FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
aristica nuuuuu, nu vreau antibiotic, chiar ma bucuram ca nu mi-a dat, am avut doar in perfuzie. m-am saturat cat am tot luat in ultima vreme, in dec dupa chiuretaj, cand mi-a luat-o sinuzita razna in feb, dupa "accidentul" de la IA in mai. sa nu mai aud de el, ani de zile nu am mai luat si acum m-au imbuibat cu antibiotice .
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
maripet spune:
Fetelor, mi-a venit o idee.
Ce-ati zice daca am merge la botez la fiecare dintre bebitii de pe forum dupa ce reusim? Caci este clar ca toate o sa reusim.
QiaoBing spune:
mi-a raspuns Albu, a zis ca se poate sa mai sangerez, daca e abundenta sa opresc tratamentul (numai ca eu nu am inceput schema FIV, deci nu am ce sa opresc).
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
nu stiu artistica, n-am mai facut eco de la 12 sapt;
la 16/17 cand am fost mi-a facaut asa o eco rapida si nu mi-a zis lungime, greutate si chetsii din astea, decat ca sunt bine
o sa vad la morfo la 23sapt ce si cum
as mai merge totusi la un medic sapt viit, sa vad ca sunt ok si sa-mi dea o adev ca pot sa zbor ca e burtoiul ca maricel si sa nu zica Taromul ceva
20+ cu
aristica spune:
Citat: |
mi-a raspuns Albu, a zis ca se poate sa mai sangerez, daca e abundenta sa opresc tratamentul (numai ca eu nu am inceput schema FIV, deci nu am ce sa opresc). |
asta e tareeee rau si eu care credeam ca pleci la mare...da chiar: ai voie sa folosesti ob-uri?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
nu am mai plantat ob-uri de multisor, de cand ma tot scobesc pe toate partile numai ele mai lipseau pe acolo
marea ca marea, dar dr White ne-a zis sa si eu stau pe bara , trecu si ovulatia, noroc ca a fost pe partea fara teava.
QiaoBing spune:
INTREBARE DE BARAJ: cum deosebesc o sangerare oarecare de cm ? Eu cred ca azi pana la urma mi-a venit cm , in loc sa se opreasca, cand a vazut ca are unda verde de la dr, a luat-o la trap. sunt abia in z17 !!!! histero am facut-o in z11, ovarul drept m-a intepat prin z12-13 si am crezut ca atunci am ovulat, cum biiiip sa imi vina cm acum ?!?!?!?
are vreun rost sa fac o eco abdominala sa vad daca s-au spart foliculii ? sau risc sa vada cine stie ce balarii si mai rau ma sperii ?