaaa. Deci, trebuie sa fiu mai mult decat atenta cu el...ma da gata!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
simonacip spune:
neatza.
tuica taie greatza
Ally, mare grija la pungi, sunt periculoase, se pot sufoca cu ele...noroc ca ai fost pe faza Edutzul curiosul
roxy_s spune:
neata fetele
azi am nevoie de o cafeaaa mareee dar virtuala ca altfel nu mai beau. s-a trezit bebelina la 4 a papat si cand s-o pun in patut da-i si vorbeste taree si se foia, si se intorcea pe toate partile. am luat-o in pat a inceput si mai si. s-a tot framantat ea si a facut si caca. ia-o, spal-o, schimb-o....baga-i iar tata-n gura si somn, cu greu. nu stiu ce adoarme asa greu noaptea dupa papa. de cateva zile face asa. ba se joaca cu piciorusele asa prin bezna, vorbeste....
fetelor daca va spun cate kg am....48...hai ca deja este prea de tot. am mai avut eu 48 in liceu cand vroiam eu sa am atatea dar acum....nu mai vreau. ce sa fac sa ma ingras si eu putin?
nu se vede ca-s slaba asa de 48 de kg dar totusi cand vad cantarul.....
viss ziceam de tine ca ce slaba esti si uite si eu tu cate kg ai? bebeii scumpi si frumosi ca am vazut pozele si imi placccc....sunt frumosi, frumosi.
ally chiar ca trebuie sa ai grija cu Edy. si eu o blindez mereu unde o pun ca la fel face.
ce chef ai tu de alergat eu nu am. cred ca daca as mai si alerga.... as fi chiar bat.
bb_yasmi
toate mamicile.