FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry
Raspunsuri - Pagina 9
QiaoBing spune:
offf, nasti, ma doare pe mine cand citesc. uite un , poate mai trece.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
QiaoBing spune:
ralu endo nu cred ca era prea gros, tocmai de asta am si facut investigatia, pt ca nu mai creste. culmea e ca dupa chiuretaj nu am sangerat decat f putin. ma gandesc sa nu fie o sursa de sangerare, de unde sa se fi si format cheagurile pe care le-a gasit acolo si pe care le-a eliminat. o sa incerc sa dau de el sa vad ce zice. atunci am fugit ca din pusca si abia acasa mi-am adus aminte ca asistenta imi zisese sa cobor in mmf sa vb cu el
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
tinuta78 spune:
Off, qiao, ce-a fost cu tine sa fugi asa???. Tratament ti-a dat dupa?
Eu am stat tot asa , am vb cu el si mi-a dat de a doua zi sa iau AC si schema ptr FIV. Din cauza asta am avut 26 zile de AC in loc de 21. Eu n-am sangerat decat f putin pana acasa si atat. Nu cred ca-i in regula. Iar dupa Chiuretaj ca si dupa punctie am luat antibiotic. Poate trebuia sa iei ceva dupa histero. Mie nu mi-a dat decat AC, dar sor-mea care este asistenta, m-a tot batut la cap ca trebuia sa iau.
fetele
aristica spune:
Anastasia mie mi-a crescut doza de fragmin de la 5.000 la 10.000 si chiar ma gandeam ca tre' sa ma duc in farmacii dupa el. Daca poti printre episoadele astea prin care treci, as prefera sa le cumpar de la tine.
qiao la tine chiar nu-i normal. da-i un sms si spune-i ce patesti, ca la sms iti raspunde sigur.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Ralu_mv spune:
Tinuta, sunt de acord cu tine...
Si eu am mers sa stau de vorba dupa ce mi-am revenit, si mi-a dat 3 saptamani antibiotic plus AC ...
clar nu e ok..
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
QiaoBing spune:
am fugit de bucurie ca am scapat usor apucasem sa vorbesc cu el inainte sa ma abandoneze pe mana asistentelor dupa histero. mi-a zis sa iau doar flamexin 5 zile. chiar i-am zis ca ma bucur ca nu imi mai da antibiotic.
o sa ii dau un sms sa vad ce zice, dar nu cred ca merge asa de-a oraba. ufff
QiaoBing spune:
vesti despe Corry: Iustin are 2750 gr si 48 cm iar Matei 2900 gr si 49 cm, sunt sanatosi si perfecti amandoi.
anna_a spune:
felicitari corry, se pare ca au greutate normala baietii, chiar maricei pt gemeni, dar la cat au stat la cutie cred si eu
20+ cu
aristica spune:
anna dar puii tai ce greutate au?
qiao mi-am amintit ca dupa laparoscopie eu am avut antibiotic doar la perfuzie in urmatoarele 12 ore. in rest imi dadeam cu unsoarea aia maro (cred ca avea iod) si cu praful ala de zici ca-i pudra de talc peste unsoare. si a fost ok.
de ce vrei antibiotic?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite