FIV Dr. ALBU DRAGOS 39 felicitari Corry

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

vai coryy ce bebei grasani ai copt tu acolo bravo,bravo,bravo.

nasti imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea dureri.

inna parca tu ziceai sa iti spun ce am vb cu dr. avram ei bine mi-a spus ca in nici un caz sa nu fac clexane de 0,6 si ca ar treuii sa renunt si la cel de 0,4 dar asta hotaram siguri dupa ce facem analize.

iar despre mine : plec la maaare maine

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ALTESA distractie placuta, odihna mult si mai putin soare pe burtica

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Qiao, nu stiu de eco, dar ceva hormonale ar putea sa spuna ceva... in ce faza ai fi. Si eu am avut un episod de genul dupa prima ia, ca mi-a venit valvartej la cateva zile, si la analize era varza progesteronul, toate aratau ca era unde eram.
Nu mi s-a mai intaplat de atunci asa ceva si am zis ca cine stie de ce s-a suparat organismul meu, asa ca nici tu nu te gandi ca e ceva care sa fie asa de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

neata dragelor si sa aveti o zi perfecta (chiar daca a inceput cu nori )

si eu vreau sa investighez un pic treaba asta cu clexane-ul, daca mai este cazul sau nu, desi din spusele asistentei, daca apuci sa faci apoi toata sarcina il faci (in general vb, exclud cazurile particulare).

vedem...parca nu mai intra in burta, in picior ustura si nici nu-s obisnuita...

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

e clar, e cm
sper sa apuc sa fac FIV-ul inainte sa intru la menopauza, ma apuca disperarea cand vad cat de razna a luat-o organismul meu de 1 an si jumatate si cand il mai vad si pe Albu cum se stramba si imi zice de varsta

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Qiao, nu te necaji mai rau, ca nu-ti face bine ... imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao pai nu prea vad cum sa vina ciclul acum. Adica in ziua 11 clar n-ai ovulat, ca vedea albinosul. Deci ai ovulat mai tarziu si-ar trebui sa treaca vreo 10-14 zile de la ovulatie la ciclos. Deci eu cred ca nu-i ovulatie, ci ca elimini ceva ce era prin uter - poate cheagurile de care ziceai. Sau poate aberez pe final de saptamana?

fetelor, eu nu stiu ce sa va zic de clexane, dar stiu de fragmin. Stiu ca se recomanda 100UI Kg/corp la 12 ore si 200UI Kg/corp la 24 de ore. Timpul de injumatatire este de 3-4 ore. Biodisponibilitatea este de 90%; se elimina renal. Nivelurile plasmatice recomandate in timpul tratamentului dupa administrarea subcutanata sunt de >0,3 UI/ml INAINTE DE INJECTIE si de >1,5 UI/ml LA 3-4 ORE DE LA INJECTIE. Nivelurile plasmatice maxime se inregistreaza dupa 3-4 ore, cand se pot efectua recoltarile in vederea evaluarii anti-Xa.
musai sa nu se depaseasca 18.000 UI, iar PROTAMINA contracareaza efectul fragminului (dar nu in totalitate).

Eu cred ca astea-s cele mai importante informatii cand administram anticoagulant si in functie de ele ne putem doza anti-Xa - ul la Fundeni si vedem cum stam fiecare. Poate-ar fi bine sa cautati informatii asemanatoare pentru ceea ce folositi: clexane, fraxiparina, innohep

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

neata dragelor si sa aveti o zi perfecta (chiar daca a inceput cu nori )

si eu vreau sa investighez un pic treaba asta cu clexane-ul, daca mai este cazul sau nu, desi din spusele asistentei, daca apuci sa faci apoi toata sarcina il faci (in general vb, exclud cazurile particulare).

vedem...parca nu mai intra in burta, in picior ustura si nici nu-s obisnuita...

20+ cu

Maruscha, de ce nu iti verifici si tu hemoleucograma si antifxa, dar mai ales d-dimerii? Poate deja ai facut-o, dar iti spun si eu acum, ca vb din experienta, la ce aventuri am avut...Stiu sigur ca numai in trimestrul 3 nu se da Aspenter si se face tot Clexane dc e nevoie si analizele o cer, doar asa; dar in rest, dc analizele ies bune, in primul si al doilea trimestrul e mai bine de luat Aspenter, 1 cps/zilnic, decat Clexane, Fragmin, etc...e mai usor pt organism si te expui la mai putine efecte secundare. Dar asta, repet, numai sa fie analizele bune, ca altfel, trebuie facute injectiile.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

8+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

e clar, e cm
sper sa apuc sa fac FIV-ul inainte sa intru la menopauza, ma apuca disperarea cand vad cat de razna a luat-o organismul meu de 1 an si jumatate si cand il mai vad si pe Albu cum se stramba si imi zice de varsta

Qiao,, nu dispera, nu se poate sa fie chiar asa....ce mama masii, femeia aia de pe la Iasi sau Suceava, nu mai retin, de aproape 70 de ani, cum a ramas gravida, au facut ceva dr de i-au reactivat toate in ea...?!Pai, ce, femeia aceea mai avea urma de ciclu la varsta aceea, plus ca pare chiar mult mai in varsta decat arata alte femei la varsta ei si tot au lasat-o gravida si a mai si nascut! Si avea peste 70!
Tu esti fata tanara!!!!!! Ai 30 de ani in spatele acestui caz, nu mai spun de altele...printesa Lia, la fel, are 57-60, ceva de genul asta si a nascut....si astea sunt numai cazuri mondene, de notorietate, dar cate nu mai sunt...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

8+ cu

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata, fetelor! As avea nevoie si eu de un sfat. Dr. Albu mi-a recoltat pt secretie. La receptie asistenta a zis ca dl doctor pleaca in concediu si daca vad ceva pe analize in neregula sa vin la dr. Andronescu, care ii va tine locul dlui dr. Albu.
Sincer eu nu ma prea pricep sa interpretez pe acolo ce a iesit...si as vrea sa merg la dr. Andronescu. Aveti cumva idee cum se procedeaza? Merg direct sau fac programare? Trebuie sa mai platesc si consultatia daca doar se uita pe analize?

Merci anticipat pt raspuns.

Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.

Mergi la inceput